Ajatuksia

Brändiuskollisuus

5.4.2015

Brändit. Nuo merkit, jotka sisältyvät jokapäiväiseen elämäämme ihan huomaamattakin. Jotkut kuitenkin kiinnittävät niihin enemmän huomiota kuin toiset. Osaa tällaisista ihmisistä voi kutsua ns. brändiuskollisiksi, jollaiseksi luen myös itseni. Brändiuskollisuutta on monenlaista ja varmasti sinäkin olet törmännyt sen eri muotoihin. Siinä ei ole mitään väärää kunhan se ei mene liian pitkälle. Olen ainakin itse kyllästynyt kuuntelemaan loputonta taistelua iOS ja Android -omistajien välillä. Eli ei ole järkeä morkata toista tämän mieltymyksistä, vaikka itsellään olisikin vahvat tunteet omia brändejään kohtaan.

Omat luottobrändit valikoituvat kaikille varmasti erilaisista syistä, mutta tunnistan itsestäni ainakin pari asiaa. Teen nykyään valintani erityisesti laadun, toimivuuden ja tyylikkyyden perusteella. Eli en suostuisi käyttämään vaikkapa Ray-Banin aurinkolaseja, jos huomaisin, että ne menevät helposti rikki ja olisivat kohtuuttoman hintaiset laatuunsa nähden. En myöskään haluaisi ostaa vaikkapa MacBookia vain sen takia, että kaikilla on sellainen.

Jos kiinnostun jostain merkistä, minusta tulee melko nopeasti sen vahva puolestapuhuja. Eli jos merkki tekee minuun vaikutuksen, suosittelen sitä myös muille. Ja tässä vaiheessa alan myös kiinnittää enemmän huomiota esimerkiksi siihen, millainen kello jollain toisella on ja minkä merkkiset aurinkolasit häneltä löytyy. En arvostele ketään sen perusteella vaan enemmänkin etsin ”sukulaissieluja” :P.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mutta nyt itse asiaan. Alla olevassa kuvassa on joitain minulle tärkeitä brändejä:

Brändikuva 1

Audio – Sain joskus viisi vuotta sitten joululahjaksi Bosen SoundDock -äänijärjestelmän, minkä jälkeen paluuta ei enää ole ollut. Luottamukseni brändiin kasvoi entisestään hankittuani QuietComfort i20 -vastamelukuulokkeet erityisesti matkustusta varten. Nuo kuulokkeet ovat varsinainen pelastus reissuilla.

Autot – En sisällyttänyt kuvaan kaikkia brändejä, joista olen kiinnostunut, mutta tällaisen aiheen yhteydessä täytyy mainita myös autot. Ja minun automerkkini on ehdottomasti Audi. Tämä johtuu varmasti siitä, että perheessämme on ollut Audeja pienestä pitäen, joten olen oppinut pitämään niistä. En oikeastaan edes harkitsisi mitään muuta automerkkiä, jos voisin valita minkä tahansa auton. Suosikkiautonihan ovat Audi R8 ja Audi RS6 :D.

Aurinkolasit – Joskus aiemmin käytin Ray-Baneja, mutta pari vuotta sitten löysin Oakleymerkin ihmeellisen maailman. Olen ostanut vasta kahdet, mutta uskon, että kokoelmani tulee kasvamaan tasaista tahtia. Molemmat kuvassa näkyvät lasit ovat itse asiassa samaa mallia (Fuell Cell), mutta eri värityksillä. Oikeanpuoleiset lasit ovat custom-made, joten niitä ei löydy suoraan kaupasta tuolla yhdistelmällä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Elektroniikka – Ensimmäinen Apple iPhoneni oli 3GS, sitten tuli iPhone 5 ja nyt taskusta löytyy iPhone 6 enkä näe enää vaihtavani toiseen merkkiin. Syitä on monia, mutta olen vain yleisesti ottaen todella tyytyväinen tähän. Olen enemmän PC-miehiä ja tykkään Windowsin käyttöjärjestelmästä enemmän, mutta kannettavana MacBook Air tuntuu melko lyömättömältä. En sano, ettenkö voisi vaihtaa PC-kannettavaan, mutta siinä tapauksessa sen pitäisi pystyä samaan akunkestoon, keveyteen ja myös pitkäikäisyyteen. PC:t menevät nimittäin yleensä vanhaksi jo kahdessa vuodessa, jolloin ne ovat käyttökelvottomia hitautensa takia. Ainakin läppäreiden suhteen olen huomannut tuon ongelman.

Farkut – Ennen ostin farkkuni H&M:stä ja maksoin niistä ehkä 20 euroa. Kuitenkin pari vuotta sitten kaverini tutustutti minut Dieselin JoggJeans-housuihin, jotka ovat farkkujen ja collegehousujen sekoitus. Näyttävät siis hyviltä, mutta tuntuvat sitäkin paremmilta. Siispä nykyään en oikeastaan käytäkään muuta merkkiä. Samalla housuparin hinta kymmenkertaistui, mutta ihan sama, kun on itse tyytyväinen.

Brändikuva 2

Kellot – Ennen ensimmäistä Tokion reissuani yksikään kellomerkki ei oikeasti kiinnostanut. Olin kuitenkin kuullut yhdestä merkistä isoveljeltäni, joka fanitti tätä brändiä. Päätin siis käydä näitä kelloja myyvässä liikkeessä Tokion Odaibassa, koska olihan se sentään kotoisin juurikin Japanista. Mikä tämä merkki on? No tietysti Casion G-Shock! Kuvan oikeassa laidassa näkyvä kello on ensimmäiseltä Tokion reissulta ja vasemmassa laidassa oleva on viime syksyn reissulta – molemmat samasta liikkeestä. Kuitenkin kaikkein merkittävin näistä on uusin tulokas (GPW-1000), joka näkyy kuvan keskellä*. Tämä kello on nimittäin ensimmäinen yhteistyöni suoranaisen matkustamisen ulkopuolelta. Jännää on kuitenkin se, että G-Shock edustaa minulle nykyään matkailua todella vahvasti. Nuo kaksi muuta kelloa muistuttavat upeista matkoista ja tämä kolmas kello herättää minussa matkakuumeen joka kerta, kun katson sitä, johtuen mm. lentokonetilasta, maailmankellosta ja kehässä näkyvistä kaupunkikoodeista. Tarkempaa tietoa kellosta on kyllä tulossa :). Silloin tekin saatte tietää tarkemmin, miksi se on täydellinen matkailijalle ;).

Luottokortit – Ehkä hieman outo kategoria, kun on kyse brändeistä, mutta kuten olen sanonut, olen hyvin brändiuskollinen, jos innostun jostakin. Amex osoittautui oivaksi valinnaksi pari vuotta sitten. Sen matkavakuutus on toimiva, tykkään kortilla kerättävistä pisteistä ja eduista ja kaikenlisäksi asiakaspalvelu toimii hienosti. Ja myönnän, että mielestäni Amexissa on jotain hienoa ihan brändinäkin :).

 

Nyt haluan haastaa muutkin bloggaajat kertomaan itselleen tärkeistä brändeistä. Koska kaikille brändit eivät merkitse kauheasti, tämä haaste ei tietenkään sovi jokaiselle. Sitäkin suuremmalla syyllä laitan haasteen alulle suurella haastemäärällä, joten haastan seuraavat bloggaajat mukaan, jos tämä aihe vain yhtään kolahtaa teihin :).

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Säännöt:

Luettele itsellesi tärkeitä brändejä ja pohjusta niitä hieman. Tyyli on vapaa, mutta jonkinlaiset kuvat aiheesta ovat tietysti plussaa :). Brändit voivat olla aivan mitä tahansa – kunhan ne ovat sinulle tärkeitä. Mainitse ja linkkaa Pako Arjesta -blogi ja mahdollinen haastajablogi postaukseesi. Lisää vielä oma linkkisi Pako Arjesta -blogin alkuperäisen postauksen kommenttiosioon ( www.rantapallo.fi/pakoarjesta/brandiuskollisuus ). Muista lisätä ohjeet omaan postaukseesi. Haasteen voi halutessaan laittaa eteenpäin :).

Tähän saa osallistua kuka tahansa, joten rohkeasti mukaan vain, vaikket saisikaan haastetta! Kuulen mielelläni myös lukijoiden mielipiteitä joko näistä tai omista brändeistään kommenttiosiossa!

*G-Shock GPW-1000 on saatu yhteistyönä G-Shock Finlandilta, Perkko Oy:ltä ja Keskisen Kellolta.

You Might Also Like

61 Comments

 • Reply terhi 5.4.2015 at 17:29

  Mielenkiintoinen postaus sikäli, että juuri keskustelin asiasta puhelimien yhteydessä. Itse olin pitkään nokialaisten ystävä, mutta N:n ylipuhuttua mut hankittiin meille ekat iPhonet (4s, nyt mulla 5s ja N:llä 6, mä en mun kultaisesta halunnut luopua uusien tullessa). Ennen niiden hankintaa sanoin, että en halua musta tulevan mitään iTyyppiä, että kaiken on pakko olla jotain Applea. Kuinkas kävikään, tykästyin niin paljon näihin, että hankin iPadin heti, kun Air tuli myyntiin. Pöytäkonetta kun uusittiin mä vaatimalla vaadin, että meille tulee Mac. Huvittavintahan tässä kuitenkin on se, että en tajua näistä mööpeleistä mitään muuta kuin, että ne on helppoja käyttää ja kauniita. Siksi olen vähän turhankin merkkiuskollinen (ja kallis, sanoo N :D).
  Hyvä, että mainitsit nuo Oakleyt, mulla on hakusessa hyvät aurinkolasit N:lle ja käynkin katsomassa noiden valikoimaa heti.

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 5.4.2015 at 17:33

   Kiitos, Terhi :). Itse käytin milloin mitäkin puhelimia joskus aiemmin, mutta ensimmäisen iPhonen jälkeen tiesin heti, ettei ole järkeä vaihtaa enää muihin. Applen kaikissa tuotteissa on sama positiivinen puoli, joka vetoaa todella moneen käyttäjään, eli helppokäyttöisyys ja tyylikkyys, kuten itsekin sanoit. Ei niistä tarvitsekaan ymmärtää sen enempää, jos ne herättävät kuitenkin positiivisia tunteita :). Yleensähän se on niin, että merkkiuskollisuus käy vähän kalliiksi, mutta mitä sitten ;)?

   Oakley on omasta mielestäni mahtava merkki eikä se hintakaan ole ihan kamala. Eivät ne kyllä ne halvimmatkaan ole. Kannattaa sovitella, mitkä N:lle sopii parhaiten, koska noita Oakleyita on malliltaan ihan laidasta laitaan. Tuo on tähän mennessä ainoa minulle sopiva malli, vaikka olenkin testannut vaikka kuinka monia. Se on niin kovasti kasvonpiirteistä kiinni.

 • Reply Terhi / Muru Mou 5.4.2015 at 17:53

  Mielenkiintoinen aihe! Ja Oakley on kyllä ihan ykkönen, harmi vaan että naisten mallisto on ollut todella suppea ja maskuliininen. Olin muutaman vuoden töissä liikkeessä, jossa niitä myytiin, mutta aina sain pettyä uuden malliston tultua… Mutta pitääkin käydä niiden nettisivuilla tsekkaamassa, onko asiaan tullut parannusta 🙂

  Mulla on ollut tänään ongelmia saada kuvat näkyviin Rantapallossa, mutta pitää yrittää myöhemmin uudestaan, jos näkisin sitten sun postaamat kuvatkin 🙂

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 5.4.2015 at 17:58

   Kiitos, kiva että tykkäät :)! Osallistumaan vain, jos kiinnostaa tarpeeksi ;). Oakley on kyllä mainio, mutta enpä ole itsekään nähnyt hirveän monta naiselle sopivaa mallia.

   Harmi, että on ollut ongelmia kuvien kanssa :/. Kannattaa katsoa myöhemmin, jotta näet, mistä on kyse 🙂

   • Reply Terhi / Muru Mou 5.4.2015 at 19:02

    Nyt näkyy kuvat 🙂 Jäin tuijottamaan noita kelloja pitkäksi aikaa, on ne kyllä hienoja. Valitettavasti poikaystävä ei sellaista käteensä laittais kun on ehdottomasti pukukellotyyppiä.

    Pitää miettiä, josko musta löytyis tarpeeksi brändiuskollisuutta, että saisin tästä aiheesta postauksen rakennettua 🙂

    • Reply Jerry / Pako Arjesta 5.4.2015 at 19:48

     Tosi kiva kuulla, että kellot iskivät :). Itsekin ajattelin ihan samoin kuin poikaystäväsi, mutta sitten törmäsin näihin ;). Aiemmat kelloni olivat juuri pukukelloja. Ja hei, monet näistä sopivat myös naisille, joten suosittelen harkitsemaan itsellekin :).

     Varmasti löytyy! Postausta kehiin vain :D!

 • Reply Jenna/ Journey Diary 5.4.2015 at 18:04

  Mielenkiintoinen haaste, kiitos haastamisesta! Alan työstää tätä heti kun kotiudun Saksasta 🙂

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 5.4.2015 at 18:22

   Kiitos, että lähdet mukaan :)! Take your time ;).

 • Reply Kthetraveller 5.4.2015 at 18:23

  Kiitti haasteesta, kattelen milloin san tuotokseni laitettua esille. Otsaan kasvoi sellainen tatti uusimman postaukseni kanssa että kattellaan milloin uskaltaudun kirjoittelemaan Rantiksen sivuille mitään 😉

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 5.4.2015 at 18:43

   Eipä kestä :). Kiva, jos tartut siihen! Ymmärrän kyllä :P.

 • Reply Marimente 5.4.2015 at 18:43

  Mielenkiintoinen postaus Jerry, ja kiitos haasteesta! Mietin eka, että eihän mulla ole mitään sen kummempia luottomerkkejä, mutta hetken pohdinnan jälkeen, kyllähän niitä itse asiassa löytyy, ilman että sen kummemmin olen tiedostanut asiaa ennen tätä 🙂 Tartun tähän haasteeseen varmasti jossain vaiheessa ja näpyttelen kokemuksia omista hyväksi havaituista brändeistäni!

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 5.4.2015 at 18:44

   Kiitos, Mari! Hieno juttu, että päätitkin lähteä mukaan :). Kuten alussa kirjoitin, aina sitä ei edes huomaa, että niitä omia luottomerkkejä on ;). Koska ne voivat olla vaikkapa lentoyhtiöitä tai meikkimerkkejä. Ihan mitä tahansa. Odotan mielenkiinnolla, että saat oman postauksesi valmiiksi :).

 • Reply ulla50 5.4.2015 at 22:47

  Tää oli mielenkiintoinen postaus, kiitos haasteesta! Tartun siihen edottomasti heti kun aikaa löytyy. Pitääkin alkaa heti työstää tätä päässä.

  Näyttää tyylikkäälle tuo sun luottosetti tuossa kuvassa! Määki olen muuten vasta liimannut tarroja läppäriin. Ostin hienoja Florida-tarroja ja nyt kun olen päättänyt suunnata tulevaisuuden urahommat siihen suuntaan, niin ajattelin että ne on kiva muistutus joka päivä tästä suunnasta. Mistä tuo sun tarra on peräisin?

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 5.4.2015 at 22:53

   Kiva, että tykkäsit tästä :)! Hienoa, että osallistut jossain vaiheessa! Itselläni tämän työstö taisi alkaa ihan yhtäkkiä suihkussa :P.

   Kiitos paljon :). Kuten sanoin ”tyylikkyys” on se yksi kriteeri itselleni noista luottobrändeistä ;). Tarrat voivat piristää muuten ”tylsää” läppäriä tai kännykkää todella hauskalla tavalla. Sitäkin parempi on, jos ne merkitsevät itselleen jotain esimerkiksi tuon Floridan tavalla :). Nuo kaksi tarraa ovat Tokiosta pikkuliikkeestä nimeltä B-Side Label (maailman paras kauppa!!!) :D. Ostin sieltä myös kännykän kuoriin hienon Fuji-vuori tarran ja tuolta läppärin sisäpuolelta löytyy hieno slogani, joka meni jotenkin näin: ”It is not the mountain that we conquer, but ourselves” :). Nuo kaikki muistuttaa aina Japanista niin upealla tavalla.

   Yritä saada oman postauksesi kuviin noita tarrojasi :)! Mistä itse hankit omasi?

   • Reply ulla50 6.4.2015 at 23:37

    Kappas, en huomannutkaan tuota toista tarraa ekalla kerralla vaikka tarkkaan kuvaa katsoinkin. Ostin omat tarrat Key Westin Margaritavillesta (!) ja jostaki toisista Floridan kaupunkien normikaupoista… en muista tarkemmin. Mutta ookoo, tämän sun pyynnön myötä voin siis yhyttää oman Macini myös kuvaan =) (Alkaa muuten harmittaa, että loma on ohi ja taas kaikki aika menee toimistossa sen sijaan, että voisi esim. kuvata omia lempparitavaroita kotona päivänvalossa, haha!)

    Ihan mieletön tuo slogan Fuji-tarrassa! Täydellinen matkamuisto! Mun parhaat kaverit ovat hurahtaneet kans Japaniin ja toisaalta myös vuorille kiipeämisiin nyt lähivuosina. Olen paljon heiltä oppinut molemmista ja niidenkin keskustelujen valossa, tuo teksti on niin hyvä!

    Ja vielä pitää sanoa, että se on myös aivan mahtavaa löytää oma maailman paras kauppa! Noista huutomerkeistä päätellen sen on täytynyt olla aivan paras =) Sanotaanko, että mullakin omat kauppakokemukseni joten I feel the joy! ;D

    • Reply Jerry / Pako Arjesta 7.4.2015 at 08:09

     Se oli vähän piilossa :P. Mutta kolmas tarra on tosiaan sisäpuolella. Tuo Margaritaville on kuulostanut koko ajan niin hauskalta paikalta :P. Ja kyllä, lupa myönnetty Macin näyttöön ;). Ei kannata harmitella loman päättymistä, kun muistaa sen, ettei kaikilla (minulla) ollut edes sitä lyhyttä lomaa x). No, pidin sentään lauantain vapaata :P!

     Jep! Se lausahdus on kyllä mahtava! Japanissa monet sanonnat liityvät juurikin Fuji vuoreen ja sen valloittamiseen. Ehkä sinäkin hurahdat Japaniin pikkuhiljaa ihan huomaamatta ;). Odotahan vain, kun päästään jossain vaiheessa oikein keskustelemaan Tiian kera tuosta nousevan auringon maasta niin kohta varailet jo itsekin lentolippuja :).

     Se oli siis paras koskaan :D! Hienoa, että tiedät omasta kokemuksesta mitä tarkoitan :). Mutta hei, eihän kauppa voi olla huono, jos siellä myydään vaan tarroja ja pinssejä! Ja vielä hienoja sellaisia ;).

 • Reply Maarit Johanna 5.4.2015 at 23:16

  Hieno postaus! Vaikka ei nyt suoranaisesti matkailua olekaan niin hyvin voi myös reissailun näkökulmasta näitäkin ajatella. Tuo kello on kyllä niin yliveto, toivottavasti saat postauksen pian ulos 🙂 Tartun kyllä myös haasteeseen kunhan olen selvittänyt omat luottobrändini pian (jos niitä on :D)

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 5.4.2015 at 23:46

   Kiitos :)! Ei tosiaan ole suoranaisesti matkailua, mutta ehkä jokaisen postauksen ei ole pakkokaan olla ;). Ja kyllähän tätä voi ajatella monellakin tapaa matkailun näkökulmasta, jos haluaa :).
   Kiitos, tuo kello tosiaan on ihan mahtava! En ole vielä halunnut tehdä postausta, koska kelloon tutustumiseen on mennyt jonkin verran aikaa ja sen lisäksi on ollut aikamoisia kiireitä muuton ja töiden suhteen. Kyllä se kuitenkin sieltä vielä tulee ;). Kiva juttu, että lähdet tähän mukaan!

   • Reply Maarit Johanna 7.4.2015 at 19:07

    Mietin koko eilisen päivän mun suosimia brändejä. Jos L´Occitanea hiusten ja ihonhoidossa ei lasketa, mulla ei ole muuta brändiuskollisuutta. Tuskin lukijat haluaa nähdä vain kuvia mun naamarasvapurkeista kun ne ovat jo vilahtaneet matkabloggaajan meikkilaukku-postauksessakin.
    En vissiin oo kovin nirso vaikka oonkin sellaisena itseäni pitänyt 😀

    • Reply Jerry / Pako Arjesta 7.4.2015 at 20:00

     No tuohan on vain hyvä asia, jos tosiaan näin on ;). Et ole sortunut kaupallisen maailman ilkeyksiin xD.
     Ymmärrän kyllä, jos et keksi mitään :).

 • Reply Sandra 6.4.2015 at 01:31

  Kiitos haastamisesta! Yritän saada postausta kasaan tässä jossain vaiheessa. Ja onnittelut, kun sait noin hienon kellabrändin yhteistyökumppaniksi. 🙂

 • Reply lena 6.4.2015 at 13:22

  Mukana ollaan!:) Yritän piakkoin saada tämän ulos!

  Luulen, että Matteo tykkäisi muuten noista kelloista. Oon yrittänyt esitellä hänelle esimerkiksi sveitsiläisiä pilottikelloja mutta tämmöiset aktiivikellot sopivat paremmin kuulemma hänelle…. 😉 (…pakko oli tiedustella asiaa tässä välissä ja joo, ko. kello sai ehdottomasti hyväksynnän ;))

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 6.4.2015 at 13:33

   Hieno juttu :)! Kiitos, että lähdet mukaan :).

   No niin, Matteollekin G-Shockeja kehiin :D! Ja sopivanlainen aktiivikello saa kyllä naistenkin hyväksynnän ;). Tiiakin tykkää näistä minulla :P. Tuolta Keskisen Kellosta saa ostettua erilaisia G-Shockeja ja kyseinen liike on ainoa Suomessa, joka myy tätä GPW-1000 mallia (Exclusive malli). Oli miten oli, Matteolla on selvästi hyvä maku ;).

 • Reply Pirkko / Meriharakka 6.4.2015 at 17:27

  Et haastanut minua, mutta jos silti saan lähestyä aihetta suppeasti kun mainitsit noissa omissa luottobrändeissäsi Audit. Kirjoitin niistä joskus ihan blogijutunkin, siis autoistani kautta vuosien.
  Audifanin kannattaa myös klikata kuva-albumia auki jutun ainoasta kuvasta, muutama vuosi sitten kun jutun kirjoitin, tavattiin vielä käyttää aika vähän ja pieniä kuvia, kun nettien nopeudet olivat keskimäärin silloin vielä alhaisempia.

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 6.4.2015 at 18:28

   Vaikken haastanutkaan, saat ehdottomasti osallistua, jos siltä tuntuu :)! Tuo autopostauksesi oli kyllä hauska! Täytyy myöntää, että tykkäsin kaikkein eniten tuosta A5 Sportbackista ;). Kiitos, että mainitsit tämän :).

 • Reply Katja 6.4.2015 at 19:26

  Kiitos haasteesta!

  Tää on kyllä mielenkiintoinen aihe ja varmasti tulee erilaisia kirjoituksia. Alkoi omat aivot jo raksuttamaan, että mitäs kaikkea sitä itse pitää arvossa, sillä vaikka olen aika kriittiinen (tai no, epäileväinen ehkä parempi sana) brändien suhteen, niin kyllä itselläkin vaan on tiettyjä juttuja joista tykkää! :))

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 6.4.2015 at 19:39

   Eipä kestä :). Tosi kiva, jos lähdet tähän mukaan!

   Uskon, että kirjoitukset ovat ihan laidasta laitaan ja tässä nähdään vielä monta erilaista näkökulmaa aiheeseen. Kyllä niitä brändejä sieltä keksii ;). Mielenkiinnolla odotan, mitä saat omaan listaasi!

 • Reply henkka 6.4.2015 at 21:43

  Paljonpaljon onnea tuosta kelloyhteistyöstä, hienoa että pääset työskentelemään tuollaisen arvostamasi brändin kanssa! Oletko muuten kuullut uudet Hilton uutiset? Odaibaan tulee uusi Hilton lokakuussa. http://news.hilton.com/index.cfm/news/hilton-worldwide-strengthens-presence-in-japan-with-hilton-tokyo-odaiba?tl=fr
  Nyt joutuu sitten viimeistään tekemään sinne jonkun shoppailureissun. 😀

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 6.4.2015 at 22:09

   Kiitos paljon :)! On todellakin mahtavaa, suorastaan unelmien täyttymys saada tällaisia yhteistyökuvioita aikaan.

   En ollut kuullutkaan tuollaisesta! Mielenkiintoinen juttu :). Kiitos, että pistit linkin. Shoppailemaan kannattaa lähteä ehdottomasti, mutta täytyy myöntää, etten haluaisi valita tuota aluetta tukikohdakseni pidemmäksi aikaa, koska omasta mielestäni yhteydet eivät todellakaan ole parhaat mahdolliset, vaikka tuossa toisin sanotaankin :O.

 • Reply Otto Lilja 7.4.2015 at 13:48

  Jee! Kuullostaa sika hyvälle, tästät tulee mielenkiintoista. Koitan saada äkkiä brändipostausta purkkiin. 🙂

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 7.4.2015 at 16:07

   Hieno juttu, että tykkäät tästä :)! Odotan innolla, mitä saat/saatte aikaiseksi 🙂

 • Reply Meriharakka.net 7.4.2015 at 17:25

  […] Arjesta -blogin Jerry kirjoitti pääsiäisen blogiinsa jutun otsikolla Brändiuskollisuus. Tapaan lukea muiden blogeja katsomalla, jos ehdin, juttujen otsikot päivittäin tulevasta […]

 • Reply Pirkko / Meriharakka 7.4.2015 at 17:39

  Uskomatonta mutta totta, innostuin sitten kirjoittamaan tästä aiheesta, vaikka tähän juttuun ensin päädyin siksi, että otsikkona Brändiuskollisuus kuullosti niin kornilta!
  Tässä!

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 7.4.2015 at 18:01

   Hauska juttu, että lähdit mukaan siitä huolimatta :).
   Kiitos linkistä!

 • Reply Veera Bianca 9.4.2015 at 23:24

  Kiitos haasteesta! Mielenkiintoista lukea tätä juttua, mutta mulla taitaa kirjottamisessa tulla se vastaan, että Applen älypuhelin taitaa olla ainoa tuote jolle olen oikeasti brändiuskollinen 😀 Vielä muutama viikko sitten mukaan olisi mahtunut Samsoniten matkalaukut, mutta nyt Delsey ehti tulla valloittamaan sydämen! 😀

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 9.4.2015 at 23:30

   Kiva, että tykkäsit tästä, vaikket välttämättä saakaan tehtyä omaa postaustasi aiheesta :). Mutta kuten sanoinkin haasteen yhteydessä, tämä ei tosiaan sovi kaikille :P.

 • Reply Kthetraveller 11.4.2015 at 11:56

  Tässäpä minin postaukseni, lähti pikkuisen lapasesta 😉 https://www.rantapallo.fi/kthetraveller/2015/04/11/brandiuskollisuus-ja-paha-vihastuttava-tunnustus/

 • Reply Virpi /Täynnä tie on tarinoita 12.4.2015 at 12:12

  Pitihän minunkin tähän soppaan lyödä lusikkani 🙂 Yllättävän mukava haaste, kun sitä vähän aikaa pyöritteli mielessään.
  http://taynnatieontarinoita.blogspot.fi/2015/04/minako-brandiuskollinen.html

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 12.4.2015 at 14:26

   Mahtava juttu, että osallistuit :)! Tämä haaste on tosiaan vähän sellainen, että se vaatii hieman aikaa :P.

 • Reply Brändiä, kiitos! - TÄMÄ MATKA 12.4.2015 at 22:45

  […] Pako Arjesta -blogin Jerry lanseerasi kivan haasteen, jossa bloggaajat kertovat heille tärkeistä brändeistä. Henkilöbrändejä, sisustamista tai ruokaa sivuavat brändit olisivat olleet helpompia minulle. Mutta koska tämä on matkablogi, yritän esitellä matkailuun liitettäviä brändejä joita suosin. […]

 • Reply Anna Koskela 12.4.2015 at 22:47

  Innostuin minäkin : )

  http://tamamatka.pallontallaajat.net/2015/04/12/brandia-kiitos/

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 12.4.2015 at 22:59

   Hieno juttu :)! Pitääkin käydä katsomassa!

 • Reply OTTO izakaya 14.4.2015 at 13:34

  Kiitti loistavasta haasteesta, tästä löytyy meidän versio aiheesta! =)

  http://www.ottoizakaya.com/blogihaaste-oman-elamani-brandit/

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 15.4.2015 at 21:58

   Kiitos itsellenne :)!

 • Reply Pari sanaa brändeistä - london and beyond 15.4.2015 at 20:08

  […] on muutaman päivän kiertänyt Pakko Arjesta-blogin Jerryn alulle panema haaste, joka haastaa bloggaajat kertomaan brändiuskollisuudesta ja brändien merkityksestä elämässä. […]

 • Reply lena 15.4.2015 at 20:13

  Noniin, nyt on haaste tehty 🙂

  Linkki: https://www.rantapallo.fi/lena/2015/04/15/pari-sanaa-brandeista/

  Tää oli tosi kiva haaste, ja hauska huomata kommenttiboksissa / muissa postauksissa tämän Apple-jutun aiheuttamat mielipiteet. Mä en käsitä miten yksi puhelinmerkki voi saada niin paljon keskustelua aikaan? 😀 Eikö tuo nyt ole ihan sama? 😀

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 15.4.2015 at 21:59

   Hieno juttu, että osallistuit! Kiitos :).

   Niinpä, tuossa on tosiaan brändi, joka on onnistunut aiheuttamaan tunteita kansalaisissa :P.

 • Reply M A T E R I A L G I R L - 50 State Puzzle 7.5.2015 at 23:52

  […] Blondin kosto. Madonnan Material Girl soi kaiuttimista. Mikä onkaan sopivampi hetki vastata Pako Arjesta Jerryn heittämään brändi-haasteeseen! Mitkä ovat mun luottobrändit – miksi? (Onkohan tämä […]

 • Reply ulla50 8.5.2015 at 07:56

  Haasteeseen vastattu! =) Kiitos, tätä oli kiva tehdä! https://www.rantapallo.fi/50statepuzzle/2015/05/07/m-a-t-e-r-i-a-l-g-i-r-l/

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 8.5.2015 at 08:39

   Mahtava juttu, että lähdit mukaan :)! Hienoa, että tykkäsit!

 • Reply Minun materialistinen maailmani | Auringon alla 10.5.2015 at 11:12

  […] on jo tovin kiertänyt Pako Arjesta Jerryn aloittama rennon materialistinen haaste suosikkibrändien esittelemisestä (tuotteiden ja tuotemerkkien oikeastaan, mutta ei nyt aleta […]

 • Reply Heidi / Auringon alla 10.5.2015 at 11:13

  Tässä vielä yksi lisää 🙂 http://auringonalla.com/2015/05/10/minun-materialistinen-maailmani/

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 10.5.2015 at 11:53

   Hienoa, että lähdit mukaan :)! Pitääkin heti käydä katsomassa.

 • Reply Sofia 10.5.2015 at 22:30

  Hei Jerry! Tämä haastehan sai kunnon siivet alleen, oma vastaukseni haasteeseesi löytyy täältä: http://project4ever.blogspot.fi/2015/05/materiasta-ja-tapauskollisuudesta.html

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 11.5.2015 at 08:42

   Pikkuhiljaa alkaa porukkaa osallistumaan koko ajan enemmän :). Kiitos, että osallistuit, Sofia!

 • Reply Tuulia 12.5.2015 at 19:31

  Sain haasteen Project: Foreverin Sofialta ja se aiheutti minulle harmaita hiuksia. Tuntuu, että omaa brändiuskollisuuttaan ei huomaa tai ehkä olen vain poikkeuksellisen ailahtelevainen kuluttaja. Parin päivän pohdinnan jälkeen sain kuitenkin tekstiä aikaiseksi. Vastaukseni haasteeseen löytyy täältä http://tulkunmatkassa.blogspot.fi/2015/05/olenko-brandiuskollinen.html.

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 13.5.2015 at 14:23

   Tiedän, että tämä haaste on aluksi melko hankala, koska useimmiten on vain vaikeaa huomata, mille brändeille ja merkeille on oikeasti uskollinen, koska asiaa ei tule ajatelleeksi :). Hieno juttu, että löysit kuitenkin jotain! Kiitos osallistumisesta :).

 • Reply Mun brändit! - The Wanderlust Gene 13.5.2015 at 22:49

  […] Lisää vielä oma linkkisi Pako Arjesta -blogin alkuperäisen postauksen kommenttiosioon (www.rantapallo.fi/pakoarjesta/brandiuskollisuus […]

 • Leave a Reply