Suomen suurin matkablogiyhteisö
Ajatuksia Itsekehitys Pako Arjesta Positiivisuus

25 años, Feliz cumpleaños para mi :)

22.10.2014

Syntymäpäivä 25 vuotta

En tiedä tuntuuko ihan siltä, mutta täytän tänään 25 vuotta. Välillä käy mielessä, että ikäkriisiä pukkaa päälle jo nyt, mutta toisaalta nuoriahan tässä vielä ollaan :). Matkusteluakin on tavallaan takana jo tuo 25 vuotta, sillä ensimmäiset matkani tein jo äitini mahassa Espanjan aurinkoon.

Se on jännää, miten nopeasti aika tuntuu kuluvan… varsinkin nykyään. Monet sanovat erityisesti syntymäpäiviensä aikoihin, että olisi kivaa olla taas nuorempi, mutta itse en ole koskaan toivonut sitä, sillä tykkään etenemisestä. Välillä tuntuu, ettei sitä kehitystä ja etenemistä tapahdu lainkaan, mutta siinä vaiheessa on hyvä katsoa vaikkapa vuosi taaksepäin, jotta tajuaa kuinka valtava matka on tullut taas kuljettua. Jos ei välttämättä ulkoisesti niin ainakin sisäisesti.

Tämä tuleva vuosi näyttää valoisammalta kuin yksikään sitä ennen. Uskon, että tästä vuodesta tulee se merkittävä käännekohta elämässäni, käännekohta entistä parempaan suuntaan. ”Synttärivuosi” alkaa aivan mielettömän upealla matkalla Japaniin. Sitten onkin jossain vaiheessa vuorossa isoveljeni polttarit ja häät, joissa olen bestmanina. Johonkin väliin pitäisi vielä perustaa se uusi yrityskin ja alkaa pyörittää sitä :P. Siispä seuraavat kuukaudet ovat erittäin kiireisiä, mutta mahtavia aikoja.

En nykyään pahemmin juhlista synttäreitäni ja tämäkin päivä menee töitä tehdessä, mutta lähden tähän tulevaan vuoteen erittäin positiivisin ja odottavaisin mielin :). Luonteeseeni kuuluu tehdä jokaisesta hetkestä ja vuodesta entistä parempi eikä tämä ole todellakaan poikkeus :).

Mietin tänään asioita, joita olen saavuttanut tähän asti elämässäni. Ihmissuhteista työasioihin. Voin rehellisesti sanoa olevani ylpeä siitä, etten suostunut kulkemaan muiden talsimia polkuja vaan jääräpäisesti loin sen oman tieni, vaikka se ei olekaan ollut helppoa. Olen saavuttanut 25 ikävuoteen mennessä upeita asioita ja se on sen ansiota, että olen asettanut elämässäni tavoitteita ja päättänyt onnistua niissä. Päätin tehdä itselleni erityisen tavoitelistan, jonka haluan saavuttaa ennen kuin täytän 26-vuotta, koska jotenkin se vain tuntuu konkreettisemmalta kuin esimerkiksi uudenvuoden lupaukset ja muut sellaiset.

”Goals are dreams with deadlines” -Diana Scharf

 

Miten on, teetkö itse tavoitteita syntymäpäivien aikoihin?

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply Veera Bianca 22.10.2014 at 21:55

  Ihan mahtavaa Jerry, congrats! Sulla on niin hyvä asenne elämää kohtaan! 🙂

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 22.10.2014 at 22:06

   Kiitos, Veera :)! Tuollaisen kuuleminen lämmittää aina mieltä :D. Taidat kuulua itsekin tähän ”elämänasenteellisten” kastiin 😉

 • Reply Panu / Panun matkat 22.10.2014 at 22:07

  Onneksi olkoon! Olen muutaman vuoden sinua vanhempi ja olen pistänyt merkille, kuinka aika tuntuu kuluvan nopeammin ja nopeammin. Etenkin kokemukset maailmalta ovat jotenkin vaikuttaneet ajantajuun. Ehkä matkailumuistot vain ovat niin ainutlaatuisia, että välillä edelleen tuntuu siltä kuin ”kultaiset reissuvuoteni” 2009 ja 2010 olisivat olleet eilen. 😀

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 22.10.2014 at 22:18

   Kiitos, Panu :)! Tuntuu tosiaan siltä, että aika kuluu koko ajan nopeammin, mutta ehkä sen ei pidä olla huono asia. Just go with the flow :). Se on totta, että matkustaminen tuntuu hyvällä tavalla vanhentavan vuosia, vaikka reissu kestäisi vain viikon :P. Ihan oikeasti, vuosi 2000 tuntuu vielä kohtuu läheiseltä, mutta sitten tajuaa, että siitä on kohta 15 vuotta x).

 • Reply Kthetraveller 22.10.2014 at 22:21

  Oikean ajattelumallin omaat Jerry. Itse olen jo aikoja sitten, sinua muutamaa vuotta nuorempana myös päättänyt kulkea sitä omaa polkuani päättäväisesti hymyssä suin ja niin vain koen onnistuneeni elämässäni enemmän kuin hyvin. Kaikki on teitty katoavaista, mutta olemalla oma itsensä, tekemällä niitä minulle tärkeitä juttuja henkinen tasapaino on pysynyt hyvänä (joo, unohdetaan nyt se krooninen väsymys). Ja kun minä olen tyytyväinen, (itsestä se tyytyväisyys on lähdettävä) ovat muutkin ympärillä tyytyväisiä. Hyvää syntymäpäivää, jatka vain samalla linjalla päätöstesi kanssa.

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 23.10.2014 at 07:29

   Kiitos :). Mahtavaa, että olet itsekin tehnyt noin! Viisaita sanoja :). Ja se on täysin totta, että muut ympärilläsi ovat tyytyväisiä, kun olet itse tyytyväinen. Tiedän pystyväni tarjoamaan läheisilleni sitä kaikkein parasta vain, jos oma elämäni on kunnossa. Kiitos paljon! Jatkan aivan varmasti :). Jatka sinäkin 😉

 • Reply Maarit Johanna 22.10.2014 at 23:27

  Olipas meillä lähekkäin synttärit! Ikäeroakin vain kolme vuotta 😀 Onneksi olkoon ja keep on travellin’! 🙂

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 23.10.2014 at 07:30

   Kiitos paljon :)! I will ;)! Ja onnittelut sinullekin päin :)! Pahoittelut, jos blogissa on lukenut siitä, mutta milloin sinulla oli synttärit?

 • Reply sandra 23.10.2014 at 07:37

  Onneksi olkoon ja ikimuistoista matkaa!

 • Reply ottoizakaya 23.10.2014 at 08:03

  Onnea Jerry!! Loistava, keep going…:) Tolla pääsee pitkälle

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 23.10.2014 at 08:04

   Kiitos, Otto :)! I will definitely keep going! Kiitos, se on tavoitteena 😛

 • Reply Lotta Watia | Unagidon 23.10.2014 at 09:11

  Onnea Jerry! Mulla oli jotenkin hirveä ikäkriisi kun täytin 25. Kiva kuulla, että sulla ei sellaista ole! 🙂

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 23.10.2014 at 09:41

   Kiitos, Lotta :)! Sehän on aina siitä kiinni, miten mihinkin suhtautuu, joten helpostihan tuollainen ikäkriisi nyt pukkaisi päälle, jos ei asennoituisi ”oikein” 😛

 • Reply Martina 23.10.2014 at 09:34

  Onnittelut täältäkin! Parhaat tyypit ovat syntyneet lokakuussa. Kröhöhöm.. 😀

 • Reply lena / london and beyond 23.10.2014 at 10:11

  Ihanaa synttaria Jerry! Ei ole huono paikka menna viettamaan niita Tokioon hieman jalkikateen 🙂

  Sulla on tosi hyva asenne, otetaan me muut mallia. Toivottavasti on kiva synttaripaiva!

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 23.10.2014 at 10:13

   Kiitos kovasti, Lena :)! Ei todellakaan ;). Viimeksi vuosi sitten lähdin Tokioon juurikin syntymäpäivänäni, mutta ei se haittaa viettää niitä hieman jälkikäteen :D.
   Kiitos, tuollaista on aina kiva kuulla :)! Synttäripäivä meni rauhallisissa merkeissä, mutta viikonloppuna tulee varmaankin juhlittua hiukan ;).

 • Reply Marimente 23.10.2014 at 21:05

  Paljon onnea minunkin puolestani, Jerry! Tuolla asenteella mennään vielä pitkälle! 🙂 Minusta on ok olla vähän jääräpäinen ja seurata omaa tietään, eikä mennä aina sieltä mistä kaikki muut menee, jos se ei tunnu itselle oikealta eikä halua itse seistä niiden asioiden takana. Muun muassa matkailu opettaa niin paljon kyseenalaistamaan, mitä oikeasti haluaa, ja olen omalta osaltanikin kiitollinen, että joskus viimeistään pikkuteininä tajusin reissaamisen tuoman elämänkokemuksen. Cheers, kippis ja kampai!

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 24.10.2014 at 08:48

   Kiitos paljon, Mari :)! Se tosiaan on suunnitelmissa :P! Tuo on erittäin tärkeä osa sitä, että se ei ole hyvä idea seistä asioiden takana, mistä ei itse välitä. Matkailu on todellakin se asia, mikä opettaa kyseenalaistamaan valtavasti ja auttaa ymmärtämään, mitä haluaa ja myös vaatii omalta elämältään. Hyvä, että sinäkin olet tajunnut sen :)!
   En olisi itse keksinyt parempaa lopetusta :D! Salud!

 • Reply terhi 30.10.2014 at 16:01

  Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, onnea siis 😀 Ja hyvää matkaa teille.

 • Leave a Reply