Suomen suurin matkablogiyhteisö
Ajokki Royal Korea Videot

Pikavuoro Bangkokista Busaniin on löytänyt perille

5.2.2013

Koko jäljellä oleva ryhmittymä löysi tiensä Busaniin ja tämä tarkoittaa sitä, että etappi ja reissumme on päättynyt tältä erää.

http://youtu.be/pfaThzlWVyk

Matkaajat suuntaavat omille teilleen Suomeen, Japaniin ja ties minne!

Jani Laine käy saattelemassa Ajokin turvalliselle matkalle kohti Pohjois- Amerikkaa. Perjantaipähkinän viimeinen kysymys onkin: ”Mihin maahan Ajokki seuraavaksi laivataan?” Ajokin ja Janin kuulumisia päivitellään ehdottomasti tänne, kunhan saadaan Ajokki ja Jani linjoille ja samaan paikkaan taas.

Busan on ollut mitä miellyttävin päätepysäkki. Uskaltaisin luonnehtia kaupunkia Aasian Barcelonaksi, varsinkin kesäaikaan. Jani ja Ville löysivät paikasta jotain hyvinkin samaa, kuin Australian Surfers Paradisesta.

 

Busan satama

Busanista löytyy Barcelonan tapaan, moderni satama, kahviloita ja kansainvälisiä ravintoloita ja ranta keskeltä kaupunkia.

Ilman viimehetken käännettä ja vastoinkäymistä ei kuitenkaan selvitty, osan retkueesta saadessa lempinimekseen ”Team- Salmonella”. Epäilyksemme on suuri ja se kohdistuu kalapala-pöytään, ja tiettyyn tarjottimeen, josta Team-Salmonellan jokainen jäsen nautti. Pahoinvoinnin taso on ollut vaihteleva ja se on iskenyt päälle oppikirjamaisesti 8-60 tunnin sisällä korealaisesta buffet-ateriastamme.

Olotilat eivät kuitenkaan himmentäneet hetkeä, jolloin kuskimme täytti vuosia. Puheita pidettiin, kuohujuomaa juotiin ja lahjoja jaettiin. Lisäksi veimme Janin paikalliseen Mc Donald´siin, miehen tuntien oli ateriointi ”ihan pistooli” syntymäpäivälahja.

 

Kakku

Reissun jälkilöylyjä, kuvia ja kuulumisia luvassa ihan varmasti vielä pitkään, sillä nämä muistot eivät hetkessä hälvene ja kuviakin on varastossa noin 20 GB verran.

 

Jälkilöyly

Jälkilöylyistä puheen ollen. Jenna ja Ville Soulissa span jälkilöylyissä.

spa

Saunanraikas Reportteri ja Viihdepäälikkö, tiimipuvussa kylpylässä.

Kaikkia matkaan vaikuttaneita kiittäen.

-Mirka-

http://youtu.be/bHK1UTzoIls

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Äiskä 5.2.2013 at 12.36

  Upeeta, mahtavaa! Onnittelut kaikille pikavuorolaisille hienon matkan loppuunsaattamisesta…tärkeintä tässä ei kai ollut päämäärä vaan matka? Oli hienoa seurata seikkailujanne ja laadukkaita raporttejanne matkan varrelta. Jään innolla odottamaan seuraavaa etappia ja sen seuraamista, mutta sitä ennen haluan poikani edes käymään Suomessa…? Tuomas???

 • Reply Kaija 5.2.2013 at 13.23

  Kanada!

 • Reply maijaoon 5.2.2013 at 14.36

  Kanada!

  Saataisiinkos seuraavalle etapille Kalle reportteriksi:))

  • Reply Kallen tyttöystävä 9.2.2013 at 19.33

   Pliis, ei Kallea enää reportteriks!

   T. Girlfrendi

 • Reply okebo 5.2.2013 at 15.37

  Aivan mahtavaa raportointia, kiitos. Varsinkin videokuvaaja / leikkaaja on tehnyt todella ammattimaista työtä, ilo katsella. Tsemppiä Janille jatkoon. Jos putkahtaa lottovoitto, niin tulen jollekin etapille mukaan ihan varmasti ;)

 • Reply KirsiT 5.2.2013 at 17.45

  Kiitos jälleen mahtavasta nojatuolimatkailusta, innolla jään odottamaan jatkoa!
  Janille kilometrikaupalla Onnea!!

 • Reply Hanna-Maija 5.2.2013 at 22.18

  On ollut hauska seurata matkaanne kaikkine iloineen ja kommelluksineen. Hienosti olette selviytyneet kaikista koettelemuksista ja muistatte matkan varmasti lopun ikäänne!

 • Reply leena 5.2.2013 at 22.38

  Onnittelut kaikille matkan upeasta loppuunsaamisesta. Ja voi nenä jos sen salomonin nellankin siellä vielä loppumetreillä kohtasitte.Kiitokset hienoista matkakertomuksista ja kuvista sekä filmeistä.
  Onnittelut Janille syntymäpäivästä ja puhtia uusiin koitoksiin.
  Mukana taas siellä toisissa paikoissa , varmana!

 • Reply matkamiesmatti 6.2.2013 at 9.48

  Olisi ollut mukavampi seurata jos trackkeri olisi toiminut perille saakka. matka salosta bangkokkiin oli mielenkiintoisempi koska reissua seuranneet pysyivät mukana matkassa joka päivä. toivottovasti amerikan mantereella tämä asia hoidetaan kuntoon.

  • Reply Jani 6.2.2013 at 10.51

   Amerikkaan on tulossa viimeisen päälle vempaimet. Tarkoitus toteuttaa vähintään yhtä hyvä seuranta kuin salosta bangkokiin oli. Kiitos palautteesta.

 • Reply Aura 6.2.2013 at 15.43

  Kiitokset jälleen mahdollisuudesta seurata Pikavuoron matkaa! Olen samaa mieltä nimimerkki okebon kanssa, erityiskiitokset ammattimaisesti toteutetuista videoista. Seuraan blogia varmasti myös tulevien reissujen aikana.

 • Reply Harri 7.2.2013 at 5.20

  Olipa taas mielenkiintoinen matkablogi tämäkin Pikavuoron etappi. Kiitos elämyksistä ja onnittelut kaikille sen loppuun suorittamisesta! Pitkään Yhdysvalloissa asuneena ja paljon maata matkustaneena odottelenkin jo tulevaa Amerikan mantereen seikkailuanne.

 • Reply ope 9.2.2013 at 15.25

  Kiitokset Pikavuoron tunnelmien välittämisestä! Olen seurannut matkaa blogin välityksellä Salosta lähtien ja matkan jatkumista odotan jo innolla.

 • Leave a Reply