Suomen suurin matkablogiyhteisö
Pako Arjesta

Unelmat käyvät toteen: ”Pako Arjesta – Omatoimimatkailijan opas”

28.5.2014

Pako Arjesta - Omatoimimatkailijan opas

Niin se vain on, että unelmat toteutuvat, kun vain jaksaa nähdä vaivaa niiden eteen. Voin sanoa näin, koska pitkäaikainen unelmani on nyt siirtynyt ajatuksen tasolta todellisuuteen e-kirjan muodossa :)! Vaikka itse sanonkin, olen aika hiton ylpeä tästä!

Haluan auttaa muita ihmisiä järjestämään matkojaan jatkossa onnistuneemmin ja vaivattomammin tämän kirjan avulla. Alunperin kirjani idea lähti siitä, että halusin auttaa niitä matkailijoita, jotka eivät ole koskaan matkustaneet omatoimisesti, vaan ovat mieluummin valinneet helpommat pakettivaihtoehdot. Kuitenkin kirjan kehittyessä huomasin, että minulla on paljon enemmänkin annettavaa tästä aiheesta, joten Omatoimimatkailijan opas muodostui aiottua laajemmaksi ja suuremmalle yleisölle suunnatuksi teokseksi. Siispä takaan sen, että e-kirjastani on hyötyä jopa matkailun ammattilaisille, koska näin laajasta aiheesta voi oppia aina lisää 🙂

Olen niin varma kirjani hyödyllisyydestä, että tarjoan 14 päivän rahat takaisin -takuun. Toivottavasti sinäkin päädyt ostamaan kirjani, ja koet sen avulla entistä parempia seikkailuja ja kokemuksia.

Kirjan tarkempi esittelysivu ja myyntilinkki löytyvät yläpalkin välilehdestä, mutta pääset sivulle myös TÄSTÄ

Liity seuraani tälle mahtavalle matkalle :D!

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Annika - Tarinoita Maailmalta 28.5.2014 at 21:32

  Aivan huippua Jerry! Totta tuo kyllä on, että unelmat toteutuvat, mutta työtä niiden eteen saa nähdä 🙂 Onnea vielä kirjasta!

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 28.5.2014 at 23:00

   Kiitos paljon, Annika :)! Olet täysin oikeassa! Kiitos, onnea kaivataan vielä tässäkin vaiheessa 😉

 • Reply heartwavesdesign 31.5.2014 at 09:36

  Onnea kirjasta! Mihin kaikkialle olet ajatellut markkinoida sitä? VArmaan tarttee tehdä kovasti töitä, että saa sen liikkeelle?

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 31.5.2014 at 12:53

   Kiitos!
   Markkinointia on tehty jo erilaisilla tavoilla ennen kirjan julkaisua, mutta nyt pitää vielä tehdä kaikenlaista muuta markkinointia :P. Eli on niin monta rautaa tulessa samaan aikaan, että on vaikeaa sanoa, minne kaikkialle sitä markkinoin :). Töitä pitää tehdä jopa odotettua enemmän, joten todellakin töitä saa vääntää ihan urakalla. Tiedän, että tuote on laadukas ja hyödyllinen, mutta vaikeinta on saada muutkin tajuamaan se, jotta he jopa ostavat kirjan. Ymmärrän, että ensimmäinen teos on aina kaikkein vaikein markkinoida, mutta toivotaan, että ihmiset eivät anna tuon olla esteenä.

 • Reply Kaukokaipuun Nella 31.5.2014 at 21:18

  Tää on aivan mielettömän upea juttu, onnea Jerry!

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 31.5.2014 at 22:31

   Kiitos, Nella :)! Toivotaan, että muutkin tajuavat sen, jotta mahdollisimman moni pääsee hyötymään kirjan tiedoista 🙂

  Leave a Reply