Suomen suurin matkablogiyhteisö
Ajokki Royal Indonesia Thaimaa

Missä Ajokki luuraa?

24.2.2013

Kuten arvata saattaa ja tyyliin sopii, ovat kipparin kuulumiset mystisiä, vähäsanaisia ja tilanteet muuttuneita sitten viime päivityksen. Viihdepäälliköstäkään ei ole kovinkaan paljon kuulunut, mutta viimeisimmät päivitykset ovat tulleet Thaimaasta käsin. Thaimaassa ovat myös Jani ja Ajokki.

 

Lentokone Balilla

Jani ja Tuomas ovat liikkeellä ja mahdollisesti jo koneissaan. Tämä kone on laskeutumassa Balin kentälle, villisti kaupungin yli.

Jani on lentämäisillään Suomeen ja kertoo suunnitelevansa pitävän Amerikan etapin infon 17.3.2013. Samaan infoon ovat tähtäämässä Korean etapilta tutut Jenna ja Ville, jotka ovat ottamassa vastuuta matkustajien hyvinvoinnista ja kertomassa muun muassa tarvittavista rokotuksista seuraavia seikkailuita silmällä pitäen. Infon aika ja paikka tarkentuvat varmastikin vielä ja tiedot tulevat löytymään blogista ja Facebook-sivuilta. Reittisuunnitelmaa kannattaa käydä katsomassa blogin REITTI JA AIKATAULU osiosta ja pitää mielessä Pikavuoron epävirallinen motto: ”Muutokset ovat mahdollisia, elleivät jopa todennäköisiä”.

Ajokki odottelee vielä laivausta Thaimaassa Janin päivittäessä käytännön asioita, kuten vakuutuksia, ajolupia ja tarvittavia asiakirjoja Suomesta käsin.

Reportteri on nautiskellut elämästään Indonesiassa ja linkki vauhdikkaaseen videoon Gili Trawanga saaren seikkailuista onkin löydettävissä Pikavuoron Facebook-sivun puolelta.

 

Gili Trawangan

Sää vaihtuu vauhdilla ja arvaamattomasti Indonesian saarilla. Myrsky vyöryy tässä kuvassa Gilin kauniille rannoille.

Nyttemmin olen vetäytynyt Ubud nimiseen kaupunkiin joogamaan Yogabarn studiolle, joten laidasta laitaan mennään, mutta saarena Bali tarjoaa nähtävää ja koettavaa siten myös kaiken tyyppiselle matkailijalle.

Ubud on sielukkuudellaan löytänyt erityispaikan listalta ”paikkoja joihin palata”. Enkä keksi juurikaan parempaa paikkaa tutkia kehon kuulumisia, kuin keskellä kaupunkia, mutta samalla keskellä riisipeltoja ja tiheää viidakkokasvillisuutta olevat Yogabarnin tilat. Tuuli puhaltaa lempeästi sisään seinättömään ja valtavaan, toisessa kerroksessa olevaan puumajamaiseen saliin. Näkymä on vehreä ja taustamusiikista vatsaavat linnut, sirkat, gekot ja apinat. Joogailun lisäksi suunnitelmissa olisi vielä Batur tulivuoren valloitus ja muutama muu käänne tässä maassa ennen seuraavia haasteita.

 

Tanssiesitys

Balilaista musiikkia ja tanssia Ubudussa.

Matkat siis jatkuvat ja odotamme innolla sitä päivää, kun Ajokin raportoidaan saapuneen Pohjois-Amerikkaan.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply TTö 24.2.2013 at 16.17

  Jos meinaat ajaa Ubudista Baturille skootterilla, varo ehkä kymmenen kilometriä ennen vuorta olevaa neljän isomman tien risteystä. Siinä on sakkorysä, josta parikin tapaamani länkkärimopedistia oli saanut sakot. Kansainvälistä ajokorttia kyselivät, kuulemma, jota tietenkään useimmilla ei ole. Itsekin näin poliisit, mutta onneksi ajoissa. Käännyin vähin äänin sivutielle ja kiersin ratsian. Kävi tuuri, tapasin sakot saaneet nimittäin vasta myöhemmin.

 • Reply Kaija 24.2.2013 at 18.59

  Hyviä jatkoja vaan Pikavuorolle :)

 • Reply google+ 24.2.2013 at 19.18

  Ei sinne vakoilukirjaan sisältöjä. Jää meiltä antizuckereilta näkemättä sekä hakukoneilta löytämättä sellaiset.

 • Reply Hanna T. 26.2.2013 at 11.59

  Onko Kanadan+Pohjois-Amerikan matkainfo Helsingissä vai Salossa? Jos Hesassa niin pidetäänkö info myös Salossa?

 • Reply Rantapallo 12.3.2013 at 18.45

  Infot pidetään molemmissa kaupungeissa. Salo on ohjelmassa sunnuntaina 17.3. ja Helsinki 31.3.2013.

 • Reply jarkko 25.4.2013 at 13.29

  terkut vaan pojille! ilmotelkaa sitten ku tarttette kuskia! :D
  viimex tavattiin pattayalla.
  mä oon vieläkin täälä thaimaassa!

 • Leave a Reply