Suomen suurin matkablogiyhteisö
Pako Arjesta

Tuliaisia Japanista -arvonta

9.11.2014

Hei lukijat!

Keksin sellaisen idean tulevaa Japanin matkaani ajatellen, että voisin järjestää matkan jälkeen pienimuotoisen tuliaisarvonnan blogini lukijoiden kesken. Kuka tietää, ehkä matkan jälkeisistä arvonnoista tulee tapa, jos tämä on tarpeeksi suosittu ;). Haluaisin tuoda tätä varten Japanista jonkin pienen tuliaisen/tuliaisia (esimerkiksi outoja japanilaisia karkkeja?), mutta koska se tulee kuitenkin jollekin teistä pääsette kertomaan, mitä haluaisitte tuliaiseksi nousevan auringon maasta :).

Kuulisin mielelläni tuliaisehdotuksia (pyydän pitämään nämä järkevissä rajoissa 😛 ) ja myös mielipiteitä siitä kiinnostaako tällainen tuliaisarvonta :). Kaiken tämän voi kertoa kommenttiosiossa.

Ps. Muistakaahan klikkailla itsenne seuraajiksi Pako Arjesta -blogin Facebook-sivuille ja Instagram tililleni (@akariken), jos haluatte seurata Japanin reissuani tiiviimmin kuin blogin muodossa (blogi ei tule sisältämään läheskään kaikkea) :). Hauskaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille!

Sake

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply maria kennedy 9.11.2014 at 18:02

  Juuri Ylex toimittaja Anne Lainto oli ollut Japanissa kuvaamassa jotain ohjelmaa ja tietysti toi kolleegoille tuliaisia ja juurikin outoja karkkeja.En kyllä yhtään kun nirso olen että söisinkö mutta olisihan se aika jännää 🙂 Hyvää matkaa teille.

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 9.11.2014 at 18:06

   Nuo oudot karkit taitavat olla Japanin tunnetuin juttu ;). Kiitos kommentista ja matkantoivotuksista!

 • Reply Katja 9.11.2014 at 18:35

  Kyllä kannatan arvontoja! ;D
  Joku omaperäinen makea on aina ainakin minun mieleeni : )

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 9.11.2014 at 20:32

   Kiva kuulla :). Uskonpa, että nuo makeiset ovat aika kärkijoukoissa ;). Kiitos kommentistasi!

 • Reply Annika - Tarinoita Maailmalta 9.11.2014 at 19:01

  Olen nyt kyllä niin tietämätön, etten Japanin oudoista karkeista ole kuullutkaan! Uskon kyllä, että sieltä löytyy monenlaisia outouksia. Arvonnat on aina kivoja ja olen itsekin miettinyt monesti sellaisen järkkääväni, joten kannatan ideaa 🙂 En kyllä yhtään osaa sanoa mitä tuliaisia Japanista voisi arpoa, mutta musta tuo tuliaisarvonta on tosi mahtava idea! Kivasti yhdistää sun reissun ja lukijat ihan uudella tavalla.

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 9.11.2014 at 20:34

   Voi hyvinkin olla, että niistä tietävät enemmänkin tällaiset Japani-friikit, kuten minä :P. On vaikea tietää kuinka hyvin muut ovat tietoisia asioista, jotka ovat itselleen itsestäänselvyyksiä :). Kiitos, hienoa kuulla, että olet tuota mieltä. Itsekin ajattelin, että näin lukijat voisivat olla enemmän innoissaan matkastani, koska hekin voivat saada jotain konkreettista itselleen :). Kiitos kommentistasi!

 • Reply Jolana 9.11.2014 at 20:56

  Kiva arvontaidea 🙂 Mä maistaisin mielelläni japanilaisia karkkeja 🙂

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 9.11.2014 at 21:13

   Kiva, että tykkäät ideastani :)! Check! Karkkeja on tulossa ehdottomasti ;). Kiitos kommentistasi. Muistahan seurata matkan etenemistä ja sitten jossain vaiheessa matkan jälkeen kannattaa osallistua arvontaan ;).

 • Reply journeydiary 9.11.2014 at 21:34

  Hyvä idea, arvontaa kehiin vaan (:

 • Reply Maarit Johanna 9.11.2014 at 22:22

  Jee mahtavaa 😀 Mulla on kohta blogilla ekat synttärit ja pistän myös arvonnan pyörimään. Olen miettinyt jo kauan mitä ihmettä arpoisin. Ehkä kuivattua kalaa ja muita paikallisia herkkuja :p
  Japanista ehdottomasti vihreän teen makuisia Kit Kateja! Ne oli aivan järkyttävän käsittämättömän herkullisia. Ja vihreä tee-huulirasvoja. Vinkkaa niistä ainaki Tiialle jos ei ole aikaisemmin kuullut. 🙂

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 10.11.2014 at 07:18

   Kannatan ehdottomasti synttäriarvontoja :)! Islantilaiset jutut ovat varmasti hieno palkinto! Pääpalkintona voisi olla vaikkapa tulivuoren kivi ;).
   Kiitos näin tarkoista vinkeistä! Omasta mielestäni nuo Kit Katit olivat ihan ok, mutta kiva, että sinä tykkäsit niistä noinkin paljon :). Vihreä tee-huulirasvasta en tiennytkään, mutta itse ostin suosikkilimpparini (Fanta Grape) makuisen huulirasvan x). Eipä vain tullut käytettyä, kun miehelle ei oikein sovi tuollaiset marjaisat huulirasvat, jotka saavat koko huoneen tuoksumaan xD. Mutta se piti ostaa ihan vain huvin vuoksi ;).

   • Reply Maarit Johanna 10.11.2014 at 11:18

    Hahaa, kuulostaa hyvältä 😀 Voihan se olla että muistoissa vihreät Kit Katit on saaneet ihan uudet ulottuvuudet 🙂

    • Reply Jerry / Pako Arjesta 10.11.2014 at 13:23

     Muistot voivat tehdä sellaista, mutta uskonpa hyvinkin, että tykkäät niistä aidosti todella paljon ;). Itse en vain ole kauheasti vihreän teen ystävä, joten ne eivät napanneet erityisemmin :).

 • Reply Katja 9.11.2014 at 22:36

  Kannatan arvontaa!

  Jos haluaa tuoda jotain muuta kuin syötävää, niin hullun halvassa Daisossa (100 yenin liike) voi ostaa esimerkiksi todella kauniita origami-papereita, joista voi sitten voittaja taiteilla tai askarrella jotain kivaa. Kröhöm! 😀

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 10.11.2014 at 07:19

   Kiva tietää :)!
   Tuo origamipaperi-idea oli erinomainen vinkki, kiitos! Kröhöm ;). Daison lisäksi toinen hyvä kauppa on Donki (Don Quijote), kun haluaa löytää jotain erikoista kohtalaiseen hintaan :). Kiitos kommentistasi!

 • Reply ottoizakaya 10.11.2014 at 10:52

  Parin litran Sake-pottu ellei kaksikin vois maistua tänne suuntaan. Kiitos jo näin etukäteen! 🙂

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 10.11.2014 at 10:54

   Ole hyvä vain x). Kiitos ehdotuksesta, mutta nuo alkoholirajoitukset ovat aika tiukat. 1 litra väkevää (olikohan yli 20%) alkoholia per nenä. Se taitaa kulua siihen omaan kiintiööni, jotta saan täytettä baarihyllylle ;).

 • Reply terhi 13.11.2014 at 17:34

  Oispa ihana kokeilla jotain japanilaisia mausteita. Ja kyllä karkitkin aina on hyvä idea 😀 Mainiota matkaa teille, nauttikaa oikein paljon (:

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 13.11.2014 at 18:22

   Pistetään harkintaan nuo mausteetkin ;). Kiitos ehdotuksesta :). Kiitos, nautitaan aivan varmasti :D!

  Leave a Reply