Suomen suurin matkablogiyhteisö
Ajatuksia

Twix leivonnaiset

16.9.2014

TWIX

Pikapostaus aiheesta, josta en yleensä kirjoittele blogissani. Nimittäin leivonnasta :)! Törmäsin Keltaisessa keittiössä -blogissa tähän herkullisen kuuloiseen Twix-ohjeeseen, joten sitä oli pakko testata viikonloppuna, vaikken yleensä leivo mitään.

En todellakaan ole taitava leipoja, mutta jopa minä sain näistä aivan mielettömän hyviä, koska ohje oli niin helppo ja selkeä. Jos päädytte tekemään näitä, suosittelen pitämään valmista annosta jääkaapissa seuraavaan päivään, jolloin maku on entistäkin parempi :)!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Kthetraveller 16.9.2014 at 22:16

  Uijui ja nam. Olen itse Twixin suuri ystävä mutta tiedätkös mitä? Jätän leipomiset muille ja painun mieluummin kauppaan ostaman patukan. Kätevää ja ah niin nopeaa 😉

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 17.9.2014 at 08:42

   Tuo on aina helpompi vaihtoehto ;). Mutta itse asiassa, vaikka noita kutsutaan Twix-leivoksiksi, ne maistuivat mielestäni erilaisilta JA paljon paremmilta :D. Kiitos kommentistasi 🙂

 • Reply Martina 17.9.2014 at 08:34

  Ai että, näyttää niin hyvältä! On totta että leivonnaiset maistuvat vielä paremmilta seuraavana päivänä, mutta niiden säästäminen voi olla hieman haasteellista. 😀 Pitänee tehdä niin iso satsi, että vaikka herkkuja ahmii heti tuoreeltaan, jää niitä silti seuraavaankin päivään.

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 17.9.2014 at 08:43

   Kuva ei ole paras mahdollinen, mutta kiitos ;). Söimme Tiian kanssa pari palaa illalla, mutta seuraavana päivänä menikin sitten kaikki loput x). Tuo satsi oli oikein hyvä… kahdelle :P. Kiitos kommentistasi :)!

  Leave a Reply