Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Kohta taas Kanaalisaaret

sunnuntai, 29 lokakuun, 2017

Jokaisen Guernsey-postauksen haluaisi aloittaa kertomalla miten juuri tämä paikka tai se edellinen mistä kirjoitin, olisivat niitä minun ehdottomia lempparimestoja saarella. Ei näitä kohteita voi oikeasti eritellä paremmuusjärjestykseen. Guernsey on vain vienyt mennessään ja kohdellut niin hyvin. Tuntuu jotenkin lohdulliselta voida katsella Tarun kämpän laittoa perheemme whatsapp-ryhmän kautta. Tuolla saarella on oikeasti jotain pysyvää minne minäkin voin aina palata. Eipä ne Jerbourgin jyrkänteetkään mihinkään katoa. Tai Candie Gardens tai Sausmarez Park. Tuhatvuotinen Castle Cornetkin todennäköisesti pysyy paikallaan toiset tuhat vuotta ja minä voin olla ihan rauhassa.

DSC01724DSC0173120161231_141103
Kuukauden päästä me taas äitin kanssa otamma ja lennäytämmä Rovaniemeltä Lontooseen (suoraan, yay!!) ja jatketaan siitä Guernseyhin neljäksi yöksi. Palkattomat vapaat olivat taas kiven – tai oikeammin järkäleen – alla, mutta vihdoin voi jo sanoa, että ollaan oikeasti taas lähdössä. Vähän harmittaa, ettei kerkeä samalla reissulla pistäytyä Lontoossa, mutta ehkä sinnekin taas pian kerkeää.20170101_13245020170101_132456DSC01884Fort le Marchant Guernsey (73)
Syksyyn kuuluu muuten vaihtelevaa. Olen ravannut Helsingissä harva se viikonloppu, ihan vain viihtymässä residenssissä.  Varmasti ennen joulua vielä tulen hengailemaan siellä kaikki viimeiset mahdolliset hetket. Paikasta on tullut niin tärkiä. En kyllä kestä mitä sitten teen, kun vuosi loppuu. Varmaan palaan aina Meilahteen ihan nostalgiamielessä. Helmikuulle olisi toiveissa viikon, jopa kahden talvilomat. Sitä varten on ainaki Norskin sivut olleet aktiivisessa seurannassa. Tällä kertaa huvittais ehkä aurinkoon. Mutta palataampa suunnitelmien kanssa taas!

Seuraa blogia facebookissa, bloglovinissa ja instagramissa!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Katja/historiadeviajes sunnuntai, 29 lokakuun, 2017 at 21:12

  Ihanaa pääset takaisin. Jotkut paikat ne vaan järisyttää kerta toisensa jälkeen ♥ ja ihan huisia nuo suorat Lontoon lennot! ?

  • Reply Maarit Johanna sunnuntai, 29 lokakuun, 2017 at 21:31

   Niiimpä <3 Tämä järisyttää 🙂

 • Reply Susanna maanantai, 30 lokakuun, 2017 at 14:51

  Kivalta kuulostaa, Englannissa on aika paljon käymisen arvoisia kohteita. Oon myös tykännyt Englannin rantakohteista, niissä on hienoa. Bournemouthissa olin sivualueella aseman lähellä, mutta bussista näin myös alueen jossa näkyi pikkupalmuja (tai palmuliljoiksi niitä kai sanotaan) ja kuumailmapallon. Oliko muuten sillä Costan risteilyllä buffetissa salaattia+hedelmiä? kun Mscllä oli buffetissa erillinen hedelmäosasto, jonkalaiseen haluaisin joskus taas.. Niin jotkut olivat valittaneet tupakn hajusta Costalla, mutta eikö ilmastointi vie sitä hajua pois? tosin kaipa se riippuu myös siitä onko jossain kasinon vieressä hytti vai ei

 • Reply Sunna torstai, 2 marraskuun, 2017 at 12:19

  En suosittele ainakaan talvilomaa Hollantiin, vaikka mielelläni sinua hostaisinkin – ehkä mieluummin toukokuinen viikonloppu? 😀 Miekin pääsen muuten testaamaan British Airwaysin Charterin Lontoo-Ivalo, kuinkahan pahasti menee kuppi nurin turistien seassa kotiin palatessa.

 • Leave a Reply