Suomen suurin matkablogiyhteisö
Pako Arjesta

Voita yöpyminen Hotel Kämpissä

2.2.2016

Yhteistyössä Hotel Kämp

026kämp

Taas on se aika vuodesta, kun haluan kiittää lukijoitani, sillä Pako Arjesta täyttää 24.2. jo kaksi vuotta! Blogia ei olisi ilman teitä, joten teillä on aivan yhtä paljon juhlan aihetta kuin minullakin. Ette voi edes kuvitella, kuinka suuri vaikutus tämän blogin kirjoittamisella on ollut elämääni. Mutta laatumatkailun hengessä saatatte haluta juhlistaa tätä muullakin kuin pelkillä lämpimillä tunteilla, eli tarjoan teille myös jotain konkreettisempaa.

On selvää, että Hotel Kämp on Suomen arvostetuin ja ylellisin hotelli, josta monet vain unelmoivat, sillä useatkin väittävät, ettei heillä ole varaa yöpyä tuollaisessa hotellissa, vaikka haluaisivat. Olen itse toista mieltä, mutta jos se ei onnistu millään muulla keinolla, minä haluan tarjota siihen mahdollisuuden blogini avulla. Siispä noin kolmen viikon päästä 24.2. arvon yhdelle onnekkaalle lukijalleni yöpymisen Kämpissä! Haluan kiittää valtavasti hotellia ja hotellipäällikkö Mikaa tämän palkinnon tarjoamisesta arvontaan, kiitos teille! Ei ole mikään ihme, että Kämp on yksi suosikkihotelleistani koko maailmassa :).

002kämp 013kämp

Osallistumisohjeet:

 1. Käy tykkäämässä blogini Facebook-sivuista tämän linkin takaa*. Mitä enemmän seuraajia blogilla on, sitä parempi mahdollisuus minulla on järjestää tällaisia arvontoja ja tuottaa teille laadukasta materiaalia blogiini.
 2. Kommentoi tätä postausta blogin puolella ja vastaa seuraaviin kysymyksiin: ”Millainen mielikuva sinulla on Kämpistä ja miksi haluaisit voittaa tämän yöpymisen?”
 3. Jätä yhteystietosi kommentoinnin yhteydessä niille varattuihin kenttiin. Tietoja käytetään vain palkinnon toimittamista varten.

Jokainen saa osallistua arvontaan vain yhden kerran. Jos en saa yhteyttä voittajaan viikon sisällä arvonnan loppumisesta, arvon palkinnon uudestaan. Osallistumisaika loppuu 23.2. kello 21.00. Voittajan nimi/nimimerkki julkaistaan blogissa.

*Facebook ei ole mukana tässä arvonnassa.

025kämp

Palkinto:

Yhden yön yöpyminen kahdelle Hotel Kämpissä vuoden 2016 aikana. Palkinto sisältää myös aamiaisen Brasserie Kämpissä. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla.

 

Jos haluat käydä fiilistelemässä hotellia tai jos tarvitset inspiraatiota vastaukseesi, käy katsomassa aiemmat postaukseni Kämpistä:

 1. Suomen arvostetuin hotelli – Hotel Kämp *****
 2. Pariisilaisessa kahvilassa Helsingissä – Kämp Brasserie
 3. Stressitön joulu Kämpissä
 4. Jouluaaton fiiliksiä Hotel Kämpissä

 

Onnea arvontaan ja toivottavasti pysyt lukijana jatkossakin :)! Viimeksi osallistumisia tuli muistaakseni yli 300, joten rikotaanko se ennätys tällä kertaa ;)?

 

EDIT: ARVONTA ON PÄÄTTYNYT JA VOITTAJALLE ON ILMOITETTU HENKILÖKOHTAISESTI. KIITOS OSALLISTUMISESTA!


Jos pidit lukemastasi ja haluat tietää ensimmäisten joukossa, kun julkaisen postauksiani, voit käydä tykkäämässä blogin Facebook-sivuista. Jos haluat nähdä myös kuvia ennen kuin ne päätyvät blogiin asti (jos päätyvät lainkaan) ja seurata juttujani enemmän reaaliajassa, käy tykkäämässä myös Instagram-sivuistani. Arvostan jokaista tykkäystä ja seuraajaa, joten kiitos jo etukäteen :)!

You Might Also Like

253 Comments

 • Reply Jenni / Globe Called Home 2.2.2016 at 19:37

  Oma mielikuvani Kämpistä on tuore, yövyimme nimittäin siellä uutenavuotena. 🙂 Hyvä hotelli ja suomalaisittain reilun kokoiset huoneet! Harmi, että spa-osasto oli tuolloin kiinni, emmekä päässeet kokeilemaan saunoja. Uusi kokeilu olisi siis paikallaan!

  • Reply pirjo portimo 6.2.2016 at 14:32

   Mielikuvani on myönteinen: laadukas ja hyvätasoinen. Pieni loma olisi paikallaan!

 • Reply jutta selänpää 2.2.2016 at 19:40

  Varmasti upea ja jotenkin Luksus hotelli tulee mieleeni,ihanaa jotain glamouria irti arjesta ja kaikesta sairastelusta…olisipa aivan mahtavaa voittaa ja hengähtää 🙂
  saisi hetken kokea olevansa sn.prinsessa ja kaikkea nättiä ja huonekkin on varamaan aivan ihanasti sisutettu…uijui en ole tuollaista kokenut koskaan..
  Itse 7 kk koittanut kuntoutua sairaskohtausesta jonka sain 31.7 ja kovat neurologiset vaivat yhä ja itse olen tehnyt kovan työn että olen fyysisesti päässyt kuntoon….nyt tulisi tosi tarpeen hemmottelu sairaspvrahoilla kitkuttavalle yh mamille….

 • Reply Krista 2.2.2016 at 19:43

  Mielikuvani on varmasti samanlainen kuin mitä blogissa kirjoitit, ei minulla vaan ole varaa siellä yöpyä, eli siis kallis.
  Kerrankin olisi ihana päästä kokemaan jotain noin ylellistä ja yhdistää se niin nautinnolliseen shoppailureissuun keväällä.

 • Reply maria kennedy 2.2.2016 at 19:44

  Mielikuva on huippu et hotelli.En ole koskaan edes käynyt sisällä.,ja lempi artistini yöpyy aina siellä :))))

 • Reply Suvi- 2.2.2016 at 19:50

  Kämpistä ei oikein ole varsinaista mielikuvaa, paitsi sellainen, että en ole lähtenyt sen hinnastoja edes katselemaan 😀
  Siksipä olisi hienoa päästä kokemaan jotain (ainakin kuvien perusteella) tuollaista luksusta, mielestäni olisin sen ansainnut (ja varmaan moni muukin, mutta toivottavasti arpa päätyy tällä kertaa minuun :D).

 • Reply Jenna / Journey Diary -matkablogi 2.2.2016 at 19:58

  Luksus, täydellinen rentoutuminen, seesteinen, hulppea, huippuluokan asiakaspalvelu, ylellinen.. Tälläsiä mielikuvia herättää, vaikka en oo ikinä päässyt tuolla yöpymään 🙂
  Fb-sivusta tykätty!

 • Reply Jenna 2.2.2016 at 20:10

  Kämppi kuulostaa tyylikkäältä ja luksukselta, en ole kuvia edes paikasta nähnyt (poislukien tämän kirjoiuksen kuvat).
  Olisi mahtavaa voittaa yöpyminen koska
  A) en ole rentoutuakseni hotelleissa yöpynyt saati varannut niitä itse
  B) voisin yllättää rakkaan pienellä hemmotteluviikonlopulla

 • Reply tatjaana 2.2.2016 at 20:16

  Tyylikäs ja ylellinen hotelli muutaman sadan metrin päässä poikani kodista.

  Pääsen harvoin hotelliin vaikka rakastan niitä. Mieheni ei suostu matkustamaan ulkomaille, mutta pari kertaa vuodessa vierailemme poikani ja vaimonsa sekä kahden koiransa luona Helsingissä. Riemu raikuisi mielessäni, jos pääsisin Kämpiin yöksi. Emme kehtaa mennä sinne oma-alotteisesti, mutta vouttoyön jälkeen kynnys olisi huomattavasti matalampi astua sisään. Kämpistä saattaisi tulla vakituinen asuntomme kaksi kertaa vuodessa Helsingin vierailujemme aikana.

 • Reply Marja 2.2.2016 at 20:22

  Pakko pistää arpa sisään, oishan tuo Kämppi niin kiva kokea ainaki kerran elämässä 🙂

 • Reply sarrrri | La Vida Loca 2.0 Matkablogi 2.2.2016 at 20:33

  No hei! Mun mielikuva on että tää ois mulle just passeli hotelli, koska tykkään marmorista, samppanjasta ja viiden tähden loisteesta. Haluan voittaa tämän koska haluan mahdollisimman hienoihin hotellilakanoihin yöksi. 😉

 • Reply Leena 2.2.2016 at 20:40

  Huippuhotelli, jonka ohi tullut käveltyä.
  Olisi hienoa juhlistaa eläkkeellejäämistä ja voittaa yöpyminen Kämpissä.

 • Reply Jenni / Unelmatrippi 2.2.2016 at 20:40

  Pakko osallistua, kun se vähän kritiikkiäkin saanut joulupostauksesi Kämpistä jäi niin kivasti mieleen (itsehän tykkäsin ideasta) 🙂 Kämp on mun mielikuvissa laadukas ja legendaarinen sekä sijainniltaan loistava, tietty. Keskellä Helsinkiä. Yövyn harvoin, tai no rehellisesti sanottuna en koskaan :D, hienoissa hotelleissa, joten haluaisin päästä ihan jo kokemuksen vuoksi testaamaan tätä Suomen parhaaksi sanottua hotellia. Ja mä en voita ikinä mitään, joten kerrankin olisi huippua voittaa. 🙂

  Onnea 2-vuotiaalle blogille!

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 2.2.2016 at 22:47

   Kannattaa ehdottomasti käydä itse testaamassa, mistä oikein on kyse ;). Onnea arvontaan ja kiitokset onnitteluista :).

 • Reply jonna hannula 2.2.2016 at 20:58

  koska olen aina matkoillani yäpynyt dormeissa 🙂

 • Reply Tiina Järvi 2.2.2016 at 21:09

  Ensimmäinen mielikuva hotelli Kämpistä on laatu. Laadukas palvelu, laadukkaat puitteet sekä laadukas ravintola. Todellista arjen luksusta jonka avulla jaksaa joskus hieman harmaata arkea. Laatuaikaa itselle. Juuri näistä syistä haluan voittaa palkinnon itselleni. Pieni, mutta merkittävä pako arjesta.

 • Reply Annemaria/Samppanjaa muovimukista 2.2.2016 at 21:12

  Se on sillä tavalla, että samppanjaa rakastava täti-ihminen tarvitsee kunnon miljöön nautiskeluhetkiin. Välillä se on camp Lapissa, nyt kävisi Kämp Helsingissä.

 • Reply salaine 2.2.2016 at 21:17

  Hotelli Kämpillä on monien vuosien takaa arvostettu maine hotellina. Olisi ihanaa viettää aviomiehen kanssa hemmotteluviikonloppu Vaikka keväisessä Helsingissä. Se toisi jaksamista arkeemme.

 • Reply Venla / Breezes from my Atlas 2.2.2016 at 21:18

  Mulla ei tule juuri muuta mieleen Kämpistä, kuin että se on perushotellia hienompi. Ajattelen myös jotenkin, että hotelli näyttää antiikkiselta, vaikkei mulla oo mitään tietoa siitä 😀 en itseasiassa edes tiedä tarkalleen, missä Kämp sijaitsee. Silti olis hienoa voittaa hotelliyö, käytettäis se poikaystävän kanssa jossain sopivassa välissä minilomaan Helsingissä.

 • Reply Outi 2.2.2016 at 21:28

  Kämpistähän mielikuva on kyllä juurikin yllä olevien kuvien kaltainen: shampanjaa ja muhkeita muotoja 🙂 Tarttis päästä taas kylpyyn!

 • Reply Heli 2.2.2016 at 21:33

  Luksusta. Olisi aivan ihana päästä testaamaan Kämp.

 • Reply Eevi / Rento matkablogi 2.2.2016 at 21:43

  No mieluustihan yö Kämpissä kelpaisi!
  Mielikuva Kämpistä on arvokas ja hienostunut, enemmän perinteinen ja klassinen kuin moderni. Palanen vanhanajan luksusta 🙂
  Hotelliyö ajoitettaisiin siten että päästäisiin J:n kanssa juhlimaan hääpäivää Kämpiin!

 • Reply Siinatar 2.2.2016 at 21:53

  Mielikuvani Kämpistä on ylellinen ja houkutteleva. Toivottavasti onni suosii ja pääsisin luksus-yön viettämään =).

 • Reply Eeva-Liisa Koskinen 2.2.2016 at 21:55

  Hotelli Kämp on luksusta ja olisi hienoa nauttia hetki tällaisesta ihanuudesta arjen keskellä.

 • Reply Johanna 2.2.2016 at 22:04

  Mielikuva Kämpistä on laadukas, ylellinen ja kallis. Haluaisin voittaa hotelliyön, koska olisi aivan ihanaa yllättää joku ystävä tai vaikkapa sisko yöpymisellä luksushotellissa, saisi vähän erilaista näkökulmaa tähän rakkaaseen kotikaupunkiin. 🙂

 • Reply Julia 2.2.2016 at 22:04

  Itse en ole edes uskaltanut haaveilla Kämpissä yöpymisestä näin opiskelijabudjetilla. Olisi aivan unelma päästä hetkeksi pois tästä opiskelijaluukusta sekä kaurapuuro-makaroni-ruokavaliosta.. Mielikuva hotellista on siis hienostunut ja hintava.

 • Reply Anniina Huttunen 2.2.2016 at 22:06

  Minulla on aina ollut mielikuva tyylikkäästä, laadukkaasta, julkkisten ja seurapiirikuningatarten Kämpistä.

  Haluaisin voittaa yöpymisen, koska meillä on avomiehen kanssa vuosipäivä 28.2 ja heti sen jälkeen hän lähtee 7 viikon koulutukseen ja siitä suoraan rauhanturvaajaksi. Olisi ihana yllättää yhteisellä hotelliyöllä 🙂 <3

 • Reply Sirpa 2.2.2016 at 22:07

  Tarkka säästöbudjetti on päällä häihin ja kesän matkaan, joten pieni rentoutumishetki arjesta olisi nannaa! Kämpistä mielikuva on arvokas ja vanha. Ei olla itse käyty edes syömässä, mutta brunssista muistan kuulleeni, että oli arvosanana hyvä.

 • Reply Nelliina 2.2.2016 at 22:10

  Mielikuvieni Kämpissä äveriäät julkkikset skoolaavat laatushampajalla ja keskustelevat hienostuneesti kulttuurista ;). Kämpiin haluaisin yöpymään, koska oletan sen olevan niin kallista, että budjettini ylittyisi roimasti. Kämp on must see-kohde.

 • Reply Tiia 2.2.2016 at 22:17

  Hotel Kämpistä tulee mieleen ylellinen, shampanjalta maistuva, vimosen päälle, uskoisin hyvään aamupalaa ja keskellä Helsingin vilskettä. Haluaisin lähteä viettämään yötä poikakaverin kanssa, koska vaan haluan. Olen nyt vaihdossa Saksassa yksin, niin olisi mukava päästä sitten yhdessä viettämään yötä Hotel Kämpiin. Pieni irtiotto arjesta koulun ja töiden keskelle.

 • Reply Sandra 2.2.2016 at 22:25

  Mun suurin kosketuspinta Kämpiin on varmasti sun postaukset! Niiden perusteella mielikuva on, että laadukas ja perinteikäs, mutta lähestyttävä. Eli huippuhotelli, jossa on puitteet ja palvelu kohdillaan, mutta silti riittävästi tyylikkäällä tavalla rento, että siellä voi tuntea olonsa kotoisaksi. En tiedä, osuuko oikeaan 😀

  Ja miksi mun pitäisi voittaa tuo! No hemmetti, mä oon ryönääntynyt reppureissaamassa vuoden, asunut hostelleissa pahimmillaan 19 muun huonetoverin kanssa sekadormissa, mun nenä on paatunut likaisten kalsareiden lemuun, mä oon raatanut otsa hiessä farmilla, siivonnut ihmisten paskaisia vessoja ja vieraantunut siitä, miltä luksus näyttää, tuoksuu ja tuntuu. Jos mä voittaisin tuon, menisin sinne yksin ja ottaisin mukaan samppanjaa, mansikoita, suklaatryffeleitä ja vanhanajan vaniljajäätelöä. Laittaisin hyvää musiikkia taustalle, menisin vaahtokylpyyn ja kulkisin koko päivän aamutakissa. Heräisin aamupalalle aikaisin, jotta ehtisin ottaa siitä mahdollisimman paljon irti ja vatsa pinkeänä palaisin vielä rötväilemään pehmeään sänkyyn. Aamen. Jos maailmassa on oikeutta, mä voitan ton. 😉

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 2.2.2016 at 22:50

   Tässä oli kyllä niin huippu vastaus, että tekisi mieli antaa palkinto jo tuon perusteella xD. Kuulostaa täydelliseltä rentoutumiselta :). Palkintoa ei voi kuitenkaan antaa näin, joten toivotaan arpaonnea :P.

   • Reply Sandra 4.2.2016 at 14:04

    Heh, toivottavasti arpaonni suosii. Katoin muuten ihan piruuttaan randomeilla päivillä ja yö olisi maksanut 200 euroa. Yllättävän vähän, kun kerran jossain Kouvolan Sokos-hotellissa maksoi 130 euroa. Ei niin kallista, jos voi päivistä joustaa.

    • Reply Jerry / Pako Arjesta 4.2.2016 at 14:08

     Totuushan on se, että ihmiset vain luulevat, ettei tuohon ole varaa, mutta kuten sanoit, eivät ne hinnat niin kauheita ole oikeasti :). Se on se mielikuva.

 • Reply Hanna Nyström 2.2.2016 at 22:26

  Kämp on silmissäni hieno ja ”arvokas” hotelli.
  Haluaisin kokea tämän hienon hotellin tunnelman mieheni kanssa.

 • Reply Sari Weckström 2.2.2016 at 22:42

  Kämp antaa yleellisen mielikuvan -joten tietenkin haluaisin kokea sen ihanuuden itsekin 😉 Ja kaikilla herkuilla mielellään…

 • Reply Tanja 2.2.2016 at 22:42

  Mukana arvonnassa! Vietimme hääyömme hotelli Kämpissä 15 vuotta sitten, olisi upeaa kokea se uudelleen ?

 • Reply Pinja 2.2.2016 at 22:46

  Kämp on mielestäni ylellinen ja erottuu asiakaspalvelullaan.

  Olisi ihana voittaa yöpyminen!

 • Reply Marja Kivinen 2.2.2016 at 22:53

  Ylellinen mielikuva ja varmasti maistuva aamiainen. Arkeen juhlaa.

 • Reply Mia / Elämää ja Matkoja 2.2.2016 at 23:11

  Historian havinaa;
  glamouria ja tunnelmaa.
  Laatua, luksusta, hemmottelua;
  makuhermojen kutittelua.

  Näistä on Kämpin hetket luotu;
  Oisko mulle tämä onni suotu?

  Yöpyminen Kämpissä on ollut jo vuosia haaveissa, josko toive nyt viimein toteutuisi? 🙂

 • Reply Pirkko Rantaiso 2.2.2016 at 23:13

  Huippuhotelli, luksusta ja erinomainen asiakaspalvelu

  Olisi kiva kokeilla ihan itse oman rakkaan kanssa, pitääkö kaikki palaute ja arvioinnit paikkaansa

 • Reply sarsa / Pohjoistuuli puhaltaa 3.2.2016 at 05:44

  Upea, tasokas, tyylikäs.

  Haluaisin yllättää erään ystävän tarjoamalla yön Kämpissä.

 • Reply Laura 3.2.2016 at 06:22

  En ole koskaan yöpynyt Kämpissä, vaikka ehdottomasti haluaisin. Olen kuitenkin vieraillut Kämpissä ruokailun merkeissä ja mielikuvani hotellista on ennen kaikkea kansainvälinen, korkealaatuinen ja arjen luksusta asiakkailleen tarjoava. Luksusta ihan juuri niissä kaikissa pienissä asioissa, joita ei osaa kaivata, mutta joista tulee ihan äärettömän hyvä mieli! Ja se on juuri tällaisen luksushotellin ihanuus tällaiselle tavalliselle tallaajalle, jolle yöpymiset tuollaisissa paikoissa ei ole arkipäivää! 🙂

 • Reply Heidi Alamiekkaoja 3.2.2016 at 07:28

  Kämpistä tulee mieleen luksus, hyvä ruoka ja laatuaika. Olisi mukava arjen piristysruiske kokea se, oman kullan kanssa tietysti.

 • Reply Pia 3.2.2016 at 08:07

  Hotelli tuo mieleen ylellisen ja tasokkaan. En ole koskaan yöpynyt noin hienossa hotellissa, olisi joskus kiva kokea tuuonkin tasoinen hotelli 🙂

 • Reply Sasa 3.2.2016 at 08:29

  En ole ikinä käynyt ja mielikuva on hienostunut ja tyylikäs hyvän palvelun hotelli. Ja hienot huoneet varmaan.

 • Reply Hanna 3.2.2016 at 08:48

  Mun mielikuva Kämpistä on se, että se on se laadukkaista laadukkain 🙂 Vaikka olen reissaillut paljon ulkomailla ja yöpynyt tosi monenlaisissa paikoissa, niin Suomessa matkailu on jäänyt vähemmälle ja en ole kovin monessa hotellissa Suomessa yöpynytkään! Niinpä kiinnostaisi saada näin ainutlaatuinen hotellikokemus ja saada kokea millaista se on.

 • Reply BIKKE 3.2.2016 at 09:48

  Mielikuvani on juurikin huisin ylellinen..osaisiko siellä edes ollakkaan…Hotellin ravintola olisi pakko testata koska olen saanut PAKKOmielteen KAMPAsimpukoista! Kiitos kaikenmaailman master chef ohjelmien 🙂 Saattaisin jäädä yöksi sytohoitojeni jälkeen niin ei tarvitsisi ajaa yksinäni reilua 200 kilsaa kotio lepäämään TAI sitten ottaisimme miehen kanssa todellisen sinä ja minä hetken ja etsisimme sen minkä olemme jo unohtaneet…..

 • Reply Aino Mäkinen 3.2.2016 at 10:18

  Kämp on kuulemieni mukaan Suomen plaza. Siellä on olo kuin Kuninkaallisella. Olen koukussa high-class elämään ja matkailen ja vierailen hotelleissa aina mahdollisuuden tullen.Kämpissä en ole silti vielä koskaan ollut enimmäkseen taloudellisista syistä. Rakastan valmiiksi katettua ruokaa, valmiiksi pedattua sänkyä ja lattiamattoja. Pieni hetki taivaassa on se joka antaa voimia jaksaa myös arjessa. ?

 • Reply Tiina 3.2.2016 at 12:16

  Kämpistä tulee mieleen luksus ja siisteys. Olisi ihana päästä yöksi noin hienoon hotelliin, ei olla raaskittu kokeilla ikinä. Meillä olisi miehen kanssa sopivasti vuosipäivä helmikuussa, niin tuo hotelliyö tulisi kyllä tarpeeseen 🙂

 • Reply Maiju Ahtiainen 3.2.2016 at 12:36

  Mielukuvana Kämp on kaikkea mitä hotellilomalta toivon; ylellisyyttä, siisteyttä, arjen katkaisevaa hemmottelua ja ennenkaikkea, esteettömyyttä. Sähköpyörätuolilla liikuttaessa hotellien valinta ei aina ole helppoa. Haluaisinkin testata Kämpin tarjoamat mahdollisuudet viettää ikimuistoinen hotelliloma vähän tasokkaammassa paikassa ja raportoida samalla mielipiteeni näin pyörätuolinkäyttäjän näkökulmasta. Lisämaustetta toki tuo parisuhteelle tuleva piristysruiske hotellireissusta. Mutta, miten selviäisi Kämp kahdesta sähkärin käyttäjästä? 😉

 • Reply Hotel Kämp - Suomen parasta luksusta - Pää Pilvissä 3.2.2016 at 12:48

  […] VINKKI!! Pako Arjesta-blogissa on nyt synttäriarvonnassa palkintona yöpyminen Kämpissä! Käy osallistumassa 23.2.2016 mennessä täältä. […]

 • Reply Virpi 3.2.2016 at 13:14

  Kämp-hotellista tulee mieleen tietenkin laatu ja ylellisyys. Upeat puitteet ja erinomainen ruoka. Olishan se kiva kerrankin päästä sinne yöpymään. 🙂

 • Reply Anita Korhonen 3.2.2016 at 13:25

  Kotiäidille tuo sopisi kuin nenä päähän.. Tekisi kyllä hyvää.

 • Reply Andree 3.2.2016 at 13:54

  Mielikuva Kämpistä on sama kuin muillakin: luksushotelli. Itselläni ei ole moiseen valitettavasti varaa. 😀
  Haluaisin viedä puolisoni rentoutumaan Kämpiin, sillä hän tekee paljon töitä ja on ollut erityisen ihana minua kohtaan viime aikoina, joten haluaisin tarjota jotain ihanaa hänellekin.

 • Reply laura / to travel is to live 3.2.2016 at 14:11

  Tottakai kiinnostaisi päästä omin silmin näkemään ja kokemaan miltä se paljon hehkutettu Kämp näyttää 🙂 Vaikka reppureissailukin on lähellä sydäntä enkä ole matkaillessa niin hirveän vaativa niin enhän mä tällaisesta luksuksesta tietystikään kieltäytyisi! Mielikuvani Kämpistä ovat että se on laadukas hotelli jossa palvelu on ihan omaa tasoaan ja asiakas otetaan kaikessa huomioon.

 • Reply Marimente 3.2.2016 at 17:33

  No nyt on pakko osallistua! 🙂

  Mielikuvani Kämpistä ovat laatua ja luksusta, ja useimmiten budjettimajoitukseen nojaavat reissuni kaipaisivat pientä vaihtelua ja hemmottelua Helsingin hulppeassa Kämpissä.

  Ja aina on syy nauttia lasi kylmää ja kuplivaa kuohuvaa, varsinkin hyvän seuran kera!

 • Reply Nina 3.2.2016 at 18:18

  Mielikuva ylellisestä miljööstä, ja kuten mainitsit, suurten starojen yöpymispaikka. Olisi mahtavaa päästä kokemaan tätä luksusta, nouseeko arjen yläpuolelle?

 • Reply Pipa 3.2.2016 at 18:34

  Helsinki on lempparipaikkani. <3 Sinne on aina ihana tulla. Oma budjetti kestää kyllä matkat ja yöpymisen perinteisessä hotellissa mutta ei Kämpin tasoisessa luksushotellissa. Olisi ihanaa viettää aurinkoinen viikonloppu Helsingissä, syöden hyvää ruokaa ja viiniä ja nauttien oman kullan seurasta ilman teini-ikäisten ovien paiskomista ja kiukuttelua. Ensimmäisenä Kämpistä tulee mieleeni Espan puoleinen terassi ja ravintola. Toisena rauha, luksus, hyvä palvelu ja starat.

 • Reply Laura 3.2.2016 at 18:52

  Mieleen tulee luksus, rentoutuminen, hyvä palvelu, ylellisyys.. – hotelli arjen yläpuolella! Ja juuri siksi olisikin mahtavaa päästä testaamaan paikka ensimmäistä kertaa! Pieni hemmottelu tekisi hyvää kiireiden keskellä. Tarpeeksi monta perustason hotellia ja hostellia on tullut jo nähtyä, tämä olisi hulppeaa vaihtelua!

 • Reply Nina 3.2.2016 at 19:23

  Mielikuvana Kämpistä on että laadukas hotelli. Kalastajatorpalla on viihdytty monta kertaa. Samoin keskustan ihan tasokkaissa hotelleissa. Kämp vielä kokeilematta. Tulisiko tästä uusi vakkaripaikka kun haluaa oikein hemmotella itseään ja miestään? Mielelläni testaisin jos voitto kohdalle osuisi. Lasillisella olen käynyt, mutta majoituskokemus olisi mahta saada.

 • Reply Suvikh 3.2.2016 at 20:53

  En ole koskaan käynyt Kämpissä. Uskon sen olevan laadukas, tyylikäs ja siisti hotelli.

 • Reply Anne 3.2.2016 at 22:07

  En ole koskaan yöpynyt Kämpistä, mielikuvani siitä on tasokas, laadukas hotelli. Olemme tulossa Helsinkiin maaliskuussa täältä pohjoisesta, ja konserttimatkan kruunaisi kyllä yöpyminen noin upeassa hotellissa ☺

 • Reply Maiju 4.2.2016 at 08:27

  En ole aiemmin vieraillut Kämpissä edes aulatiloissa, joten minulla kuvana että Kämp on erittäin hienostunut, ylellinen ja laadukas hotelli. Uskon, että tässä hotellissa asiakasta arvostetaan. Haluaisin tutustua Helsingin keskustassa olevaan hotelliin siksi, kun monissa hotelleissa ollessani asiakas on ollut ”vain” maksava ihminen. En juurikaan yksilöllistä palvelua varsinkaan pääkaupunkiseudulla ole saanut. Hotelli näyttää kuvista päätellen erittäin siistiltä ja huoneista huolehditaan (siivous ym.) Sisustus on persoonallista, jota nykyään hyvin vähän hotelleissa suositaan. Mahtavaa olisi päästä kokemaan tämä ylellisuus ja rentoutua keskellä Helsingin vilinää!

 • Reply Johannes Kolehmainen 4.2.2016 at 09:24

  Historiaa täynnä oleva hyvän palvelun laatuhotelli, jossa olisi upeaa viettää kaupunkilomaa oman puolison kanssa!

 • Reply Henttu 4.2.2016 at 09:27

  ”Millainen mielikuva sinulla on Kämpistä ja miksi haluaisit voittaa tämän yöpymisen?” Mielikuvani Kämpistä on ylellisenä hotellina, johon ei varaa! 🙂 Juuri sellainen hotelli, jonka huoneesta ei edes halua poistua! Itse ainakin linnoittautuisin huoneeseen vain rentoutumaan poikaystävän kanssa, sellaisesta ollaankin haaveiltu. Haluaisin voittaa tämän yöpymisen, koska tällä hetkellä on menossa melko rankka ja stressaava ajanjakso elämässä: opiskelut ja jatkuva huolehtiminen rahasta, omasta työllistymisesta ja uran luomisesta. Ja sen päälle vielä omat kamppailut itsetunnon kanssa, että uskoisin olevani osaava ja arvokas ihan tälläisenäkin. Olen vielä opiskelija ja haluaisin antaa jotain takaisin puolisolleni, koska hän on ollut tukemassa niin henkisesti kuin taloudellisesti välillä turhaakin murehtivaa tyttöystäväänsä 🙂

 • Reply Aatos Penttinen 4.2.2016 at 10:40

  Kämp on ylellinen hotelli, jossa haluaisin viettää romanttista aikaa vaimon kanssa

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta 4.2.2016 at 12:35

  Mielikuvat on tietty että wow! Jos täällä kaikki julkkiksetkin aina yöunensa nukkuvat, niin pakkohan sen on olla hyvä. Brasseriessa muutaman kerran vierailleena kuvittelen itse hotellin jatkavan samalla ihana rauhallisella ja tyylikkäällä linjalla.

  Haluaisin yöpyä täällä, koska sitten olisi vertailupohjaa myös tulevaisuudessa muiden maiden luksushotelleihin – eli miten meidän Kämp pärjää kansainvälisessä vertailussa. 🙂

  Facebook-sivusta tykätty!

 • Reply suklaakonvehti 4.2.2016 at 14:27

  Moni kuuluisa Suomeen saapunut artisti yöpyy usein Kämpissä. Taitaa siis olla kallis, joskin erittäin ylellinen ja hienostunut hotelli. Tuolla varmasti onnistuu pako arjesta!

 • Reply Jenni 4.2.2016 at 14:31

  Mielikuvani Kämpistä on sen arvostettu maine, joka pitäisi kokea varmasti jokaisen edes kerran elämässään.

 • Reply Sellu 4.2.2016 at 16:27

  Olisi ihana päästä viikonlopuksi Helsinkiin avomiehen kanssa ja usein kun ei ole varaa lähteä mihinkään hotelliin, niin nytpä pääsisi nauttimaan kunnolla luksuksesta, nimittäin mitä muuta Kämp voi olla kuin ylellisyyttä ja hyvää palvelua? 🙂 Olisi ihana päästä irroittautumaan arjesta.

 • Reply Raisa 4.2.2016 at 19:37

  Ensimmäinen mielikuva on hyvä maine. Matkoillamme maailmalla olemme majoittineet usein 5 tähden hotelleissa joten olisi enemmän kuin mielenkiintoista päästä itse katsomaan yltääkö Kämp samaan tasoon maailmalla olevien kilpasiskojen kanssa. Toki rentoutushetki arkeen tulisi myös tarpeeseen 🙂

 • Reply AnskuliP 4.2.2016 at 20:43

  mielikuvissani Kämp on ylellinen ja laadukas hotelli jossa on hyvä ja ystävällinen palvelu. Tuolla olisi mahtava juhlia omia nelikymppisiä! 🙂

 • Reply Tarja Huttunen 4.2.2016 at 21:24

  Mielikuva Kämpistä on juurikin se, että itsellä ei olisi varaa yöpyä niin hienossa hotellissa. Siksi olisi mukavaa edes kerran päästä yöpymään hienoihin puitteisiin 🙂 Lisäksi hotellien aamupalat ovat ihania!

 • Reply Henna /suurin onni 4.2.2016 at 23:14

  Mielikuvani hotelli Kämpistä on, että se on se hienoista hienoin Helsingissä. Vaikka kaupunki onkin nykyään pullollaan toinen toistaan parempia hotelleja, on Kämp kuitenkin se kaikkein paras, jossa myös maailmankiertueillaan olevat supertähdet yöpyvät, kun tulevat esiintymään Olympiastadionilla tai Hartwall-areenalla.

  Helsinkiläisenä en ole kovinkaan monessa kotikaupunkini hotellissa yöpynyt, ja Kämpiä olen ihastellut vain ulkoa käsin, mutta pitäisihän se päästä kerran kokemaan kunnolla!

 • Reply Annuli 5.2.2016 at 14:28

  Mielikuvani on että olisi tyylikäs sekä ylellinen paikka ja luksushotelli. En ole koskaan yöpynyt hotellissa Helsingissä, joten olisi kyllä hieno voitto

 • Reply Suvi 5.2.2016 at 14:28

  Mielikuvani hotellista on ylellinen, hieno ja rentouttava. Sellainen ”edes kerran elämässä olisi päästävä”. 🙂

 • Reply Laura 5.2.2016 at 14:29

  Ylellinen hotelli, johon ei normaali elämässä eksy mutta olisi ihan hemmotella parempaa puoliskoa (ja samalla tietysti itseään).

 • Reply Jere 5.2.2016 at 14:36

  Varmasti tutustumisen arvoinen hotellikokemus.

 • Reply Anna 5.2.2016 at 14:36

  Mielikuvani hotelli Kämpistä on ylellinen, laadukas, klassinen. Mieheni kanssa elämme keskellä kiireistä lapsiperhearkea, ja haluaisin tarjota hänelle hetken rentoutumista kahdestaan aivan upeissa ja unohtumattomissa puitteissa. Hän jos kuka, on sellaisen ansainnut ihan mahtavalla asenteellaan ja ahkeruudellaan.

 • Reply Paula Ojala 5.2.2016 at 14:39

  Mielikuvani hotelli Kämpistä on, että se on hyvin tasokas hotelli. Olisi ihana päästä yöpymään siellä 🙂

 • Reply Sirpa 5.2.2016 at 14:41

  Aivan huippupaikka! Usein ollaan istuskeltu Kämpin aulabaarissa ja haaveiltu yöpymisestä siellä. Olisi hieno kokea se joskus.

 • Reply Meeri Ojala 5.2.2016 at 14:41

  Aaaaahhhh.. 23.12.2015 rakas veljeni vietti häitään hotelli Kämpissä. Olisi ollut ihanaa yöpyä siellä, mutta varat ei antanut periksi..

 • Reply Carita 5.2.2016 at 14:47

  Mielikuvani hotelli Kämpistä on ylellinen ja laadukas. Olisi hieno ottaa pieni pako arjesta oman murun kanssa ja nauttia viikonloppu ripauksella luksusta. Pienillä irtiotoilla on iso merkitys arjessa jaksamisessa.

 • Reply marika 5.2.2016 at 14:52

  Yleellinen hotelli johon olisi ihana päästä vaikka tyttöporukalla viikonlopun viettoon 🙂 Mielikuva on että aika kallis, hieno, luxusta elämään..

 • Reply Jenny Brown 5.2.2016 at 15:10

  Mielikuva on juuri siitä glamourista, luksuksesta ja korkeasta laadusta joka hotellin imago on. Valitettavasti oma budjetti harvoin antaisi periksi tällaiselle paolle arjesta! 😉 Itse ottaisin mukaan Tänä vuonna 60v. Täyttävän äitini, liian harvoin tulee nautittua laadukasta Äiti-tytär aikaa ja mikä olisikaan sen parempi ympäristö kuin Suomen arvostetuin hotelli!

 • Reply Johanna Tervo 5.2.2016 at 15:13

  Juuri sellainen IRTI ARJESTA hotelli, jossa sielu ja mieli voisi levätä hetken aikaa. Loistava paikka myös juhlistaa vuosipäivää rakkaan mieheni kanssa ❤

 • Reply Tanja Lintunen 5.2.2016 at 15:22

  Kämp kuulostaa tyylikkäältä ja luksukselta. En ole koskaan vieraillut hotellissa ja haluaisin testata sitä mieheni kanssa vuosipäivänä 🙂

 • Reply Kristiina 5.2.2016 at 15:23

  Arvokas, laadukas, luksus – sellainen mielikuva minulla on hotelli Kämpistä. Tottakai haluaisin päästä itse yöpymään ja kokemaan paikan päälle, onko hotelli todella kaiken ylistyksen arvoinen. Uskon, että on. 🙂

 • Reply Anita 5.2.2016 at 15:29

  Mielikuva on se, että Kämp on täynnä luksusta, mihin harvalla on varaa. 🙂 Itse en ole koskaan yöpynyt luksushotellissa ja tuskin yövyn, ellen pääse kokeilemaan hotellia tällä tavoin. Olisi upea pako arjesta ja varmasti ensiluokkainen kokemus ja elämys. 🙂

 • Reply Minna 5.2.2016 at 15:47

  Oletuksena luxusta ja hyvää palvelua. Mieleniintoista olisi tutustua 🙂

 • Reply merja haikonen 5.2.2016 at 15:51

  Hotelli Kämp, oiii olisi ihanaa olla yksi yö ihanassa hotellissa. En ole koskaan ollut, toivon et pääsisin. Olen pian 62v, enkä tähän päivään mennessä ole siinä hotellissa ollut.

 • Reply Tapsa55 5.2.2016 at 15:56

  Olen kyllä käynyt Kämpissä, mutta en koskaan yöpynyt. Lähinnä haluaisin aistia tunnelman, joiden taustalla häilyy mielikuva Sibeliuksesta ja muista suurista taiteilijoista.

 • Reply Moonica 5.2.2016 at 16:13

  Julkisuuden henkilöiden suosima luksus hotelli. Olisi itsekin hienoa päästä yöpymään näin ylellisessä paikassa.

 • Reply Reetta 5.2.2016 at 16:24

  Hotelli vaikuttaa erittäin tasokkaalta, hienolta ja modernilta – oikealta luksuspaikalta! Olisi mahtavaa päästä kokemaan tällainen yksi luksuspäivä ja juhlistaa samalla tulevaa vuosipäivää avopuolison kanssa!

 • Reply marika.t 5.2.2016 at 16:35

  Käyty tykkäämässä sivuistasi facessa. Mielikuva Kämpistä on ylellinen, laadukas ja tunnelmallinen. On tehnyt aina mieli siellä yöpyä helsingin visiitillä, mutta en ole vielä raskinnut. Olisi kiva viettää siellä miehen kanssa yö, kun olemme tulossa kevään kuluessa sinnepäin. Siellä olisi mukava rentoua ja nauttia luksuksesta 🙂

 • Reply Saana 5.2.2016 at 16:35

  No kuule Jerry, mun mielikuva Kämpistä, missä en siis ole kuuna kullan valkeana käynyt, on ”vähän too fancy for Saana”. Jotta voidaan todistaa tämä mielikuva vääräksi ja huomata, että Saanastakin voi kuoriutua pieni luksusleidi, on mun ensin voitettava tämä mahtava palkinto.

  Se voisi siis olla se syy, miksi mun pitäisi voittaa, mutta annan vielä toisen syyn: en ole (ehkä?) ikinä ollut lomalla Helsingissä. Yleensä matkustan Helsinkiin joko lentokentälle, satamaan tai johonkin luennolle/koulutukseen/tapahtumaan, eikä ikinä ole aikaa oikeasti tutustua kaupunkiin tai sen nähtävyyksiin. En edes tiedä, olenko ikinä käynyt Suomenlinnassa!? (= en tiedä, koska olen ehkä joskus pienenä käynyt vanhempieni raahaamana tai lastenvaunuissa kärräämänä, mutta mitään muistikuvia ei siitä ole.)

  Kas siinä sulle syytä!
  Terveisin landepaukku! 😉

 • Reply AP 5.2.2016 at 17:16

  Kämpistä tulee mieleen sanat: ylellistä, tyylikästä, saavuttamatonta….

 • Reply Minna 5.2.2016 at 17:31

  Minulla on Kämpistä todella yleellinen kuva ja pidän sitä luksushotellina! Olisi ihana päästä testaamaan tällainen luksuselämys ja ottaa poikaystäväni mukaan nauttimaan irtiotosta!

 • Reply Kirsi S 5.2.2016 at 17:59

  Mielikuvani Kämpistä on kallis ja ylellinen, luksusta joka tavalla. Yöpyminen siellä olisi upea yllätys 20-vuotishääpäivämme juhlistamiseksi 🙂

 • Reply Luisa 5.2.2016 at 18:29

  Mielikuvani Kämpistä on sama kuin ihanan tyttäreni. Kävelimme kyseisen hotellin ohi muutama viikko sitten ja sisään oli juuri astelemassa hääpari. Tyttäreni kommentoi heti ”Katso äiti, linna! Prinsessa asuu siellä, ihana!” Kaikki naiset mekoissa kun ovat prinsessoja, joten luonnollisesti Kämp oli linna. 🙂 Jos voitan yön, vien oman pikku-prinsessani sinne juhlistamaan hänen syntymäpäiväänsä. Ollaan vaan tyttöjen kesken ja nautitaan aamulla croissanteja ja kaakaota, varmaankin kauniit mekot päällä. 🙂

 • Reply Anu 5.2.2016 at 19:42

  Mielikuvani Kämpistä on täyttä luksusta ja ylellisyyttä! En ole koskaan käynyt sisällä tässä hotellista tai yöpynyt missään sen kaltaisessa paikassa. Olisi mahtavaa mieheni kanssa paeta arkea nauttimalla Kämpin tarjoamasta hemmottelusta.

 • Reply Johanna L 5.2.2016 at 20:27

  Olen nähnyt vain kuvia ja kuullut miten loistopaikka ja ylellinen. Sinne jos joskus raaskisi mennä yöpymään.

 • Reply Mia Lipsanen 5.2.2016 at 20:39

  toivottavasti on mielikuvieni mukaisesti Luxus -hotelli…no, blogisi nimikin sen jo kertoo miksi Kämpiin haluaisin; arkea pakoon tietysti!

 • Reply Marie 5.2.2016 at 20:55

  Hieno tunnelma, hiukan luksusta, kaupungin sydän lyö…mikä sen upeampaa!

 • Reply Paul Nix 5.2.2016 at 21:10

  To me hotel Kämp signifies the quiet elegant beauty of Finland. A history filled with determination and dignity. I want to win this contest to see more of the this capital city and to enjoy a taste of refinement.

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 6.2.2016 at 00:21

   Hi Paul and thanks for participating :). I just want to confirm that you either live in Helsinki or can get the gift certificate sent to someone living in Finland, if you win? I cannot send it outside Finland, unfortunately. Good luck!

   • Reply Paul Nix 10.2.2016 at 21:34

    That is a good question. I live in Helsinki so it would not be a problem. I’ll keep my fingers crossed, this is a fun contest to participate in.

    Kiitos!

    • Reply Jerry / Pako Arjesta 11.2.2016 at 15:11

     Great! Then there is no problem :). Thanks, nice to know that you like this. Ole hyvä :).

 • Reply Päivi Stenbäck 5.2.2016 at 22:58

  Tuosta hotellista oon vaan haaveillut..ehkäpä joskus!

 • Reply Mirja 5.2.2016 at 23:45

  Äärimmäistä luksusta! Olen aina ajatellut, että minun kaltaiseni tavalllinen ihminen ei koskasan pääse kulkemaan Kämpin ovista sisään, ainakaan yöpyäksensä siellä. Olen aina kuvitellut, millaista olisi yöpyä siellä.

 • Reply Johanna Leppänen 6.2.2016 at 01:39

  Kämp on minulle yhtä kuin liki saavuttamaton unelma. Jotain sellaista mitä ei täällä meillä ole ja mistä vain haaveillaan. Sen kerran kun täältä metsästä isolle kirkolle lähdetään, ketjuhotellitkin on jo ylellistä siloisine lakanoineen ja valmiine aamiaisineen. Mutta aina voi haaveilla saavuttavansa unelmansa 😉

 • Reply Outi Kauppinen 6.2.2016 at 03:04

  Kämp on legendaarisen oloinen, ehkä vähän vanhan ajan glamouria edustava hotelli, jonka julkisuuskuva on etäinen ja ylellinen, isolla Y:llä. Kokemuksena olisi ihan mahtavaa nukkua kuuluisissa lakanoissa ja nauttia aamupala, johon tuskin raaskisin muuten ikinä panostaa!

 • Reply Mikko Moisander 6.2.2016 at 08:00

  Oma mielikuva Kämpistä on luksus ja pako arjesta. Varsinkin tämä jälkimmäinen houkuttelee arkea kahden pienen lapsen kanssa pyörittävää suuresti.

 • Reply S 6.2.2016 at 08:32

  Mielikuvani Hotel Kämpistä on erittäin positiivinen. Nimestä tulee heti mieleen luksus ja ylellisyys! En ole koskaan yöpynyt tässä hotellissa, mutta monesti haaveillut siitä. Nyt muutaman kuukauden ikäisen vauvan vanhempina yöpyminen Kämpissä olisi todellakin ylellinen ja upea ortiotto arjesta!

 • Reply Soile 6.2.2016 at 08:32

  Kyl pitää kerran elämässä päästä Kämp-lomalle Helsinkiin miehen kanssa. Speciaaliksi matkan tekis meidän tuleva 5-vuotias hääpäivä.

 • Reply Mika 6.2.2016 at 09:22

  SiIIä pääsee oikeesti arjesta eroon 🙂

 • Reply Maki 6.2.2016 at 10:17

  Kämp Hotel, haave, unelma, voisiko tälläinen ns tavallinen ei kovin varakas yöpyä siellä, tai ehkä yöpyä kun siellä on oma huone, pitääkö piileksiä? kehtaako mennä edes respaan ilmoittautumaan , tälläisiä mietteitä miettii tavallinen pulliainen, tai no ainakin mä.. Haluaisin siis voittaa tämän että voisin päästä sinne ja yks unelma olis täyttynyt ja mukaan ottaisin aikuisen tyttäreni 🙂

 • Reply Minna 6.2.2016 at 10:25

  Luksusta ja parasta asiakaspalvelua hienoissa puitteissa 🙂

 • Reply petri europaeus 6.2.2016 at 11:36

  Tasokas, kiva terassi, hyvä sijainti

 • Reply Minttu 6.2.2016 at 11:42

  Oih! Kämpissä yöpyminen on unelma ja mielikuvani hotellista on klassisen elegantti, tyylikkäästi fiini paikka, jossa laatu ulottuu jokaiseen detaljiin palvelua myöten!

  Miksi minun pitäisi voittaa? Arvostan kauneutta ja pitkän linjan palvelualan ammattilaisena myös sitä, kun saan vastaanottaa laadukasta hyvää palvelua. Kämpissä saisi tämän varmasti kokea!

  Kaiken kukkuraksi syntymäpäiväni on 22.2. eli ihan arvonnan korvilla. Olisipa mieletön synttärilahja saada yöpyminen Kämpissä!!

 • Reply Julia 6.2.2016 at 12:46

  Ikinä en ole yöpynyt Kämpissä, mutta mielikuvana on, että se on hyvin korkeatasoinen, hintava ja korkeatasoisen asiakaspalvelun omaava hotelli. Olisi kiva päästä miehen kanssa viettämään kahdenkeskistä aikaa hotellissa yöpyen. Normaalisti ei juurikaan tule yövyttyä hotelleissa, vaan esimerkiksi Helsingissä sukulaisten luona. Mahtavaa olisi päästä yöpymään Kämpissä! 🙂

 • Reply Anne Sysmäläinen 6.2.2016 at 13:13

  Mielikuvani Kämpistä……hmmm… voisin kuvitella, että ylellistä, ihanaa… juuri minulle sopivaa ?

 • Reply Liisa 6.2.2016 at 13:45

  Mielikuvani Kämpistä on pehmeitä kylpytakkeja, lämpimiä tossuja ja ylellisyyttä upottavassa sängyssä. Sellaisia ei kotonani todellakaan ole, joten olisi hauska päästä hypistelemään unelmaani elävässä elämässä. Jäisin luultavasti sinne asumaan 😉

 • Reply Mikko Latvala 6.2.2016 at 13:58

  Yksi Suomen parhaista hotelleista ellei paras. Olisihan se hieno päästä kokeilemaan, millaista siellä olisi yöpyä.

 • Reply Aleksi 6.2.2016 at 14:14

  Porvarien mesta, sellainen mielikuva. Olisi kiva päästä kokemaan pitääkö tuo mielikuva kutinsa vai ei…

 • Reply Joni Pulkkinen 6.2.2016 at 14:34

  Mielikuvani Kämpistä on elegantti ja kallis. Ns. paremman väen paikka, jonne meillä normaaleilla tiitiäisillä on asiaa vain todella erityistilanteessa.

  Haluaisimme vaimoni kanssa päästä katsomaan kerran kuinka rikkaat ja kuuluisat yöpyvät.

 • Reply Minna Liukkonen 6.2.2016 at 16:18

  Kämp on mielikuvani mukaan tasokas ja laadukas hotelli, luxusta myös tavallisille ihmisille. Mieluusti kokisin itse myös tämän luxuksen ☺

 • Reply Johanna 6.2.2016 at 18:01

  Mielikuvani Kämpistä on luksus. Kämpissä kiinnostaisi kovasti käydä, on sen verran kuuluisa paikka

 • Reply Johan piitulainen 6.2.2016 at 18:21

  Ylellinen ja rento paikka kaikilla mukavuuksilla, toimii.

 • Reply Tuikku 6.2.2016 at 18:53

  Ei ole tullut Kämpissä käytyä…mutta niitä ”kerran elämässä”-juttuja. Varmasti maineensa veroinen ?

 • Reply Tanja 6.2.2016 at 18:56

  Mielikuva on luxus, hivenen pompöösi meininki, hyvä palvelu:) Olisi mukava päästä testaamaan vastaako mielikuva todellisuutta.

 • Reply kykkis 6.2.2016 at 19:43

  Ensimmäisenä tulee mieleen sana ylellinen. Olisi kiva päästä käymään ja yöpymään. En ole vielä koskaan käynyt Kämpissä…

 • Reply kristiina 6.2.2016 at 20:44

  Olisipa ihanaa kerrankin päästä tutustumaan tuollaiseen upeaan historialliseen hotelliin. Siellä voisi tunnelmoida, olisi ainutlaatuinen kokemus! Jäisi varmasti upeat muistot, niitä voisi muistella vuosien mittaan! Jos pääsisi, niin tutustuisin kyllä Kämpin historiaan. Sillä tavoin saisi entistä enemmän irti kokemuksesta. Ja kiusaisin henkilökuntaa kaikenlaisilla kysymyksillä…

 • Reply Sinna 6.2.2016 at 21:07

  Kämp antaa itsestään ylellisen kuvan. Olen kerran käynyt alakerrassa drinksuilla, mutten ole koskaan astunut sen peremmälle. Olisipa ihanaa päivän verran viettää luksuselämää näin tavallisena kotiäitinä ?

 • Reply Kaisa 6.2.2016 at 21:10

  Kämppi vaikuttaa hyvin tyylikkäältä niin ulkoa kuin sisältäkin. Palvelu on kuulemma sujuvaa, ja aamupalakin on loistava! Haluaisin voittaa, jotta voisin nähdä vähän Helsinkiä ja nautiskella olostani upeissa puitteissa – kuin turisti konsanaan.

 • Reply Nu 6.2.2016 at 21:20

  Mielikuvana on ylihinnoitettua safkaa ja hotellin huono sijainti, mutta kokeilemisen arvoinen tottakai :). Tän antaisin mutsille synttärilahjaksi 60v syntymäpäivien kunniaksi

 • Reply Merja 6.2.2016 at 21:33

  Kaipaisin ripauksen ylellistä elämää.. Satumaisen retken toiseen maailmaan.. Ja Kämp tarkoittaa sitä!

 • Reply Mirva 6.2.2016 at 21:33

  Mielikuvani Kämpistä on hulppea, tasokas, ei ihan normiväen hotelli, joten olisi kiva päästä testaamaan minkämoinen hotelli se oikeasti on!

 • Reply tarjuska 6.2.2016 at 21:39

  Kämp on mielestäni laadukas, perinteinen ja arvostettu hotelli luksusta kaipaaville ihmisille.

  Haluisin voittaa tämän sillä kaipaan elämääni silloin tällöin pientä hemmottelua

 • Reply Noora Tuominen 6.2.2016 at 22:09

  Mielikuvani Kämpista on jotain luksusta ja vielä Helsingin ytimessä ja vielä alueella, missä niin kiinnostavat ja taiteelliset Sibelius, Waltari jne. jne. viettivät luovaa aikaansa. Haluan kokea….

 • Reply Jaana 7.2.2016 at 11:45

  Irti arjesta todellakin, en ole ollut lomalla 15 vuoteen.

 • Reply Santra 7.2.2016 at 11:59

  Ylellinen 🙂

 • Reply Heidi Marttila 7.2.2016 at 12:27

  Mielikuva Kämp hotellista on, että se on ylellinen ja kallis, mutta hieno. Kyllä olisi luxusta ja irtiottoa arkeen päästä tuollaiseen hotelliin, minne ei kyllä muuten olisi varaa! 🙂

 • Reply erja 7.2.2016 at 13:32

  ok

 • Reply Marianne 7.2.2016 at 14:27

  Mielikuvani Kämpistä on eurooppalainen ja ylellinen. Jotenkin kuvittelisin pääseväni Pariisilaiseen hieman menneen ajan tunnelmaan.

 • Reply Emmi 7.2.2016 at 14:59

  Mielikuva Kämpistä on ylellinen. Jotain spesiaaliahan siinä on oltava, kun maine on niin hyvä! Olisi ihanaa päästä näkemään paikka ja nauttimaan tunnelmasta 🙂

 • Reply Päivi 7.2.2016 at 15:11

  Ooh, ylellinen, upea, tavoittelemisen arvoinen palkinto 🙂 Kämpissä totisesti kelpaisi majoittua vaikkapa seuraavalle reissulle lähtiessä, tai palatessa palautua matkan rasituksista.

 • Reply Taru Ruokolainen 7.2.2016 at 16:09

  Moikka!

  Hotel Kämp on ylellinen ja yksinkertainen hotelli silloin kun vaadit luksusta ja ylellisyyden tunnetta.
  Hotelli Kämp on monipuolinen ja laadukas Hotelli josta saan kaikki tarvitsemani palvelut; kauneudenhoidosta ravintolapalveluihin.
  Tämän palkinnon haluaisin ehdottomasti lahjoittaa isovanhemmille 50-vuotishääpäivän kunniaksi, ovat ansainneet! 🙂

 • Reply pex 7.2.2016 at 16:19

  Varmasti hieno ja hyvä palvelu. Luotan myös että aamiainen sisältää ison valikoiman ja on tuoretta.

 • Reply sini 7.2.2016 at 19:20

  Mielikuva tyylikäs ja elegantti, hyvä palvelu. Haluaisin tarjota hetken irti arjesta puolisolleni joka tekee kovasti töitä ja tämä piristäisi arjen keskellä.

 • Reply Anu Lukkarila 7.2.2016 at 23:01

  No hei, kaikki ruuhkavuosiaan viettävät tietävät kyllä arkipaon merkityksen. Kun elämä on pelkkiä aikatauluja, töitä ja lasten harrastusten ehdoilla elämistä. Kämp olisi tämän keskellä kuin pala taivasta! Laatuaikaa aviomiehen kanssa laatupaikassa! Peukut pystyssä…

 • Reply myyrä 8.2.2016 at 00:08

  Varmasti tyylikäs ja upea hotelli, jossa en ole vielä yöpynyt. Veisin mieheni hotelliin, koska poikamme omaishoitajina pieni levähdystauko olisi tarpeen.

 • Reply Mari Holmqvist 8.2.2016 at 02:15

  Hotelli Kämp on hieno hotelli eikä minulla työttömänä ole varaa yöpyä siellä. Tämä palkinto olisi siis todella mieluinen.

 • Reply Rauno 8.2.2016 at 07:39

  Tasokas paikka

 • Reply Jaakko 8.2.2016 at 08:50

  Muutimme puolisoni kanssa maalle pari vuotta sitten ja yhteiset illat Helsingin keskustassa ovat sittemmin jääneet valitettavan vähäisiksi. Yö Kämpissä olisi mainio yllätys, sillä mikäpä olisi helsinkiläisempää kuin Kämp?

 • Reply Suvi 8.2.2016 at 10:29

  Ylellinen, hienostunut, kallis 🙂

 • Reply Jenna 8.2.2016 at 11:50

  Ylellinen, upea, kallis

 • Reply Marja-Liisa 8.2.2016 at 12:08

  Ylellinen, hienostunut.. Juurikin omiaan pakoon arjesta.

 • Reply satu lampinen 8.2.2016 at 14:03

  ois kiva päästä käymään

 • Reply a vettenranta 8.2.2016 at 14:37

  vaikuttaa upealta paikalta tuo Kämp. voisihan sitä aina yhden illan hienostella!

 • Reply Jani 8.2.2016 at 14:46

  En oo hotelleissa paljoo ollu koska opiskelijana ei niin varaa. Veisin vihdoin tyttöystäväni nauttimaan ylellisistä palveluista ja loistavasta ruuasta <3 mielikuva Kämpistä.. olen kuullut siitä vain kaikkea hyvää, joten odotan sen olevan yksi Suomen parhaista hotelleista ja kokemus olisi varmasti sen mukainen! Ps. En kertoisi voitostani tyttöystävälle heti vaan veisin varmaankin kesällä yllätyksenä, vuosipäivänämme ☺?

 • Reply Pia 8.2.2016 at 15:18

  Mielikuvani Kämpistä on pelkkää luksusta :).

 • Reply Olga 8.2.2016 at 17:00

  En ole käynyt hotelli Kämpissä, mutta mielikuvani mukaan se on laadukas ja kaunis hotelli. Haluaisin voittaa yöpymisen siellä, koska opiskelijana sinne ei varmaan muuten tulis lähettyä. 🙂

 • Reply Heli klinga 8.2.2016 at 17:44

  Kämpistä tulee mieleen ylellinen, upea, kallis, luksus. Jotain aivan perusarjen yläpuolella! äitini miesystävä täyttää tänään 60 vuotta, antaisin lahjaksi heille 🙂

 • Reply Sanni 8.2.2016 at 18:03

  Kämp hotelli on upean näköinen rakennus ulkoa päin, ja sen ihana tunnelma näkyy kadulle asti alakerran lasi-ikkunoista. Epäilemättä varmaan aika mahtava hotelli, luksus yöpyminen Kämpissä kelpaisi tälle parille ainakin:)

 • Reply Sonja B 8.2.2016 at 18:40

  En ole vielä harmikseni Kämpissä koskaan yöpynyt, mutta mielikuvani hotellista on ylellinen, nuorekas ja tyylikäs. Elän kaukosuhteessa poikaystäväni kanssa, joten yhteinen laatuaika olisi ihana yllätys.

 • Reply Jonna To 9.2.2016 at 04:03

  ylellinen ja luxus tason hemmottelua. Samalla myöskin kyllä kallis…

 • Reply fanny 9.2.2016 at 15:12

  Kämpistä tulee mieleen kiireettömyys, ylellisyys ja tasokkuus. Olisi ihanaa työ kiireiden keskellä viettää rentoutuminen ja rauhottuminen Kämpissä vaikka äidin tai ystävän kanssa. Heille kun ei liikaa aikaa riitä arjen kiireissä:/

 • Reply sophie 9.2.2016 at 16:11

  Tykätty fb-sivuista ja
  mielikuva Kämpistä: En ole käynyt, mutta aika perushotelli, ehkä vähän ylimainostettu ja ylikehuttu. Samantasoisia varmasti löytyy Suomesta enemmänkin.
  Ja kivahan olis päästä tsekkaamaan onko mielikuvani aivan vääriä.

 • Reply Anna van der Veer 9.2.2016 at 18:04

  Mielikuvani Kämpistä on ylellinen, laadukas, tyylikäs. Olisi aivan mahtavaa voittaa yö Kämpissä, se olisi täydellinen pako arjesta minulle ja miehelleni korkealle vaaleanpunaisten pumpulipilvien syliin 🙂

 • Reply Kristina 10.2.2016 at 00:08

  Kämpistä tulee mieleen ylellisyys, kiireettömyys, stressittömyys ja nautinto. 🙂
  Tekisi terää päästä testaamaan ja levähtämään n. neljän, tiukan ja ”köyhän” opiskeluvuoden päälle!

 • Reply Heidi Sotaniemi 10.2.2016 at 09:35

  Mielikuva Kämpistä: luksushotelli, jossa kaunis sisustus, kallis, hyvä aamupala.
  Haluaisin tarjota itselleni ja miehelleni hetken paon arjesta.

 • Reply Mikhail Pozdnyakov 10.2.2016 at 10:46

  Kämp on todella upea paikka,erittäin hyvä palvelu sekä todella ystävällisiä ihmisiä. Jos minä voittaisin, niin lahjoittaisin sen mun paras kaverille joka menee naimisiin.

 • Reply Ada Pajari 10.2.2016 at 11:37

  Kämp on luksusta, muttei sellaisella tavalla ettei uskaltaisi edes astua sisään. Olisi ihana viettää poikaystävän kanssa yö luksushotellissa ja nauttia aamupalasta yön jälkeen.

 • Reply Elli 10.2.2016 at 13:43

  Mielikuvani Kämpistä on aivan ihana, ylellinen ja seesteinen luksushotelli jossa asiakasta kohdellaan kuin kuninkaallista. Olisi ihanaa poikaystävän päästyä armeijasta kesällä päästä viettämään laatuaikaa yhdessä <3

 • Reply Kaija 10.2.2016 at 16:22

  Mielikuvani Kämp-hotellista on: hieno, laadukas ja tasokas hotelli. Haluaisin mielelläni päästä yöpymään Kämpissä.

 • Reply Outi 10.2.2016 at 16:53

  Mielikuvissa Kämp on pelkkää luksusta, joka maistuisi arjen keskelle piristämään elämää ja vielä tuoretta parisuhdetta 🙂

 • Reply Hanna 10.2.2016 at 18:29

  Vanha, arvokas ja kallis 🙂

 • Reply *Suvi* 10.2.2016 at 18:48

  Mielikuva on lähinnä se, että se on sen verran ylellinen, ettei minun olisi järkevää käyttää rahaa siellä yöpymiseen. Juuri ja juuri on rahaa halvimpaan hostelliin, kun Suomessa matkustan.
  Ja haluaisin voittaa siksi, että pääsisin pakenemaan arkea hotelliin yhdeksi yöksi.

 • Reply Suvi Ikonen 10.2.2016 at 20:33

  Mielikuvani Kämpistä on, että se on ylellinen ja arvokas hotelli! Ja kallis! 😀 Olisi mahtavaa päästä mieheni kanssa viettämään romanttista viikonloppua! <3

 • Reply Annika 10.2.2016 at 22:58

  Mielikuva luksushotellista on tietenkin päällimäisenä kun ajattelee Hotel Kämpiä, mutta en oikeastaan tiedä hotellista mitään muuta. Nykyään yksi luokkalainen on/on ollut Kämpissä töissä ja olen tajunnut että hotelli se on siinä missä muutkin vaikka tuskin ikinä pääsen siellä vierailemaan. Se on aina ollut jossain pilvien rajassa superhienostoikinävaraamajoittualuksushotelli minulle, joten olisi mieletöntä päästä tutustumaan huippu-hotelliin (:

 • Reply Anu 11.2.2016 at 01:10

  Suomen tasokkain hotelli, jossa en varmaan koskaan muuten pääse yöpymään muuta kuin mahdollisesti tällaisen arvonnan ansiosta. Pidetään peukkuja että natsaa! ??

 • Reply Minna 11.2.2016 at 13:32

  Kämphotelli olisi todella sopiva ”pako arjesta”. Kuin matkustaisi johonkin ulkomaille ja saisi ihanan hemmottelun hotellissa: ylellinen huone, sauna, spa ja herkullinen aamiainen…Siis nuo kuvat harmaa valkoisesta kylpyhuoneesta ja tyylikkäät kylpytohvelit. Ei voisi olla ihanampaa kun katsoo ulos, vettä on satanut pari päivää ja on niin harmaata. Nyt ystävänpäivän /Valentine’s Day alla sanoisin että olisipa mukava viedä aviomiehensä tällaiseen paikkaan:-)

 • Reply Maikku 11.2.2016 at 16:39

  Itse en ole koskaan kyseisessä hotellissa yöpynyt mutta olen kuullut siitä vain hyvää. Kuullun perusteella minulla on hotellista ylellinen kuva. Pehmeät sängyt, hyvää ruokaa ja mahtava henkilökunta.

 • Reply tonttu pohjoisesta 12.2.2016 at 08:46

  Kämp hotelli on Suomen hienoin hotelli, jossa vain isoimmat starat ja tähdet käyvät. En ole pohjosen tyttönä paljoa Helsingissä käynyt. Ystävälläni on samanikäinen vauva Helsingissä, olisi mukava käydä moikkaamassa ja yöpyä Kämpissä

 • Reply Petteri Salo 12.2.2016 at 10:10

  Mielikuva timanttinen, ois kiva käydä morjestaa vanhoja kavereita pitemmän kaavan mukaan 🙂

 • Reply Kip 12.2.2016 at 16:36

  Olis kyllä mahtavaa viettää pieni luksus hetki

 • Reply Eveliina 13.2.2016 at 13:09

  Kuvani hotelli Kämpistä on ylellinen, ja olen ymmärtänyt että he tarjoavat laadukasta majoitusta, ruokaa sekä hyvän asiakaspalvelukokemuksen vierailleen. Haluaisin voittaa tämän kilpailun voidakseni viedä hyvän ystäväni rentoutumaan pienelle hotellilomalle.

 • Reply Banaania ja MILFiä suuhun - Pako Arjesta 13.2.2016 at 13:11

  […] Jos haluat hyvän tukikohdan näiden drinkkien maistelulle, käyhän osallistumassa Kämp-arvontaani, joka on käynnissä vielä 1,5 […]

 • Reply Gazz 13.2.2016 at 15:25

  En ole enää facebookissa, joten tykkääminen jäi välistä, vaikka blogiasi innolla luenkin 🙂

  Kämpistä on luksus-mielikuva ja kamalan mielelläni ottaisin pienen irtioton tylsästä talviarjesta…

 • Reply martti 13.2.2016 at 20:53

  Mielikuva hienostuneesta ja kalliista paikasta.

  Niinpä olisi kiva käydä ilmaiseksi kun rahalla ei kehtaa

 • Reply tt3 14.2.2016 at 02:02

  Mielikuvani Kämpistä on vain positiivinen. Hotelli, josta muut hotellit voivat ilman häpeilyä ottaa mallia. 🙂 Haluaisin voittaa palkinnon, koska olisi kiva saada pientä luksusta arkeen.

 • Reply Sari 14.2.2016 at 11:22

  Korkealaatuinen, ylellinen hotelli. Haluaisin hemmotella itseäni ja miestäni!

 • Reply sari 14.2.2016 at 16:38

  Ensimmäisenä tulee mieleen luksus ja ylellisyys. Ehdottomasti kelpaisi laatuaika miehen kanssa 🙂

 • Reply Kirsti Huopainen 14.2.2016 at 16:57

  Laadukas, hyvä palvelu, luxusta.

 • Reply Minttu L. 14.2.2016 at 17:15

  Kämp on ihan sikamagee paikka. Yöpyminen tulisi tarpeeseen, koska suunnitteilla on tyttöjen ilta stadissa hiukan keväämmällä. Yö Kämpissä tekisi hienosta suorastaan luksusta.

 • Reply Sirpa 14.2.2016 at 17:19

  Koko viime vuosi tuli testattua muita keskustan hotelleja (tähtiä 4). Nyt tuo testailu on loppu. Olisihan se upeaa testata myös tällainen luxushotelli. Mielikuva siis luxus.

 • Reply Tarja Kilpiö 14.2.2016 at 17:27

  Luksusta ja olisi joskus kiva kokea sellasta 🙂

 • Reply Reino Kariluoto 14.2.2016 at 17:36

  Arvokas ennakkokuva Olishan tuo lähellä asemaa, kun täältä itärajalta tullaan käväisemään ”stadissa”.?

 • Reply Kthetraveller 14.2.2016 at 17:47

  Oma mielikuva on tasokas hotelli, jonka palvelu on tip top. Siellä voi rauhoittua ja paeta arjesta 😉 Omasta visiitistä on jo muutama vuosi aikaa, joten olisi kiva käydä katsastamassa uusittu Kämp. Ihan jo senkin takia, että viimeksi aviomieheni ”kippasi” minut sinne nukkumaan, enkä saanut nauttia oman kultani seurasta ja itse hotellista kuin jonkin verran.

 • Reply Kirsi 14.2.2016 at 18:01

  Nimi luo kuvan perinteikkäästä, laadukkaasta ja tyyriistä hotellista. Olisin todella kiinnostunut kokemaan itsekin atmosfäärin kun harvemmin sinne pääkaupunkseudulle tulee lähdettyä.

 • Reply ulla aittoniemi 14.2.2016 at 18:16

  Olisi hulppea paikka kosia miesystävää vaikka karkauspäivänä 😉 Lomakin silloin sopivasti. Todella hulppea ja korkealaatuinen hotelli, ihanaa luksusta arkeen. Yksinhuoltajana ei ole rahaa muuten tuonne mennä.

 • Reply Roosa V 14.2.2016 at 18:38

  En ole aiemmin Kämpissä yöpynyt, mutta mielikuvani paikasta on hyvin positiivinen ja hienostunut! Olisi upeaa päästä sinne!

 • Reply LEILA 14.2.2016 at 18:46

  Mielikuvani Kämpistä on ylellinen ja kallis, olisi kiva päästä ”siivellä” tutustumaan.

 • Reply risto 14.2.2016 at 18:47

  Mielikuvissa tosi kallis ja ylellinen. Luxusta elämässä ei ole koskaan liikaa joten lähdetään leikkiin mukaan.,

 • Reply Janina 14.2.2016 at 18:55

  Kämpistähän on aivan mahtava kuva Suomen huippuhotellina. Haluaisin voittaa tämän, sillä äitini täyttää 50v kesäkuussa, minä 20v elokuussa joten pyöreitä synttäreitä olisi mahtavaa juhlia yhdessä rentoutumalla Kämpissä 🙂

 • Reply Hanna O 14.2.2016 at 20:01

  Kämp-hotelli … ylellistä, luksusta, rentouttavaa ja rauhallista

 • Reply Marjo 14.2.2016 at 20:58

  Laadukas perinteitä vaaliva hotelli huikealla paikalla Helsingissä.

 • Reply Lars Lindqvist 14.2.2016 at 21:27

  Kämppi on ”varakkaiden” yöpymis paikka. Omalla rahalla tulee majoittua alle 100 € paikkoihin

 • Reply Heidi D. 14.2.2016 at 21:51

  Maailmanluokan hotelli, joka kelpaa suremmillekin nimille. Olisi joskus ihanaa päästä kokemaan hieman parempaa arjen luksusta ja tämä olisi oiva tilaisuus. Jouduin viettämään viime Joulun sairaalassa leikkauspöydällä ja toipuminen on ollut hidasta ja raskasta. Yöpyminen oman kullan kanssa tämän tasoisessa hotellissa olisi ihan super juttu. ❤

 • Reply Sanna Kyynäräinen 14.2.2016 at 22:24

  Kämp näyttäytyy minulle erityisesti Suomen historian kautta. Monia suomalaisia merkkihenkilöitä kun se on tullut majoittaneeksi. Olisi hienoa kokea sama elämys kuin monet yhteiskuntaamme muokanneet henkilöt. Tietysti hotelli on tunnettu myös pitkäaikaisesta luksuksestaan, joka olisi myös erinomaisen hienoa todistaa omin silmin!

 • Reply Tero 15.2.2016 at 06:37

  Enpäs ole koskaan siellä käynyt, mutta mielikuva on että pitäisi Suomen huippuhotellissa päästä käymään.

 • Reply AnneM 15.2.2016 at 10:55

  Mielikuva Kämpistä on, että hotelli on todella kallis, arvokas, vanha, luksusta kaikin puolin, hyvä palvelu, kauniit huoneet. En ole koskaan edes hintoja katsellut kun ajattelen, ettei minulla olisi siihen ollenkaan varaa. Olisi todella mahtavaa päästä kyseiseen hotelliin yöpymään. Hemmottelu olisi aina paikallaan kun ei olla lomalla käyty piiiitkään aikaan. Oman kultaisen kanssa voisi mennä Kämppiin. 🙂

 • Reply Eija 15.2.2016 at 13:35

  Kallis ja ylellinen hotelli jonne ei normaalisti olisi asiaa… olisi ihanaa joskus yöpyä luksushotellissa ihan omaksi iloksi ja ilman mitään erityistä syytä. Matkaa kotoani Hotelli Kämpiin on n. 800 kilometriä.

 • Reply Satu Rintala 15.2.2016 at 21:53

  Huippuhotelli hyvällä paikalla , viikonloppuna just kävelin siitä ohi ja katselin ihastuneena …voi kun joskus pääsisi .?

 • Reply Merja Rintanen 15.2.2016 at 22:29

  Mielikuva Hotelli Kämpistä on aika epämääräinen, koska olen ehkä kerran tai kaksi kulkenut ohitse. Ilmeisesti se on hieno hotelli, jossa on isot huoneet. Täältä ”maaseudulta” normaalisti Hesaan yöpymään tullessaan ei juurikaan etsi luksushotellia… Kotimaan matkoilla etsitään useinkin keskivertohotellia! . Olisi kivaa kokeilla kotimaista hienoa hotellia – edes kerran.

 • Reply Lasse 16.2.2016 at 15:25

  Kämppi on käsitykseni mukaan julkimoiden suosima.

 • Reply Katariina 16.2.2016 at 15:28

  Mielikuva Kämpistä irrottaa välittömästi uusiin sfääreihin, ennennäkemättömiin ajatuskulkuihin. Jos on mahdollisuus yöpyä Kämpissä on mahdollisuus vaikuttaa niin oman elämän kuin yhteiskuntamme kulkuun. Kämppi lisää itsevarmuutta, tunnetta siitä että minä voin vaikuttaa asioihin ja muuttaa kehityksen suuntaa. Tällainen ajattelutapa olisi terveellistä meille kaikille edes kerran vuodessa. Jos voittaisin hotelliyön käyttäisin sen siihen millaisen lahjan minä voudin henkilökohtaisesti antaa Suomelle sen täyttäessä juhlavuosia. Onhan Kämp merkittävä osa Suomen historiaa ja edistystä. Noh, ehkä en koko yötä tuota miettisi vaan ehtishän siinä muutakin ?

 • Reply Niko Skantsi 16.2.2016 at 23:47

  Jaa-a, tulisiko käytyä?

 • Reply Nina 17.2.2016 at 07:24

  Mielikuvani on että se on todella hieno ja luxusta

 • Reply Paula 17.2.2016 at 12:58

  Hotelli Kämp on Suomen tasokkain ja tyylikkäin hotelli. En ole itse siellä yöpynyt, mutta olisi todella mielenkiintoista voittaa yksi hotellivuorokausi ja päästä vertailemaan Kämpia ulkomaisten hotellien tasoon.

 • Reply Niina 17.2.2016 at 15:23

  Mielikuvani kämpistä on ylellinen, arvokas ja rauhallinen. Haluaisin kovasti voittaa palkinnon yllättääkseni rakkaan mieheni, joka on joutunut viime kuukaudet kärsimään työstressin kanssa painivan puolisonsa vaihtelevista mielialoista.

 • Reply Ebbe 17.2.2016 at 19:55

  Mielikuvani Kämpistä on hieno, ylellinen ja luksus. Toisaalta myös juuri se kallis eli ei näin opiskelijana oikein ole mahdollisuutta siellä yöpyä. Olisi hienoa päästä se kuitenkin kokemaan ja rentoutumaan tässä raskaan koulutyön lomassa.

 • Reply jari eskelinen 18.2.2016 at 14:12

  mielikuva on korkealaatuisesta ja kalliista hotellista jossa en ole koskaan käynyt, mutt olisi mielenkiintoista käydä…

 • Reply moona salminen 19.2.2016 at 06:43

  Kämp. Fiiniä luksusta keskellä sykettä. Hotelli mihin arvovaltaiset vieraatkin majoitetaan, paikka missä tunnet olevasi Vieras isolla veellä. Portierit, huoneet, palvelu muodostavat kokonaisuuden ja tunnelma melkein leffasta. Paikkahan olisi täydellinen viettää puoliskon kanssa tulevaa 2v hääpäivää, rakkauden päivä.

 • Reply Anna 19.2.2016 at 12:36

  En ole koskaan yöpynyt Hotelli Kämpissä (kuten en missään muussakaan pääkaupunkimme hotelleista), mutta olen aina ajatellut Hotelli Kämpin olevan laadukas, tasokas ja ylellinen hotelli, jossa yöpymisen haluaisin vielä joskus kokea. Haluaisin hemmotella luxusyöpymisellä itseäni ja miesystävääni. Uusperheen arjen pyörittäminen on ainakin näin alkumetreillä aika ajoin haastavaa ja voimavaroja kuluttavaa eikä yhteistä kahdenkeskistä aikaa juurikaan ole. Mielestäni kaipaisimme juurikin yhteistä pakoa arjesta. Ja mikä olisi tätä parempi mahdollisuus päästä rentoutumaan ja kiittämään maailman ihaninta miestä arjen tuesta ja jaksamisesta.

 • Reply Cia 19.2.2016 at 15:26

  ”Millainen mielikuva sinulla on Kämpistä ja miksi haluaisit voittaa tämän yöpymisen?”
  Mielikuvani Kämpistä on ylellinen ja hienostunut, mutta todella kaukainen. Olen ainoastaan kävellyt hotellin ohi, en koskaan edes uskaltanut kurkata miltä sisäpuolella saattaisi näyttää.
  Yöpymisen haluaisin voittaa, sillä se tulisi todella tarpeeseen tähän kaiken kiireen keskelle. Kaksi eri työtä, pääsykokeisiin luku, koulusta valmistuminen ja muutto pitävät kevääni erittäin kiireisenä, eikä vapaa-ajalle ole melkein yhtään aikaa. Tulisi siis tarpeeseen päästä hyvän ystävän kanssa viettämään laatuaikaa. Mutta kyllä tuo Brasserie Kämpin aamiainen houkuttelee todella paljon! Hyvä ruoka parempi mieli, eikös se niin mene 😉

 • Reply Roosa Kalinen 20.2.2016 at 10:42

  Ensimmäinen mielikuvani Kämpistä on erittäin hieno, korkeatasoinen ja ylellinen hotelli. Olisi aivan ihanaa päästä yöpymään siellä puolison kanssa!

 • Reply Helena Mustonen 20.2.2016 at 22:33

  Mielikuva hotellista on ylellinen ja siellähän yöpyvät yleensä isot starat, jotka ovat tulleet konsertoimaaan Suomeen. Yöpyminen siellä voisi antaa kuvan siitä, millaista olisi olla stara edes kerran elämässään.

 • Reply Mirka 21.2.2016 at 04:40

  Mielikuva on laadukas, mutta hintava. Olisi kiva paikka käydä juhlistamassa iloisia asioita.

 • Reply Maikki 21.2.2016 at 11:55

  Mielikuvani Kämpista on että se olisi Suomen parhaimpia hotelleja, eli siis tasokas ja hieno luxushotelli.

 • Reply Asta L 21.2.2016 at 12:18

  Mielikuvani hotelli Kämpistä on laadukas, hemmottelua, luksusta parhaalla paikalla. Haluaisin voittaa kilpailun, että pääsisin viettämään laatuaikaa mieheni kanssa kahdestaan.

 • Reply Piia 21.2.2016 at 12:43

  No huhhuh mielestäni tämä Hotelli Kämp näyttää aivan mahtavalta. En ole siis itse ikinä kyseisessä paikassa käynyt, mutta vaikuttaa aika luksukselta.
  Tahtoisin voittaa tämän palkinnon jotta voisin mennä kumppanini kanssa rentoutumaan ja hetkeksi pakenemaan kotikunnan nurkista. Uskoisin tällaisen pienen hotellireissun lievittävän stressiä ja antavan voimia jaksaa arjessa. 🙂

 • Reply Minna 21.2.2016 at 19:24

  Kämpistä on hienon hotellin mielikuva ja sinne olisi kyllä aivan upeaa päästä joskus kumppanin kanssa käymään 🙂

 • Reply pex 21.2.2016 at 19:32

  laadukas, ylellinen. saa varmasti hyvää palvelua ja aamiainen on maittava. en ole ikinä käynyt.

 • Reply Seppo 21.2.2016 at 19:44

  Kämpistä on laadukas ja kallis mielikuva, sen takia omakohtaista kokemusta siitä ei vielä olekaan. Olisi kyllä mielenkiintoista päästä kokemaan se ja nähdä pitävätkö mielikuvat paikkansa!

 • Reply Heta Mattila 21.2.2016 at 21:52

  Kämp on aina ollut ulottumattomissa normaaliopiskelijalle. Pohjoisessa kasvaneelle Helsinkiläisen tyttärelle on Kämp aina kuitenkin ollut tunnettu nimenä. Jo pienenä muodostin kuvan Kämpistä jotenkin ylellisenä ja maagisena, yksisarvismaisena unelmapaikkana. Tyttöystäväni lähtee kesäksi Japaniin ja joudumme viettämään kesän erossa toisistamme. Haluaisinkin siis viettää vielä yhden erityisen viikonlopun hänen kanssaan kunnes hän lähtee. Siksi osallistunkin kilpailuun.

 • Reply Hilma 22.2.2016 at 11:58

  Olen käynyt Kämpissä työporukalla muutamia kertoja. Mielikuvani Kämpistä: erittäin tasokas, laadukas ja lämminhenkinen palvelu, henkilökunta on osoittanut erinomaista ammattitaitoisuutta, enkä ole ikinä pettynyt mihinkään Kämpissä käydessäni. En ole koskaan Kämpissä yöpynyt, ja sekin olisi mukava joskus kokea.

 • Reply Henkka 22.2.2016 at 14:11

  Arvokas, laadukas sekä kallis..mutta varmasti maistuva kokemus.

 • Reply Timo Kankkunen 22.2.2016 at 16:31

  Huippulaadukas hotelli jollaisia ei Suomessa juurikaan ole ja olisi hienoa kokea tätä glamouria omakohtaisesti.

 • Reply TUIKKU 22.2.2016 at 20:42

  Mielikuvani on, laadukas, yleellinen, mukavalla paikalla 🙂 Mukavaa olisi viettää viikonloppu siellä mieheni kanssa, joka jää juuri eläkkeelle ja minä itse vuorotteluvapaalle,

 • Reply Mandi Broms 22.2.2016 at 21:13

  Toivoisin pääseväni poikaystäväni kanssa viettämään rentouttavaa hotelliyöpymistä. Suunnitteilla on ensi talveksi pidempi reissu jota varten säästetään rahaa, mutta reissuhammasta kolottaa jo, joten hotelliyö yleellisessä Kämpissä olisi mahtava tapa lievittää matkakuumetta.

 • Reply kka1968 23.2.2016 at 00:33

  Kämppiin 🙂 Paremman tasoinen hotelli – sellainen on mielikuva paikasta tullut. Vielä kun pääsisi itse joskus oikein paikanpäälle tämän kokemaan…

 • Reply Anna 23.2.2016 at 07:46

  Mielikuvani Hotel Kämpistä on ollut aina todella positiivinen. Kämp edustaa minulle juurikin sitä pakoa arjesta sekä luksusta, josta usein voimme vain haaveilla. Mielikuvani Kämpistä on viime aikoina parantunut entisestään, sillä olen ilokseni huomannut, että Kämp on muuttamassa imagoaan raikkaammaksi ja nykyaikaisemmaksi, näin olen ainakin itse kokenut. Myös Kämp Collectionin muut hotellit kiinnostavat minua suuresti ja odotankin innolla tulevaa St. George Hotellia. Matkailualaa on aina mukava seurata, vaikken ikinä kyseisiin hotelleihin pääsisikään 🙂

 • Reply Essi Lampainen 23.2.2016 at 13:16

  Kuvani Kämp Hotellista on huikea. Voisin kuvitella miten tyylikästä siellä on kun näkisi omilla silmillä. Vaikka kuvatkin kertoo paljon ei se kumminkaan ole sama asia. Suosittu hotelli hyvällä paikalla.
  Olisi hienoa päästä viettämään yksi yö tuonne hotelliin, samalla karkuun arkea.

 • Reply Silja Laituri 23.2.2016 at 14:50

  Mielikuvani Hotelli Kämpistä – tasokas, hienostunut, vaativampaankin makuun sopiva, ripaus kotimaista luxusta…

  Miksipäs en juuri minäkin haluaisi sinne matkakumppani kanssa rentoutumaan ja viettämään yhteistä laatuaikaa…

 • Reply Jenna Huttunen 23.2.2016 at 15:09

  Ylellinen luxus hotelli johon itsellä ei opiskelijana ole varaa 😉 olisi mahtavaa päässä yllättämään tärkeä henkilö hotelliyöllä ?

 • Reply Riitta N 23.2.2016 at 18:05

  Kämp on mielestäni tyylikäs ja rento, sekä ajaton. Olisi mukava päästä viettämään luxus- yö Helsingissä, ihan kuin miniloma täältä Etelä- Karjalan pöhinästä.

 • Reply Hanna Nyström 23.2.2016 at 20:09

  Huippu hotelli Kämppi varmaan on, tasokas, siisti, hieno.

 • Reply Tiina Naskali 24.2.2016 at 10:41

  Oma mielikuvani Kämpistä on, että se on tapa nimenomaan saada pako arjesta ja tuoda luksusta arkipäivään. Kun asunnossa on remontti päällä ja muilta osin kiire pukkaa päälle kovasti, olisi ihana saada pieni luksuspakohetki piristämään kevättä.

 • Reply Riku 28.2.2016 at 12:59

  Laadukas luksushotelli keskellä Helsinkiä.

 • Leave a Reply