Suomen suurin matkablogiyhteisö
Irlanti 11.10 - 23.10.2016

Lampaita ja tykitystä!

8.11.2016

 

 

Aamu aloitettiin lammaskoiranäytöksellä, joka olikin monelle päivän kohokohta. Lammastilan isäntä ohjaili koiria puheella ja pillillä. Vaikutti siltä, että koirat todellakin nauttivat työstään.

IMG_1045

Lammaskoirarotu mikä nähtiin esityksessä oli Bordercollie. Lampaat tottelevat koiria moitteettomasti. Koirien liikkeet muistuttavat hyvin paljon susien eleitä.

 

IMG_0677

Pyhän Brigitin ristejä valmistetaan oksista ja ripustettiin oviin ja ikkunoihin tuomaan hyvää onnea ja karkottamaan pahaa.

IMG_0667

Kaupustelijoita. Herrasmies aasin vieressä puuhasteli Brigitin ristejä. Huomaa koira aasin selässä :)

Image

Kiitos ja näkemiin Irlanti!

Retken jälkeen jalkauduttiin Killarney:iin. Suoritettiin Ajokin ja pikavuorolaisten tankkaus. Ruokailu ja shoppailu stoppi. Samana päivänä tykitettiin vielä Corkin ja Dublinin kautta aina Pohjois-Irlannin pääkaupunkiin asti.

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Kaija 8.11.2016 at 22.56

  Toimiiko gps? iPadillani näkyy kumminkin Afrikan reitti.

  • Reply Jani Laine 10.11.2016 at 20.38

   Hei Kaija,
   Valitettavasti emme käyttäneet paikannusta tällä pikavuorolla. Otetaan käyttöön seuraavalla kerralla :)

 • Reply Leena 9.11.2016 at 15.48

  Houkuttelin muutamaakin mielestäni brittihenkistä kaveria mukaan matkallenne kanssani, no kukaan ei muka ehtinyt tai halunnut tai muita vikoja. Niin minäkään en sitten ilmoittautunut, onneksi on tämä matkablogi ja kuvat. Koiranäytökseenkin ehditte, sinne olisin halunnut.
  Meillä ei ollut lampaita mutta kolmekin bordercollieta eri aikoina ja ne paimensivat lapsia ja hanhia ja autoja. Moottorisahaa ja ilmakompressoria erityisesti.
  Siellä saarilla ei taida vielä sataa lunta kuten täällä juuri nyt.
  Luannikasta rerissua edelleen. t Leena

  • Reply Jani Laine 10.11.2016 at 21.24

   Kiitos :)
   Harmi kun et saanut kaveria matkalle mukaan. Kieltämättä itsellä samoja kokemuksia, että tyyliin aina kavereilla oli jokin syy miksi ei voinut lähteä reissuun. Alkuun olivat innoissaan ja viimeistään silloin, kun piti painaa sitä enteriä niin tuli este. Näillä reissuilla kenenkään ei ole tarvinnut olla yksin. Aina löytynyt kavereita matkalaisista. He ovat jakaneet keskenään majoituksia/huoneita sekä porukassa ollaan liikuttu nähtävyyksillä, syöty, naurettu ja viihdytty!

   Mikäli siellä kotisohvalla podette matkakuumetta niin suosittelen Pikavuoron infotilaisuuksia jotka järjestetään hyvissä ajoin ennen matkoja. Siellä saatte vastaukset kysymyksiinne ja tapaatte toisia matkalaisia. Pikavuoro sopii niin yksin reissaajille,pariskunnille kuin kaveriporukoillekin…

  Leave a Reply