Suomen suurin matkablogiyhteisö
Ajokki Royal Thaimaa Videot

Pikavuoro tien päällä

12.11.2011

Videoterveiset juhlallisen lähdön tiimoilta. Starttipistooli laukaistiin, matkustajat lastattiin kyytiin ja Ajokki kurvasi Ban Pongista kohti uusia haasteita.

http://www.youtube.com/watch?v=4Naj-5oCSD0

Kuten tarkkasilmäisimmät ovatkin jo huomanneet, paikannuslaite on kytketty päälle ja Ajokin liikkeitä voi jälleen seurata myös gps-kartasta.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Lasse 12.11.2011 at 17.59

  Mitä olin näkeväni pikavuorossa. Ikkunoissa ja kyljissä vanhoja teippauksia. Eikö olisi paikallaan ”pikavuoro maailman ympäri” – teippaukset, tms. ;-)

  • Reply Jussi - matkustaja 13.11.2011 at 12.41

   Joo, on silkka ihme jalleen, etta Jani ja hanta jeesanneet matkustajat + korjaamo ylipaataan sai vehkeen liikkeelle. Kaikki ”ylimaaraiset” ja vahapatoiset asiat (kuten teippauket ja muut suunnitellut tunetukset) pitaa hoitaa tuonnempana matkan varrella. Bussin vikalista oli todella pitka ja meni todella taparalle erinaisten viivastyksien vuoksi.

 • Reply Kalle 12.11.2011 at 22.02

  Pitää paikkansa. Uudet teippaukset hoidetaan bussiin asap. Muut korjaus- ja paikkaustoimenpiteet menivät syystä tai toisesta teppien edelle, syystä taikka toisesta. Asia hoidettaneen kuntoon lähipäivinä :)

  K

 • Leave a Reply