Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Madridissa ihan vaan lomalla

torstai, heinäkuu 20, 2017

Neljä päivää, kolme eri hotellia, yhdet häät ja monta cocktailia uima-altaalla. Tästä muodostui selkäranka meidän minikesikseen Madridissa. Oli jotenkin tosi vaikea asennoitua ja saada aivot tajuamaan, että ollaan LOMALLA. Juoksin pää kolmantena jalkana vielä keskiviikkoaamuna meidän Cumuluksesta seitsemäksi pääkonttorille töihin pariksi tunniksi kun meidän lento lähti jo 13:55. Ei siis kummakaan, kun ei osannut vielä oikein ajatella vapaiden kannalta. Onneksi se ”oikea” kesäloma odottaa vielä muutaman viikon päässä meitä ja sitä ennen siukuni Taru tulee Guernseystä vielä kotiin käymään.

Madridia varten olin jonkin verran lueskellut Katjan Historia de Viajes-blogia, mutta muuten tuntui vähän siltä, että nyt on otettava oikeastaan vähän (paljon) lepiä ja rentoillaan se kaikki muu aika mikä ei mene häävieraana ollessa. Päätettiin Markun kanssa, että ainoat kriteerit hotelleille on uima-allas. Hotel Santo Domingossa se oli ainakin tosi soppeli. Niin ihana, että vietettiin siellä eräänkin lauantailta tuntuneen torstaipäivän kuumimmat tunnit pina coladoja ja sex on the beacheja lipitellen ja kylmään altaaseen pomppien. Parasta. Kaikkosi ne työasiat ja muut murheet harteiltä hetkeksi!

Sellainen ”ei tehdä tänään kyllä mitään”- loma tuntui osuneen molemmille juuri sopivaan aikaan. Ensimmäisenä yönä nukuttiin kevyesti 13h ja enemmänkin olisi voinut, jos ei olisi huvittanut lähteä jo ulkoilemaan. Astronominen museo ja observatorio eivät olleet auki, mutta Hard Rock Cafessa piti käydä ottamassa uusintakuvat seitsemän vuoden takaisesta visiitistä ja maistelemassa vähän raikkaita virvokkeita. Ja taisi muutenkin mennä homma vähän virvokkeiden ja muiden nautintoasioiden puolelle tällä kertaa. Ei vain jaksanut lähteä jokaisen museon tai nähtävyyden perään kiertämään. Tämä koko city on yhtä upeaa nähtävyyttä ja kyllä meiän muutenkin kelepaa! Lämmintä ainakin piisaa liiaksi asti.

Muutenkin tuntuu joskus, että suunnittelee lomia liiaksi sen mukaan miten paljon saa blogiin materiaalia. Nyt en jaksa. Vaikka onhan nämä cocktailit näköaloilla toki ihan kuvauksellista matskua! Mutta sorry not sorry 😉

Kauheinta tässä Espanjan kuumuudessa on se, ettei oikeastaan ole ollenkaan nälkä. City on täynnä mitä hullumpia kahaviloita ja rafloja, mutta ei haluta edes syödä! Ehkä meidänkin mahat pian sopeutuis tähän ilman alaan ja alkais haluttamaan muutakin kuin vettä ja viiniä. 😀 Palaillaampa pian, kunhan on päästy juhlatunnelman kautta kotimatkalle!

Seuraa blogia facebookissa, bloglovinissa ja instagramissa!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa torstai, heinäkuu 20, 2017 at 21:18

  Madrid on kyllä huippu kaupunki akkujen latailuun! Kävin tekemässä siellä samaa hommaa tammikuussa pitkän viikonlopun muodossa. Ja samalla treffasin Katjaa 😀 Madridissa on juuri sopivasti tekemistä, jos haluaa tehdä jotain. Mutta ei kumminkaan mitään niin ihmeellistä, että jos ei haluakaan tehdä mitään, niin ei harmita kaiken missaaminen.

  Jotenkin tuli jano tätä postausta lukiessa 😉

  • Reply Maarit Johanna lauantai, heinäkuu 22, 2017 at 21:35

   Etpä olis paremmin voinu muotoilla! 😀 Just sellainen se on. Ja hyvin toimi kyllä El Escorial, jossa käytiin juhlimassa minun serkun häitä 🙂

   Ja hei, voin muuten suositella tuota kattoterassia aurinkodrinkeille seuraavaa Madridin kertaa varten! Nam!

 • Reply Katja/historiadeviajes torstai, heinäkuu 20, 2017 at 22:17

  No tuota mulla on Madridista eniten ikävä! Rentoa ilmapiiriä ja ruokaa ja juomia 😀 sitä että kellään ei oikeastaan oo mihkään kiire eikä stressaa turhia. Nauttikaa lomasta! Teiän hotelli näyttää täyelliselle, piti ihan kartasta kattoa kuinka hyvällä paikallakin se sijaitsee <3

  • Reply Maarit Johanna lauantai, heinäkuu 22, 2017 at 21:36

   Saa nähä, mullaki vain saattaa iskiä pienoinen haikeus täältä lähtiessä! Pitääköhän suunnitella uus reissu johonki hyvään saumaan 🙂 Ei ehitty paljoakaan näkemään, mutta onneksi sitä enempi rentoilua. Santo Domingo Hotel oli ihan parhaalla paikalla, keskellä kaikkea!

  Leave a Reply