Suomen suurin matkablogiyhteisö
Ajokki Royal Australia Videot

Ajokin sisääntulo Australiaan

30.1.2012
Ajokki Royal Darwinin satamassa

Pikavuorobussin siirto-operaatio Darwinin satamasta samaisessa kaupungissa sijaitsevaan autopesulaan ei ollut kaikkein yksinkertaisimmasta päästä. Kaikkea se bussivanhus vielä kestääkin – katso video!

The Pikavuoro Bus Ajokki Royal was moved from the port of Darwin to the car wash that is, at the moment, taking care of the cleaning of the bus. As it seems, the 24-year-old bus is still hard as a rock.

http://www.youtube.com/watch?v=gk1On73tuWU

Siirto onnistui mutta pesuprosessi jatkuu – lasketaanko Ajokkia tien päälle?

Video: Silvio Nardi Tironi

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Leena 30.1.2012 at 19.13

  Voi hyvänen aika, kaikkea sitä maailma teettää. Mitä ne siellä aussilandiassa oikein pelkää? Ja tuommonen rahtaus sitten, maksoi tietenkin maltaita ja varmaan ajokki kolhiintui. Ainakin siltä näytti vaikkei Kriiks ääniä kuulunutkaan.
  Peukkuja pidän täällä pakkasen kourissa.

 • Reply Pedrofinlandia 30.1.2012 at 19.25

  Voi hyvänen aika! Olikohan siirtopojat eka kertaa hommissa? Ainakin siltä todella näytti. Olen aina pitänyt Ausseista, ja ymmärrän heidän pelkonsa, mutta tämä lähentelee jo hölmöyttä.
  Zemppiä – olen hengessä mukana!!!

 • Reply Jarsakki 30.1.2012 at 19.46

  Matkalla pesupaikalle olis kannattanut ottaa pressu pois. Ja eipä ole tosiaan kehumista siirtolava miesten hommissakaan. Muutama levy ajokin pyörien alle olisi säästänyt helmapeltejä jonnii verran.
  Koittakaa kestää!

 • Reply Hepe 31.1.2012 at 18.21

  Hups heijaa,voinpa kuvitella Janin tunnelmat tätä operaatiota läpi käydessä. Olkoon vain vanha auto, mutta rajansa kaikella. Toivottavasti keulassa on vanhojen autojen tyypilliset ”sukset” iskuja vastaan ottamassa, perä sen sijaan taisi saada vähäsen kipiää.
  Tsemppiä pesuille, johan tästä hyvityksenä saisi saada helpotusta maahantuloseulaan. Toivottavasti aussit osaavat loput asiaan kuuluvat hommansa paremmin…

 • Reply ollos 31.1.2012 at 22.11

  Jani,onko alustapesun ajokoe jo testattu????
  http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=rNfNg2mzKDI

  • Reply Kalle 1.2.2012 at 4.50

   Kuski on ollut pari päivää sen verran kireänä, ettei ole viitsinyt heittäytyä leikkisäksi. Jos sitä tänään kuitenkin kokeilisi…

   k

 • Reply Kalle 1.2.2012 at 4.49

  Tällaista tänään… kiitoksia kannustuksesta! Katsotaan, miten käy!

  K

 • Leave a Reply