Matkalla Havaijille- yö Howard Johnson Phoenix Airport-hotellissa

Tosiaan meille sopivimmille päiville ei ollut saatavilla lentoja, joilla olisi päässyt saman päivän aikana perille, joten Phoenixissä oli yövyttävä n. 11 tunnin koneenvaihdon ajan. Ajattelimme että ihan mukavaa nähdä pikaisesti uusi kaupunkikin, joten varasin ensin n. 80$ maksavan huoneen kaupungin ”keskustasta”, mutta muutamaa päivää ennen lähtöä lueskelin vielä arvosteluja, joiden mukaan alueella ei paljon nähtävää ole ja ilta-aikaan muutenkin epämukavaa liikkua siellä. Päädyin sitten vaihtamaan hotellin lentokentän lähellä sijaitsevaan Howard Johnson Phoenix Airport -hotelliin, joka maksoi n. 100$. Se oli lentokentän lähellä ainoita kohtuuhintaisia (jenkkien mittapuulla) hotelleja, joka oli saanut kelvolliset arvosanat. Ajattelinpa vielä, että kun kuuluu ihan ketjuun, niin hyvä on.

WP_20160323_20_09_43_Pro WP_20160323_20_02_29_Pro

Hotelli sijaitsi teollisuusalueella, lähellä lentokentän pitkäaikaisparkkipaikkoja. Tyypillinen jenkkihotelli, jossa kulku huoneisiin oli suoraan ulkoa.

Vastaanotto oli todella ankea ja tiskillä kyllästynyt nuori nainen juuri ja juuri sai lamaantuneisuudeltaan annettua huoneen avaimen. Huone oli vähintään yhtä ankea, ja epämukava oli myös ajatus ikkunasta, joka oli suoraan kadulle.

Aamulla kuljetuksia kentälle lähti vain tunnin välein, joten piti olla hieman ennen klo viittä valmiina vastaanoton luona kuljetusta odottamassa. Emme saaneet nukuttua lähes ollenkaan, joten olimme ajoissa aulassa. Yövuorossa olikin huomattavasti huomaavaisempi kaveri, joka kertoi että aamupalaa saa viereisestä huoneesta!

WP_20160324_04_44_40_Pro WP_20160324_04_52_14_Pro WP_20160324_04_52_18_Pro

Ajattelin ettemme tietenkään saa hintaan kuuluvaa aamupalaa, kun joudumme lähtemään niin aikaisin, mutta ajattelin ettei se jenkeissä mikään suuri menetys ole. Tämä oli kyllä koko lyhyen Phoenixin vierailun kohokohta, sillä aamiaishuoneessa oli myös vohvelirauta! Nams. Muuten tarjonta oli perusjenkkisettiä, eli muroja, donitseja, maustamattomia bageleita, tuorejuustoa ja banaaneja.

Jos haluaa USA:ssa majoittua edes kohtuullisen mukavasti, on kyllä vain niin, että siihen on myös rahaa satsattava. Luulin tämän olevan vain New Yorkin ”ongelma”, mutta usean kerran olen tämän joutunut toteamaan, ja vahvistus sille tuli tällä reissulla vielä Honolulussakin viimeisenä yönä…

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply