Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Matkaväsymystä ja Madridin viboja

maanantai, 24 heinäkuun, 2017

Siinä vaiheessa kun on viikon aikana nukkunut viidessä eri hotellissa, lentänyt vuorokauden aikana kolme lentoa ja nukkunut vain neljä tuntia oikeissa lakanoissa, alkaa jo vähän reissaaminen väsyttämään ja kypsyttelemään. Varsinkin siinä vaiheessa kun taksimatkan jälkeen on aamulla kotona klo 9:10 ja siitä täytyy lähteä vain auton avaimien nappaamisen jälkeen komottelemaan vielä koko päiväksi töihin. Kun on herännyt vähän turhan aikaisin ihan toisella puolen Suomea ja ei ole sitä melkeimpä pakollista ”lomaltapaluun lomapäivää”. Monelle ehkä arkipäivää, mutta mulle ei, arvatkaapa vain. Ehei ollut tänä maanantaina kovinkaan tehokasta meininkiä töissä. Onneksi saa fiilisteltyä sitäkin mahtavaa asiaa, että on vain kolme viikkoa meidän oikeaan kahden viikon kesälomaan! Ja kauaa mie en muutenkaan kotona kötöstele, koska otan perjantaina taas hatkat kohti Helsinkiä ja lähden Taru-siukua sinne kentälle vastaan. Sitä ennen mie saan purettua vähän reissun hotellijuttuja ulos blogiin. Kaikista en edes kirjoita, mutta mielenkiintoisimmat jutut tuuttaan blogiin jo tällä viikolla. Mutta voi pojat ja olipahan taas reissu!

Tyypit juhlatuulella serkkutytön häissä!

Ei nimittäin oltu kovin pitkään yhdessä paikassa tällä matkalla. Pakko sanoa, ettei tullut tälläkään kerralla nähtyä Madridia sen vertaa, että osaisin siitä paljon muuta sanoa kuin, että nätti paikka. Jonkin verran viboja Pariisista ja Budapestista, mutta muuten jää mulle vielä hämärään. Onkohan se niin, että tänne tullakseen tulee aina olla jokin erityinen syy, jonka vuoksi itse kaupunki jää vähän arvoitukseksi.

Vähän me kuitenkin tutkittiin karttojakin ja huristeltiin metrolla aamukävelyille katselemaan puistoja ja arkkitehtuuria. Ennen puoltapäivää aurinkokin oli vielä tarpeeksi matalalla, ettei tarvinnut välttämättä hattua.

Mutta niin! Pallaammapa myöhemmin sinne Espanjan helteisiin ja muutamiin juttuihin, jotka mulla on sieltä vielä vähän vaiheessa. Haluaisin ekana kysässä että mikäpä näistä viidestä (tai siis oikeastaan kolmesta) hotellista teillä kiinnostais ensimmäisenä lukea? 🙂

1 yö Cumulus Meilahti – Residenssistäni olette toki jo kuulleet useampaan otteeseen. Tästä on tulossa myöhemmin vielä sellainen fiilistelypostaus, mutta sepä antaa vielä itteään odotella.

2 yötä Hotel Santo Domingo, Madrid –  Ihana hotelli aivan ihanalla paikalla ja niiin ihanalla uima-allasalueella! Tästä tulette kuulemaan vielä. Tykkäsin kamalasti.

1 yö Hotel Miranda de Suizo, San Lorenzo de El Escorial – Ensimmäinen hotelli pitkään aikaan, josta minulla ei taida olla kuvan kuvaa. Ei edes kännykässä. Pikkukaupungin ihan kiva maalaishotelli loistavalla sijainnilla ja kupruilevalla lattialla, mutta josta olisi vaikea keksiä mitään erityistä kerrottavaa. Joten ei tulossa postausta vaikka vinkuisitte 😀

1 yö Hilton Madrid Airport – Sen mie tiiän, että Hilton-jutuille on ihan oma lukijakuntansa. Tämän hotlan arvostelu on ihan must, vaikkei ehkä ihan yltänyt lemppari Hiltoneiden joukkoon. Harmittaa vain, ettei otettu aamiaista.

Mutta tällainen keidas löytyi!

1 yö Clarion Helsinki Airport – Lyhyen layoverin valinta Helsingissä yhteistyön merkeissä. Melkein viiden tunnin yö unet ja aamupalaksi irtokarkkeja. Suosikki sisustus kaikista ja ehottomasti parhaat tyynyt!

Eli mitäpä laitamma tulemhan? Mie olen jotenki niin tohkeissani kun saa taas kirjoitella hotellijuttuja, ne on niin yksiä lemppareita!

Ollaampa siis kuulolla 🙂

Seuraa blogia facebookissa, bloglovinissa ja instagramissa!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Kthetraveller maanantai, 24 heinäkuun, 2017 at 21:50

  Hahhah! Kuules, mun mies oli aikoinaan Hilton Madrid Airportissa ja sen Executive -huoneessa. Ei saanut pojoja se hotelli, ei. Parempaakin on siis nähnyt ja oli vahvasti sitä mieltä, ettei kannata maksaa. Niinpä jäänkin odottamaan mielenkiinnolla Hilton -postaustasi ja kerrontaa siitä, mikä laski pisteitä.

  P.S.: Arvaas millä pesin justiinsa itteni? Kyl maar tarttu monen monta oranssia putelia Tallinnan Hiltonista kuun alussa 😀

  • Reply Maarit Johanna torstai, 27 heinäkuun, 2017 at 21:22

   Hyvä tietää! Onneksi ei mennyt kuitenkaan rahat ihan kankkulan kaivoon. Kuitenkin ihan sen 90 euron väärti mitä siitä maksettiin 😀 Onneksi nuo hotellit ei vie Espanjassa ihan konkurssiin, vaikka valitsisi vähän tasokkaampaa laatua.
   Ja arvaan! Sillä ihanalla oranssilla 😀 Saatoin itekki napata matkaan muutaman :p

  Leave a Reply