Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

westfield

Tänään sain oyster korttini et pääsee metroileen. Lauantaina on tarkotuksena mennä käymään southbankilla ku sielä on jotku katufestivaalit tms. Huomena on jotain remonttihommia täälä asunnossa niin ei varmaan kauheen pitkään tuu nukuttua. Nii ja tosiaan, kerroinko et mun seinän takana on kylppäri joka rempataan täydellisesti syyskuun alussa. Ei siis päikkäreitä syyskuun aikana. 

Kävin westfieldin ostoskeskuksessa primarkissa ja bootsissa. Ahdistuin siitä ihmismäärästä mikä sielä oli. Sitä ku asu ennen tänne tuloa pienesä paikasa ja kotiki oli 10km kaikesta niin näki vaan perheenjäseniä niin kyllä se vähä häirihti että ihmisiä oli yhtäkkiä tuhat samasa kaupasa:D  Ja tuo on niin jäätävän iso keskus että en jaksanu ees kävellä paljoo tuola. Kolme kerrosta. En vaan ymmärrä että miksei sielä oo istumapaikkoja muualla ku ravintoloisa. 


En ostanu mitään turhaa. Tai kaks paitaa löysin primarkista mut sielä oli vaikka mitä mitä oisin halunnu!Sielä oli just semmonen turkki mitä yritin viime vuonna ehtiä joten pakosta pittää käyä hakkeen se sieltä jossain vaiheesa. Nii joo, lapset halus saippuoita ja mäki oisin saanu oman mut vihaan käyä ammeessa. Se on mun mielestä ääliömäistä. Laittaa amme täyteen vettä ja sit lillua siinä samassa likasessa veessä. Mikä järki siinä nyt on:D No enivei, tommonen jäätävä pallo sinne ammeeseen ja sit se tekee kuplia tai jotain. Tuo space girl pallo oli ehkä paras koska sit ku se liukenee sinne veteen siitä lähtee hirvee määrä glitteriä. Mut en tiä kyllä et jääkö se ihoon se glitter. En tajua et mikä järki siinä kyllä sit ois käyä pesulla ku tulee pois niin on täynnä glitteriä? :D No hyvähän se ois baari-iltaa varten mut ei kyllä muuten:D
No joo, väsyttää niin tästä nyt tuli vähä turha höpötysteksti. Kävin muuten tänään ekan kerran kfc:ssä syömäsä. Yh, uppopaistettua kanaa. Tiättekö ku sanotaan että yks värinen ruoka on pahasta, varsinki jos se on vaan ruskeaa. Ruuan ei piä olla ruskeeta. Ois pitäny ottaa kuva siitä kana-ateriasta. Siinä oli ensinnäki varmaan kokonaisen kanan verran syötävää ja sit ranskalaisia. Ja ne kanat on uppopaistettu ja leivitetty. Kai se on jotain korppujauhon tyylistä mitä niisä kanoisa on. Mut hei, kuka syö yli kilon verran kanaa ja varsinki ku se sisälsi niin jäätävän määrän rasvaa. Söin pari palaa ja oli maha niin täynnä että ei kyenny syömään loppuun. Maha siitä vaan sekasi sit lopulta meni ja sen jälkeen teki mieli vaan raikasta salaattia ja vichyä:D Kai se ihan hyvää krapulasa ois:D

Ai nii:D Kävin suihkusa niin en saanu tuleen ollenkaan lämmintä vettä. Kirosin mielesäni brittien hot ja cold hanat ku tulin hampaat kalisten suihkusta pois. Vasta sit myöhemmin kyselin et mikä tosa suihkusa on niin ah, boileri on kait rikki eikä siinä oo painetta tarpeeks lämpimälle vedelle. Ja nyt sain tietää myös et mikä se outo humiseva hökötys mun kaapisa on. Vesiboileri:D

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply