Suomen suurin matkablogiyhteisö
Ajatuksia Pako Arjesta

Kesän blogihiljaisuus

7.8.2014

Minulla taitaa olla sama ongelma kuin niin monella muullakin bloggaajalla. Kesällä ei vain jaksa kirjoittaa :P. Blogini lukijat tietävät, että olen kesäihminen henkeen ja vereen, joten blogin kirjoittaminen on jäänyt aivan liian vähälle. Toisaalta pahoittelen hiljaisuutta, mutta toisaalta en laisinkaan. Nyt nautitaan kesästä, kun sellainen on :).

Ajattelin tähän väliin kuitenkin mainita, että lähden huomenna Tiian kanssa tutustumaan Jyväskylän asuntomessuihin ja samalla myös meille täysin uuteen hotelliin Solo Sokos Hotel Paviljonkiin. Siispä ehkä ensi viikolla palaan taas säännöllisempien kirjoituksien pariin… ehkä ;).

LPR katu

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Katja 7.8.2014 at 20:00

  Kyllähän tästä kesästä täytyy nauttiakin on sen verran mahtavasti kyllä säät suosineet!

 • Reply Marimente 7.8.2014 at 21:52

  Juuri puhuttiin eilen Lonnan saarireissulla muutaman kanssabloggaajan kanssa, ettei kesällä vaan tee mieli istua neljän seinän sisällä kirjottamassa, on ulkona on mitä mahtavimmat kesäkelit olleet jo näin pitkään! Nyt niistä pitääkin nauttia, ja sitten on koko syksy ja talvi aikaa käpertyä sohvannurkkaan bloggailemaan ja muistelemaan menneen kesän reissuja 🙂

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 9.8.2014 at 14:32

   Hyvin sanottu :). Itse sattumoisin olen silti neljän seinän sisällä töiden takia, mutta töiden jälkeen ei ole ensimmäisenä mielessä kirjoitella lisää x). Kiitos kommentistasi :)!

 • Reply Kthetraveller 7.8.2014 at 22:29

  Oi että, onko teillä nyt se Sokos Hotels 40-kampanjan yöpyminen tiedossa? Oli se kyseessä tai ei, niin teillä on varmasti mukavaa. Minä puolestani testaan Solo Sokos Hotel Tammerin vähän yli viikon päästä, jännä päästä käymään siellä kun olen kuullut kehuja hotellista.

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 9.8.2014 at 14:35

   Ei ollut vieläkään :P. Ensi viikolla mennään tutustumaan Helsingin Albertiin, joten se on vihdoin ja viimein se kampanja. Kiitos, meillä oli kyllä tosi kiva reissu ja hotelli oli todella hyvä :)!

   Pelkästään jo se fakta kertoo paljon, että Tammer on Solo hotelli. Reissustanne tulee varmasti todella hieno :). Innolla odottelen arvostelua siitä! Ensi viikolla pääsen tutustumaan Tiian kanssa myös ensimmäiseen Radisson Blu hotelliimme, joten meiltä päin on tulossa nyt jo kolme arvostelua 😉

  Leave a Reply