Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Riippumattoelämä 5/5

keskiviikko, heinäkuu 3, 2019

Nyt seuraa ihan varauksetonta ylistystä.

Tämä ei ole yhteistyö. Kukaan ei ole pyytänyt kirjoittamaan tai maksanut minulle mistään mitään. Mie haluan vain teidän kaikkien tietävän, että

riippumattoelämä has chosen us!

Jostain tuntemattomasta syystä juteltiin riippumatoista toukokuun alussa ja mietittiin, että olispa kiva. Asia jäi pyörimään minun päähän, ja samalla mietin mitä ostaisin Sonjalle nimipäivälahjaksi. Päätös oli loppujenlopuksi aika selkeä. Kysyin ennen shoppailua, haluaako Sonja turkoosin, punaisen vai kelta-ruskean nimpparilahjan. Turkoosia Ticket to the Moonia lähdin Hämeenkadun Partioaitasta töiden jälkeen hakemaan. Myyjän kanssa tuumiskelin hyvän tovin minkä kokoinen matto kannattaa ostaa. Halusin nimittäin itsekin saada ehkä onnesta osani. Päädyin ostamaan Original-koon, johon mahtuu mukavahkosti kaksi. Kingsizeen olisi mahtunut reilusti, mutta kyseessä oli kuitenkin ensisijaisesti lahja Sonjalle, ei Maaritin oma huvittelujuttu. Matto pitää myös kiinnittää, joten ostin vielä liinat, jolla maton saa alta minuutissa vaikka puihin kiinni. (Luit oikein. Ei kestä kauaa, ja on heleppoa!) Narut olisivat olleet halvemmat, mutta en usko, että kumpikaan meistä jaksaisi alkaa värkkäämään solmujen kanssa.

Lahja oli hitti. Kuulemma paras lahja ikinä ja ever.

Ja kyllä se ehkä jotain maailman parhaita juttuja on. Mie oon joskus haaveillut matosta, mutta ajatellut aina sen tarvitsevan vähintään telineen. Tai: sen olevan jokin luksusjuttu, johon ei oikeastaan taviksella ole edes varaa. Eihän niitä paljon edes näy!

Nyt ihmettelen miksei näy. Maksoin matosta 54,95 euroa ja liinoista noin kolmekymppiä. Näiden parin kuukauden kokemusten jäläkeen voin sanoa, että olisin maksanu vaikka kolme kertaa tuon jos olisin tiennyt miten paljon iloa ja hyvinvointia yksi tavara voi tuottaa. Siinä on NIIN mukava olla, yksin ja yhdessä. Sonja on keinumassa melkein päivittäin ja laittaa mulle töihin kuvia Pyynikiltä, Pyhäjärven rannalta tai Taidemuseon puistosta. Koko setti painaa noin kilon, mahtuu keviästi vaikka käsilaukkuun.

Me ollaan vietetty iltoja Pyynikin sielunmaisemassa,

ja syöty iltapalaa katsellen Pyhäjärvellä Viikinsaareen puksuttavia laivoja.

Juotu samppanjaa Rosendalin rannalla ja välillä dipattu varpaita veteen.

Lokit on kirkuneet, mutta ei ne meitä ole häirinneet.

Nukuttu päikkäreitä naapuripuistossa.

Ja pelattu parit erät Aliasta. Ihan parasta.

Tunnelmointi Rauhaniemen kansankylpylän rannalla oli täyvvellistä.

Kaikki maisematki näyttää paremmalta riippumatosta.

Juhannustakin kerettiin viettää riippumatossa Suolijärvellä.

Siihen saakka kun avasin suklaaraffelpussin. Sonjalta kielletyt jutut jouduin nauttimaan ilman korvan juuressa rouskutusta. xD

Seuraavaksi mun täytyy varmasti ostaa oma.

Palkkapäivää siis taas odotellessa. Siihen saakka saan ehkä kuokkia Sonjan matolla.

Joko sulla on riippumatto?

Seuraa blogia facebookissa, bloglovinissa ja instagramissa!

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anu / Mielilandia torstai, heinäkuu 4, 2019 at 22:12

  Ei mutta haluan, varsinkin tämän myyntipuheen myötä!! Oon haaveillut riippumatosta jo vaikka kuinka kauan. Siis varmaan koko ikäni, sillä nyt, kun vähän mietin asiaa, olin lapsena kateellinen riippumatossa lukevalle Muumipapalle. Ja nyt riippumatto mahtuisi parvekkeellekin. Taidan lähteä kaupoille…

  P.S. Tää postaus oli ihanasti kirjoitettu!

  • Reply Maarit Johanna torstai, heinäkuu 11, 2019 at 10:25

   Oi kiitos Anu, ihanaa! 🙂 Mie oon ihan koukussa riippumattoiluun. Instassakin kaikki riippumattopaikat pitää aina tallentaa muistiin. Ja muista, että parveke on vain yksi paikka missä sitä voi käyttää! Riippumatto on niin helppo ottaa mukaan ulkoilemaan. Sen kun saa melkein mihin tahansa.

  Leave a Reply