Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

4 x Parhaat kylpyammeelliset huoneet ja sviitit Rovaniemellä!

maanantai, 19 heinäkuun, 2021

Hei sie kesäloman tai myöhempienkin reissujen suunnittelija! Blogista löytyy nyt kokoelma parhaita huoneita kylpylomailuun Rovaniemellä.

Kävin teidän puolesta testaamassa jo valamiiksi neljä hotellia, aamupalaa ja ennen kaikkea ammetta. Rollossa on helppo antautua staycationille, tai tulla kauempaakin lomailemaan. Kesäaktiviteetteja löytyy myös moneen makuun. Jos kuitenkin lomailu on parasta vain rentoilu edellä, voipi jäädä vain ammeeseen lojumaan. Sitä mie ainakin mieluiten harrastan.

Postauksessa esitellään Arctic Light Hotel, Haawe Boutique Apart Hotel, Lapland Hotel Sky Ounasvaara ja Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi.

Korona-aika ja kotikaupunkilomailu.

Mie ajattelin aluksi että ei kai tällainen nyt voi saada tuulta alleen. Vaan näin kävi. Heti ensimmäisestä hotelliyöstä ammeellisessa huoneesa jäin tähän harrastukseen koukkuun. Ja heti kun aloin puhumaan koronan alkaessa somessa ja blogissa ”kylpylomailusta”, kuulin ihastuneen hyväksyvää mutinaa ympäriltäni. Ylipäätään ammeilu, kylvyssä lilluminen ja tällainen yksityinen luksus on nostanut hyvin paljon päätään viimeisen parin vuoden aikana. Mie olen aina rakastanut kylpylöitä ja kylpyammeita, mutta omassa kodissa ei ole koskaan sellaista ollut ammetta lapsuudenkotia lukuunottamatta. Kylpeminen omassa rauhassa ihanassa huonessa on uskomattoman ihanaa rentoutumista ja parasta tietämääni luksusta. Mie haluan olla kylpylomailun edelläkävijä, tai ainakin sanansaattaja! Ainakin Rovaniemellä.

Kylpylomailu Rovaniemellä ei ollut lainkaan hankalaa. Erinomaisia vaihtoehtoja kyllä löytyy! Testattiin reilun kuukauden aikana osin omalla rahalla, osin yhteistyössä neljä hotellia ja ammeelliset huoneet. Tästäpä vinkkiä kaikille muillekin kesän, ja miksei myöhempienkin vuodenaikojen matkailuun. Kuumat kylvyt ovat ehkä parhaimmillaan hellekelien ulkopuolella 😀 Tässäpä teille, olkaa hyvät!

Arctic Light Hotel

Jo ikoniseksi muodostunut ja palkintoja voittanut huippuhotelli Rovaniemen ytimessä. Täällä käymistä ei tarvitse katua. Mikäli ei yöpymään kerkeä, Arctic Light Hotellin Sara La Fountainin suunnittelemalle aamiaiselle kannattaa varata aikaa. Pelkästään se on jo kokemus! Hotellin loungen baarissa tarjoillaan myös erinomaisia cocktaileja. Me yövyimme Balmuir-sviitissä. Amme oli ihana, ja huoneen kruunasi vielä parveke.

Lue postaus Arctic Light Hotellin Balmuir-sviitistä.

*Varaa Arctic Light Hotel booking.comista*

Kylpyammeita löytyy useista eri huoneluokista.

Valtakatu 18, Rovaniemi

Arctic Light Hotellin sivut

 

Haawe Hotel

Lapin luonnosta inspiraationsa saanut boutique-huoneistohotelli, jossa kaikki huoneet ovat yksilöllisesti sisustettuja ja niillä on aivan omat tarinansa. Tai no, sisustus on aika laimea sana tällaiselle ilottelulle. Korkeatasoinen toteutus ja upeat ammeet valikoiduissa huoneissa. Hotellissa on itsepalveluaamiainen, joka tuodaan huoneeseen ennen sisäänkirjautumista. Toista tällaista kokemusta et löydä mistään. Erittäin vaikuttava elämys! Viisi tähteä.

Lue postaus Haaweesta Jää-huoneesta! *Haawe Hotel tarjosi yön*

Ammeita löytyy ainakin seuraavista huoneista: Jää – The Ice, Kajo – The First Gleam of Dawn ja Revontuli – Aurora Borealis. Tarkemmat tiedot löytyvät hotellin sivuilta. *psst: kesäksi on vielä sivuilla alennuskoodi!*

Valtakatu 22, Rovaniemi

Haawe Hotellin sivut

 

Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi

Rovaniemen Vaakunassa on vain yksi amme, ja se onkin eksklusiivinen elämys. Amme löytyy hotellin upeasta sviitistä kultaisin verhoin reunustettuna. Nyt on päheät vibat! Mie aivan hullaannuin. Täällä kylvin piiiitkään.

Sviitistä löytyy oleskelutiloja, sekä kaksikin telkkaria vaikka urheilun katseluun. Kahvikone oli myös kova juttu. Hotelli sijaitsee aivan keskustan ytimessä lähellä rantaa, ja samasta talosta löytyvät Frans & Cherie- sekä Amarillo-ravintolat.

Lue postaus hotellin sviitistä täältä! *Sokos Hotels tarjosi yön*

Koskikatu 4, Rovaniemi

Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemen sivut

 

Lapland Hotel Sky Hotel Ounasvaara

Ounasvaaran huipulta näkee kauas.

Hotelli on vastikään kokenut uudistuksen ja huoneet ovat kyllä todella kivat. Vietimme toukokuussa staycationia Oukulla ja kylvimme pitkän kaavan kautta. Amme oli yksi parhaista. Syvä ja leveä, hyvinkin kahden hengen istuttava. Useista huoneista löytyy myös saunat. Hotellilta löytyy yläkerrasta myös Suomen 32. paras ravintola Sky Kitchen & View. Siinäpä jo yksi hyvä syy vierailla huipulla. Kävimme testaamassa bistrolistaa, mutta taivaalliset menut ovat vielä kokeilematta. Toivottavasti tämän vuoden puolella onnistuu sekin!

Lue postaus meidän vierailusta Ounasvaaralla!

Ammeita löytyy ainakin huoneluokassa Northern Comfort Bath, jossa mekin yövyimme.

Juhannuskalliontie, Rovaniemi

Lapland Hotel Sky Ounasvaara hotellin sivut

 

Onhan noita hyviä hotelleja Rovaniemellä. Siitä mie olen kyllä aika iloinen. Molemmat ollaan vuoron perään monguttu toisiltamme staycation-uusintaa jossain ihanassa hotellissa. Eikä tässä edes toki ollut edes KAIKKI mitä Rovaniemeltä löytyy. Testaamatta olisi ainakin vielä Scandic City, Santa Claus Hotel, Arctic Tree House Hotel ja muut Napapiirin unelmapaikat. Onneksi tämä harrastus vie mennessään.

Enkä todellakaan osaa valita mikä näistä oli paras. Me yritettiin eräs ilta miettiä yhdessä mikä se näistä olisi, ja mihin haluttaisi seuraavaksi. Suoraan sanottuna lähtisin mihin tahansa uudelleen. Haawe Hotel kiinnostaisi siinä mielessä mielessä uudelleen, että ottaisin jonkin toisen, ihan erilaisen ammeellisen huoneen. Mutta kaikki kelpaisi. Tätä koostetta oli lievästi sanottuna aivan mahtavaa tehdä. Lissää! 😀

Mikä näistä olisi sinun suosikki?

Insproiko joku huone tai hotelli erityisesti kylpylomailuun, staycationiin tai muunlaiseen Rolloreissailuun? Ja ennen kaikkea, puuttuuko multa tältä listalta joku rovaniemeläisen hotellin huone tai sviitti joka pitäisi ehdottomasti olla mukana? Minua ei varsinaisesti haittaisi tehdä tälle postaukselle jatko-osaa. Eli laittakaapa kommentilla ehdotuksia kehiin!

Seuraa blogia facebookissa, bloglovinissa ja instagramissa!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mikko / Matkalla Missä Milloinkin sunnuntai, 26 syyskuun, 2021 at 15:41

    Ei ole tullut ikinä kyllä valittua hotellihuonetta kylpyammeen perusteella enkä sen puuttuessa sellaista toisaalta ole ikinä myöskään kaivannut, mutta jos sellainen sattuu olemaan, niin aika usein sitä kyllä tulee hyödynnettyä! 🙂

    • Reply Maarit Johanna keskiviikko, 29 syyskuun, 2021 at 12:06

      No mulla oli sama aikaisemmin, etten kyllä erityisesti haikaillut ammeita. Jotenkin tämä pandemia-aika laittoi fiilikset uusiksi, kun tuli harrastettua enemmänkin lähimatkailua. Huoneelta tavallaan vaatii vähän enemmän. Ammeilu vain on niin parasta :p

    Leave a Reply