Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Täydellinen lauantai

lauantai, tammikuu 12, 2019

Terkkuja oravanpyörästä.

Arki rullaa niin vauhdilla, ettei perässä pysy. En ole päivittänyt aktiivisesti instaa, saati kirjoitellut blogia. Illalla on väsyttänyt ja on ollut kiire lepäämään tai ehkä vain lenkin kautta kotiin. Ulkoilut ovat rajoittuneet pimeään, koska valoisaan aikaan olen tehnyt töitä ikkunattomassa avokonttorissa. Boah.

Valoisaankin aikaan on ollut niin pitkään vain pilvistä ja harmaata.

Tänään on kuitenkin ollut kerrassaan täydellistä kaikki.

Mie oon saanut ihan älytöntä valohoitoa.

Herättiin vasta puoli kympiltä ihan vaaleanpunaiseen hetkeen. Luksusta.

Otettiin reput selkään ja lähettiin ulos. Näytettiin varmaan ihan peruseväsretkeilijöiltä, vaikka repuissa oli vain elektroniikkaa. Suunnattiin Rosendahlille ja Pyhäjärven rantaan kuvaamaan. Pakkasta oli aste, ja Pyynikinharju mainiona tuulensuojana.

Valo oli kultaista niinkuin keväällä.

Ehkä on jo kevät. Ei näistä etelän talvista tiedä.

Aurinko lämmitti selkää ja Sonja napsi minusta kuvia.

Käsittämätöntä. Tammikuun puoliväli, ja tarkeni aivan keviästi poseerata ulkona ilman takkia. Olen tosi tyytyväinen ylläolevaan kuvaan. Minusta ei oikeastaan ole aikaisemmin otettu kunnollista muotokuvaa jossa näyttäisin jotenkuten ”normaalilta”, itseltäni ja vielä ikäiseltäni. Monissa kuvissa tänäkin päivänä näytin ihan samalta kuin 13 vuotiaana.

Sonja saa onneksi minusta parhaat puolet kauniisti esille ja sille on helppo poseerata.

Kyllä oli kelilläkin osuutta asiaan. Auringolla on mulle ainakin ihan ihmevoimia.

Pyhäjärven ranta on veneineen kaunis ja kuvauksellinen maisemareitti. Kävellään siellä usein auringonlaskun jälkeen. Tänään suunnattiin tätä reittiä Mokkamestareille kahaville.

Kaikesta keskitalven normaalista synkkyydestä huolimatta on ollut ihana viettää kiireetöntä arkea Tampereella. Ei ole heti tarvinnut miettiä elämää vain parin viikon päähän ja olla kokoajan ostelemassa junalippuja. Nyt on muutenkin kätevää olla etelässä pidempään Matkamessujen ja lähestyvän Britannian matkankin vuoksi.

Kyllä Lappiinkin taas joutaa, kunhan sielläkin olisi taas hiukan pidempi päivä.

Siihen asti täällä on aivan tosi hyvä.

Ens viikolla kutsuukin ne Matkamessut, je jee! Lippuarvontaa tulossa someen piakkoin 🙂

Seuraa blogia facebookissa, bloglovinissa ja instagramissa!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Kthetraveller sunnuntai, tammikuu 13, 2019 at 14:52

    Oot sä kyllä vaan niin kaunis ja tuo tukka herättää aina sellaista pienoista tervettä kateutta. Ihanaa nähdä Matkamessuilla. Siitä onkin aikaa kun on törmätty. Varmaan vuos sitten samoissa asioissa 🙂

    • Reply Maarit Johanna sunnuntai, tammikuu 13, 2019 at 16:36

      Kiitos kohteliaisuudesta 😊 siitä on muuten oikeasti kauan, koska mulla on jäänyt kahdet Matkamessut välistä! Siinä kyllä on ollut ainakin yksi viini-ilta Loisteessa, jossa taidettiin nähä 😋😊

    Leave a Reply