Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Ihan oma jokinäkymä Rovaniemellä

keskiviikko, 7 elokuun, 2019

Hip hei!

Nyt loppui kallis vuokralla asuminen ja kuukauden asunnottomuus.

Ei edes kovin pitkällisen harkinnan, mutta muutaman tarjouksen jälkeen minäkin voin kutsua tätä näkymää ihan omakseni.

Oh my GOD se on ihana!

Tämä joki virtaa ikkunani alla ja Jätkänkynttiläkin vilkkuu ihan pienen matkan päässä tämän kuvan ottopaikasta. Täydellistä.

On uskomattoman paljon mukavampaa alkaa maksamaan asumiskuluja itselleen, kuin kartuttaa kenenkään toisen varallisuutta. Olen taas kerran asuntovelkainen, mutta niiiin tyytyväinen sellainen. Halusin asunnon mieluummin Rovaniemeltä, koska tällä hinnalla Tampereen ympäristöstä ei olisi saanut minun normeihini kelpaavaa luukkua edes 15km päästä keskustasta. Täällä taas ollaan vielä ihan ytimessä. Lisäksi työpaikkani sijaitsee edelleen virallisesti Rovaniemellä ja onhan minulla perhe ja sukukin Lapissa.

Moni on kysynyt jääkö Tampere nyt kokonaan taakse ja alanko kasvattamaan juuria Lappiin. Ei jää, enkä juurru. Ainakaan kovin paljoa. Jatkan juuri niin kuin minulla huvittaa juuri niin kauan kuin minulla huvittaa. Makselinhan vuokraakin puolitoista vuotta kämpästä, jossa kävin oikeastaan vain välillä kääntymässä. Nyt saa laittaa kaikki paikat kuntoon vain itseään varten ja naulata taulukoukut ihan mihin tahtoo. Tai no, kaikki kiitos ja gloria maalailuista, lattioista ja taulukoukuistakin äitille ja iskälle, jotka mahdollistavat pienen pintarempan ja osaavat homman paljon paremmin kuin mie!

Tottakai tulen todennäköisesti viettämään jatkossa Rovaniemellä pidempiä aikoja, jotta saan nauttia omistuksestani ja katsella maisemia omalta sohvalta. Mutta kuinka paljon tulen sitä harrastamaan, se jää nähtäväksi. Airbnb ja muu lyhytvuokraus kiinnostaa tosi paljon, joten kaikki on mahdollista : ) Siihen saakka kuitenkin:

”Cheers uudelle asunnolle ja jokinäkymille!”

Tai miehän se antibioottikuurilaisena juhlin Rollon parhailla överijätskeillä. Näitä saa Lordiaukiolta Sugar-kioskista. Om ja nom. Pittää pysyä jatkossaki kaukana, ettei kaikki asuntolainarahat kulu jätskiin. : p 

Seuraa blogia facebookissa, bloglovinissa ja instagramissa!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Kthetraveller keskiviikko, 7 elokuun, 2019 at 14:46

    Iik! Onnittelut kämpästä ja kyllä vaan sieltä on komiat näkymät. Hyvän valinnan teit!

  • Leave a Reply