Suomen suurin matkablogiyhteisö
Indonesia

Tanssiaiset

15.1.2012

Balilla käydessään joukko Pikavuorolaisia piipahti Ubudissa, saaren kulttuuripääkaupungissa, ihastelemassa paikallisten tanssilahjakkuuksien yhteenkokoontumista. Lopputuloksena oli varsin paljon pikavuoromatkustamista muistuttava esitys.

This video was filmed in Ubud, Bali but it could have been filmed in the bus as well. The atmosphere here is pretty much the same.

http://youtu.be/bl5677YxK5Y

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Irmeli 65 16.1.2012 at 9.44

    Kiitos taas näistä mieleenpainuvista kirjoituksista ja kuvista kuin myös videoista. Aamulla aina ensimmäiseksi katson teidän blogin missä mennään ja mitä kuuluu. Kyllä Janilla ja kumppaneilla pitää olla pitkä pinna selviytyä kaikesta eteen tulevasta. Austraalian tullin tiedänkin, joka on kuulemma oma seikkailunsa sinänsä. Toivottavasti kaikki menee hyvin. Terveisin ja jaksamista kaikille etenkin Janille!

  • Reply Simo 16.1.2012 at 13.12

    Aika vaisu esitys balilaisilta. Pikavuoron tankotanssiosastokin pystyy säväyttävämpään esitykseen
    ihan improvisaatiopohjalta :D

  • Leave a Reply