Suomen suurin matkablogiyhteisö
Ajatuksia Kokemuksia Pako Arjesta

Matkamessut 2015 – CHECK!

19.1.2015

Matka

Vuoden 2015 matkamessuille osallistuminen oli yksi tärkeistä tavoitteistani, joten on aika mahtavaa aloittaa vuosi saamalla jotain ruksittua tavoitelistalta. Nämä olivat ensimmäiset Matkamessuni koskaan, joten täytyy myöntää, että olin aivan sekaisin päästäni, kun saavuin messualueelle torstaina aamupäivästä. Olin tietenkin tehnyt hienon suunnitelman siitä, missä kaikilla ständeillä pitää käydä, mutta arvatkaa vain menikö suunnitelmat ikkunasta ulos siinä vaiheessa, kun astuin alueelle. Aluksi yritin vain epätoivoisesti etsiä joitain tuttuja naamoja, jotta olisi edes jotain tarttumapintaa koko hommaan (sitä paitsi lähdin messuille eniten siitä syystä, että pääsen tapaamaan bloggaajia). Onneksi silmiini osuivat mm. Kaukokaipuun Nella (johon tutustuinkin jo viime vuonna), Palmuaseman Sanna, Unagidonin Lotta ja Laura Let’s Gon Laura.

Oli mahtavaa päästä tapaamaan näitä henkilöitä kasvotusten näin pitkän ajan jälkeen. On outoa, että moniinkin bloggaajiin tutustuu netin välityksellä niinkin hyvin, että tuntuu aivan kuin tuntisi henkilön ihan kaveritasolla, vaikka ei olisi koskaan tavannutkaan häntä. Päivän aikan pyörin vaikka kenen muunkin kanssa, kuten Curious Feetin Teean, Panun Matkojen Panun, Otto Izakaya Expressin Oton ja Alexin ja 50 State Puzzlen Ullan ja Kirsin (just to name a few). Varsinaiset messut jäivät hieman taka-alalle, mutta ehdin sentään viettämään tunnin Karibian risteilyalueella ja käymään tietysti Japani-tiskillä. Mutta kuten sanoin, tärkeintä oli tavata muita matkabloggaajia, koska kyseinen tilanne tarjoutuu aivan liian harvoin. Erityiskiitoksen haluan sanoa Panulle, joka saattoi saada minulle ensimmäisen blogimatkani ulkomaille! En kerro tästä vielä tässä vaiheessa sen enempää, koska asia ei ole vielä täysin varmistunut, mutta on aivan mahtavaa, että Panu teki tämän pyyteettömästi, sillä hänhän ei hyödy tuollaisesta yhtään mitään. Kiitos vielä kerran (vaikka kiittelinkin jo torstaina)!

Olin ”huono” matkabloggaaja, kun en edes ottanut kuvia messuilta teitä lukijoita varten, mutta sen verran tekin hyödytte tästä, että löysin aivan uudenlaista puhtia ja intoa bloggaamiseen viime viikolla. Bloggaaminen on kuitenkin monesti hyvin yksinäistä puuhaa täällä ruudun takana, joten muiden kanssa verkostoituminen nostattaa fiiliksiä huimasti! Haluan oikeasti kehittää blogiani ja myös matkustaa tänä vuonna enemmän kuin koskaan aiemmin. Lisää siis kohtia tavoitelistaan, joka täyttyy hyvää vauhtia.

Lähiaikoina luvassa pientä päivitystä Radisson Blu Plazasta, jossa yövyin, mahdollisesti postaus polttareista, joissa sain kunnian olla viikonloppuna ja vähän kaikkea muutakin kivaa, joten pysykää kuulolla!

Jotta saatte edes jotain irti tästä Matkamessu-postauksestani, pistin Facebook-tililleni videon, jossa minua, Reason for a Season -blogin Mirkaa ja Laura Let’s Gon Lauraa haastateltiin. Blogi ei sisällä aina kaikkia matkajuttujani, joten kannattaa klikkailla itsensä seuraajaksi Facebookissa, jos haluatte saada kaiken tietoonne ensimmäisten joukossa!

Ps. Iltabileet olivat aivan mielettömät, joten kiitos niistäkin osallistujille ja järjestäjille!

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Sandra 20.1.2015 at 06:23

  Haemi, ettei päästy näkemään. Toiaella kertaa sitten 🙂
  Sama fiilis, että matkamessut olisi antanut intoa bloggaamiseen.

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 20.1.2015 at 10:11

   On tosiaan harmi, mutta toivotaan, että ensi kerralla päästään :). Sitten, kun olet palannut Australiasta upeiden tarinoiden kera!
   Kiva juttu, että muillekin tuli tuo fiilis :).

 • Reply Panu / Panun matkat 20.1.2015 at 10:08

  Oli mukava tavata vihdoin! Ja kiitos kiitoksistasi, oli ilo auttaa!

 • Reply Teea / Curious Feet 20.1.2015 at 17:02

  Huh, jo oli messut! Todella hauskaa oli, messuilla ja niiden ulkopuolella. Oli huippua tavata! Harmi, ettei sua näkynyt enää myöhemmin. Mutta nähdään taas muissa kekkereissä sitten :D!

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 20.1.2015 at 19:40

   Totta, oli todella hauskaa viettää aikaa ja päästä vihdoin tapaamaan! Hyvinhän se juttu luisti, vaikka ei täällä blogin puolella ihan kauheasti ollakaan jutskattu :). Loppuviikonloppu meni niissä polttareissa puolikuolleena unenpuutteen ja jatkuvan juhlimisen takia, joten ei oikein ehtinyt enää messuille :P. Mutta ehdottomasti nähdään taas seuraavissa kekkereissä! Mitäköhän se kertoo minusta, että aina pitää tulla juurikin niihin bileisiin xD

 • Reply ottoizakaya 20.1.2015 at 19:05

  Oli mahtavaa törmäillä Jerry! Näitä lisää. 🙂

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 20.1.2015 at 19:40

   Todellakin! Oli tosi mukavaa nähdä! Ehdottomasti törmäillään jatkossakin kaikissa bloggaajabileissä :)! Toivottavasti Ranska on kohdellut hyvin ;).

 • Reply Lotta Watia | Unagidon 20.1.2015 at 19:18

  Oli kiva tavata messuilla! Törmäillään taas! 🙂

 • Reply Milla - Pingviinimatkat 20.1.2015 at 20:36

  Eipä ehditty taas suuremmin höpöttelemään, mutta jospa paremmalla onnella seuraavalla kertaa. Siis oliko sulla tosiaan sun omat polttarit viikonloppuna? Näin jotain kuvia instassa, mut en sit kuitenkaan rekisteröinyt kunnolla. Milloinkas on häät??! Ja minne häämatkalle? Pahoittelut jos olet näistä jo kertonut, mulla on mennyt ihan ohi.

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 20.1.2015 at 21:41

   Ei tosiaan valitettavasti :/. Toisaalta on mahtavaa, että bloggaajia oli niin paljon mukana, mutta toisaalta se tarkoitti myös sitä, ettei mitenkään kerennyt juttelemaan kaikkien kanssa :/. Mutta sen verran voin sanoa, että oli todella kivaa kuulla Juhanalta hyvää palautetta tekstityksistäni :)! Joten pistähän hänelle terveisenä kiitokset :).

   Ei ollut omat polttarit vaan isoveljen (olen yksi bestmaneista) :). Häät on ensi kuussa, mutta tosiaan ei ole kyseessä omat hääni ;).

 • Reply Jenna 20.1.2015 at 21:56

  Me ei sitten törmätty messuhulinoiden aikaan. Paremmalla onnella seuraavalla kerralla. Sulla oli onnistunut matkamessuvisiitti Helsingissä. Kivaa 🙂

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 21.1.2015 at 08:20

   Valitettavasti ei :/. Olitko torstaina paikalla jatkobileissä? Oli harmillista, että jäi niin monta bloggaajaa tapaamatta ja sitäkin useamman kohdalla kävi niin, ettei ehtinyt vaihtaa paria sanaa enempää. Toivotaan parempaa tuuria ensi kerralla :). Oli kyllä onnistunut visiitti kaiken kaikkiaan, mutta uskon, että saan varsinaisista messuista enemmän irti ensi kerralla, kun vähän jo ymmärrän, miten koko homma toimii :P.

  Leave a Reply