Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Kultaiset verhot kylpyammeessa – Vaakunan sviitti on kokemus!

keskiviikko, 23 kesäkuun, 2021

*Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi tarjosi majoituksen*

Kylpylomailu jatkuu vain!

Viimeinen kuukausi on ollut yhtä staycationien juhlaa. En parempaa tapaa kyllä keksi omaan kotikaupunkiin tutustumiseen, kuin yksi kerrallaan kaikissa ihanissa paikoissa vierailemisen ja kaikkien ihanien ammeiden testauksen.

Päättäjäispäivä oli kaunis, ja mekin käytiin Hirvaalla syömässä kakkua peruskoulun päättäjäisten kunniaksi. Käväistiin kotona vain mutka ja hilipastiin salaattibaarin kautta Vaakunalle. Mie olen vieraillut hotellissa kerran aikaisemminkin Original-brändibloggaajana vuosia sitten. Yhtä odottavaisin mielin sitä astui taas ovista sisään.

Meille oli varattu sviitti. Ihan siitä yhdestä ainoasta ja aika täydellisestä syystä, että kyseisessä sviitissä on hotellin ainoa amme.

Ja katsokaa nyt sitä!

Siis mie olin niin hämmästynyt tästä sisustuksesta jo ihan netistä katsottuna, että oli pakko tiedustella pääsisikö ammetta katsomaan ja kuvaamaan ihan paikan päälle.

Siitäpä sovittiin yhteistyö samalla ja me päästiin kylpemään ammeeseen. Nämä kultaiset verhot on taas jotain mitä en ole ikinä nähnyt. Mitä mieltä te ootte? Minusta ainakin ihan supercoolit! Sekosin vähän, koska rupesin heti kotiin päästyä googlaamaan mistä kotiin löytyisi kultaiset suihkuverhot myös. Haluan.

Itse amme oli aivan erinomaista kokoa ja mallia.

Ei aivan niin suuri ja leveä kuin Solo Sokos Hotel Paviljongin Ultimate Sviitissä, mutta kuitenkin todella hyvän kokoinen. Pidän siitä, että ammeessa on hiukan leveyttä ja ennenkaikkea syvyyttä. On mukava jos sinne mahtuu tarvittaessa kaksi yhtä aikaa lillumaan, mutta yksin tilaa on ruhtinaallisesti. Täällä oli. Ja miettikää mikä oma rauha kun nuo verhot saa kiinni.

Ammekokemus: kymppi. Olisi saanut kymppiplussan, jos kattovalona olisi ollut leditähtiä. Semmoset ja kultaverhot, en tiiä mitä mie olisin teheny 😀

Mie lilluin taas aivan liian pitkään. Ammeessa luen yleensä kirjaa, juon vettä tai puhun puhelimessa. Sieltä noustaan vasta sitten kun on aivan pakko.

Sviitti oli muutenkin hieno ja todella tilava. Tilaa on useammallekin, jos on tarvis. Ei aivan samaa Lappi, revontuli, ja joulutyyliä mitä hotellin muissa huoneissa. Ovesta tultiin sisään lämpimän värisesti sisustettuun, mutta omaan makuuni aika kirjavaan olohuoneeseen. Täällä makuuhuone oli erillisenä. Olkkarissa saa siis viettää ihan omaa juttua kun makkarissa saa rauhoittua jo ovi kiinni.

Nespressokeitin oli next best thing, jota oli pakko opetella käyttämään. Juotiin monet kahavit, koska olihan se nyt kiva.

Olohuoneesta löytyi myös oma telkkari, ja meille vähän tervetuliaisjuttuja. Makkarissa oli onneksi myös telkkari, koska oltiin vakaasti päätetty katsoa jääkiekon puolivälierät peiton alla.

Ja me katottiin. Illalla käytiin vielä pienellä kävelyllä hirveän rankkasateen jälkeen ja nukuttiin erinomaisesti.

Yöllä sade rummutti taas kattoa kodikkaasti ja helppohan sellaiseen oli nukahtaa. Nukuttiin sen verran myöhään, että aamiaiselle oli jo hiukan jonoa. Olispa saanut viedä ruuat mennessään huoneeseen, ja samalla pidentää hiukan sitä aamun tunnelmaa.

Aamupalahommat oli katettu alakerran Frans & Cherie-ravintolaan. Syötiin nopiasti ja mie jätin kahvittelun vielä huoneeseen. Kahavia kylpyammeessa en ollutkaan aikaisemmin kokeillut. : D

 

Vitsi mikä sviitti. Tämä oli kyllä Vaakunassa ylläri. Eipä sitä ovesta ulos lähtiessä oikein voinut muuta kuin toivoa pikaista paluuta! Mie olen kävellyt Vaakunan ohi melkein joka päivä tuon reissun jälkeen ja luon aina vähän katseita sinne sviitin ikkunaan.

Olipa kauhian kiva. Kylpylomat best!

Minut saa kyllä niin tyytyväiseksi kivalla huoneella, ammeella ja täyttävällä aamiaisella. Kiitos Vaakuna!

Jos sie kaipaat reissullasi kunnolla tilaa, paikan katsoa vaikka leffoja tai urheilua, syvän ja tilavan ammeen niin Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemen sviittiä voin hyvinki suositella!

Sviitin hintatietoja voipi katella tästä linkistä.

Joko täällä on ihimisillä Rovaniemen kesäreissut varattuna? Mihin ootte menossa? 🙂

Seuraa blogia facebookissa, bloglovinissa ja instagramissa!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply