Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Rollon Rillo – tuttuja ja tuntemattomia

perjantai, 14 heinäkuun, 2017

*Rovaniemen Amarillo tarjosi illalliset*

Noniin, back to business! Mie aattelin ihan näin perjantain kunniaksi pamahuttaa teille nyt pari kuukautta holdissa olleen postauksen. Toukokuussa me päästiin jo täällä pohjoisessa vähän kesätunnelmiin, kun Rovaniemen uudistettu Amarillo avasi ovensa ja mie olin matkassa juhlistamassa ensimmäisten joukossa. Jos olette nähneet facessa pyöriviä Amarillo mainoksia Rovaniemeltä, niin taitaa olla meikäläisen naama melkein jokaisessa ottamassa selfieitä ja ruokakuvia! 😀 Rillo on varmaan kaikille jollain tavalla tuttu mesta. Meksikolaisia makuja, ainakin niitä parhaita burgereita. Rovaniemellä terassi kuuluu myös Koskikadun aurinkoisimpiin. Olin ihanan kaiffarini Elisan kanssa herkuttelemassa Amarillossa kerran työpäivän jälkeen ja vyöryttiin sen verran isoina kotiin, että seuraavan kerran syötiin vastan seuraavan päivän lounaalla. Uudistettu Amarillon tarjosi meille illallisen ja parit ihanat mojitot!Amarillo Rovaniemi (19)Amarillo Rovaniemi (22)

Mie voisin elää quesadilloilla ja ranskankermalla. Amarillosta aikoinaan olen oppinut sen hassun tavan, että ranskankerma sopii melkeimpä jokaisen lihan kanssa. Mie en tartte välttämättä kastiketta laisinkaan, jos ranskankermaa vaan löytyy. Ja näiden lättysten kanssa se uppos vähintäänkin kiitettävästi!

Amarillo Rovaniemi (27)Amarillo Rovaniemi (36)Amarillo Rovaniemi (29)

Me valittiin listalta kaikkea sellaista mitä ei muuten tulis otettua. Kvinoasalaattia, mahoton määrä dippejä ja jaettavaksi tarkoitettu The Plate, jolta löytyi lihaa monessa monituisessa muodossa. Kanaa, flank steakia, chorizomakkaraa ja possun poskea. Jos lihan himo iskee, on tämä lautanen täyttä timangia! Varmasti moneen makuun. Elisa sai minun puolesta syödä mausteisemmat palat, kun mie keskityin miedompiin, mutta lihaisampiin. Normaalisti en tilaa possua koskaan, mutta tässä se oli suussasulavaa. Kvinoasalaatin otan myös toiste, vakuutti nämä epäuskoiset tyväret sekin herkku erikoisesta ulkomuodosta huolimatta.

Jälkkärit oli melkein too much, mutta herkkuberbereinä ei todellakaan kieltäydytty. Tartalet passion oli ihanan kirpsakka, mutta pehemiää kinuskia sisältä. Harkittiin aluksi, että otettais vain yksi jälkkäri puoliksi, mutta onneksi tällaiset harkinnat on hyvä jättää. Tunne voitti järjen :p

Amarillo Rovaniemi (65)

Pääsin myös mukaan kokeilemaan uuden tyyppistä kattausta sen ihan ensimmäisenä kertana Amarillon avajaispäivänä. Systeemi toimii nimellä The Table. Suomalaiselle yksityiselle luonteelle se saattaa olla joko hirvistyttävä painajainen, tai aika mielettömän hauska uusi kokemus! Mulla oli tuttuja tyyppejä pöydässä, joten ei ihan tarvinnut tuntemattomien kanssa istahtaa, mutta hauskaa meillä todellakin oli, ja aika kului kuin siivillä.

Kaikkea en kyllä edes kerro, kokemus täytyy tulla ihan itte testaamaan. Voin ehkä vähän paljastaa, että siihen kuului meillä ainakin liekkejä, nestemäistä typpeä ja paljon juotavaa ja syötävääkin aivan nokko! Pöydän vegaanikaan ei jäänyt nälkäiseksi, vaikka pöytään kannettu tarjoilu olikin lihapainotteista. Talon omia härkispihvejä tehtiin erikseen hänelle.  Absolutisti tai tipattoman viettäjäkään ei jäisi ilman juomia, koska kaikki drinksut tehdään myös holittomina pyydettäessä.

Amarillo Rovaniemi (92)Amarillo Rovaniemi (120)

The Tablen idea on siis varata vain yksittäisiä paikkoja kahdeksan hengen pöytään joka perjantaiksi. Saa toki lähteä vaikka pariskuntana tai varata omalle porukalle kaikki kahdeksan paikkaa. Kattaus alkaa klo 20:00 alkumaljoilla ja kestää kaksi tuntia. Syöpöttelysession aikana opitaan tuntemaan pöytätoverit (jotka saattavat siis parhaimmillaan olla kaikki toisilleen ennalta täysin tuntemattomia!) ja niiden salaisuudet ja mieltymykset. Pöytäseurueella on oma entertainer, joka huolehtii, että kaikilla on hauskaa ja lasit täynnä. Samalla herkutellaan ja yllätytään kerta toisensa jälkeen. Settiin kuuluu aina Rillon uudistuneet nachot, alkupalat, pääruuat ja jälkkärit. Mitään et tiedä etukäteen ja mikään kerta ei ole täysin samanlainen. Amarillo Rovaniemi (124)Amarillo Rovaniemi (147)Amarillo Rovaniemi (161)

Amarillo Rovaniemi (155)

Mulla oli bloggajakaiffareita matkassa! Reason for Season -Mirka ja Seikkailujen helmiä -Heidi istuivat minun kanssa pöydän toisessa päässä. Kerrankin kenelläkään ei ollut mitään valittamista, kun otettiin kuvia annoksista monella eri kameralla, eri sovelluksella, Insta Storyyn, snäppiin…

Amarillo Rovaniemi (180)

Illan päätösmaljaksi oli yksi ainoa cocktail. Onneksi siihen oli aika monta pilliä!

Oikiasti, voin suositella! Oli kyllä ihan tosi hauska reissu käydä istumassa perjantai-iltaa. Kaksi tuntia meni super nopeasti, ruoka oli tosi hyvää texmexiä (tai nykyään siis madmexiä) ja juomat oli hyviä ja, niitä riittävästi ja mulle ainaki vähän liianki riittävästi. Jos huvittaa sosialisoida ja kaipaa vähän erilaisempaa ravintolakeikkaa, mutta ei silti halua tuhlata mielettömyyksiä vois tämä olla sellainen hauska vaihtoehto perjantaiksi. Hintaa oli 49 euron verran yhdeltä hengeltä juomineen, eli eipä laisinkaan paha!
Amarillo Rovaniemi (111)
Tilat on uuden ilmeen myötä myös täysin uudistettu. Aivan tosi raikasta. En ole aikaisemmin ollut mikään pääkallokuosien fani, mutta kukilla tehdyt kuvitukset oli tosi kauniita. Tästä on tullut kyllä ihan kunnon lounge. Vanhat looshitkin on saaneet uuden ilmeen ja baaritkin on raikastettu. Vanha rafla oli auttamattomasti jumahtanut menneisyyteen, mutta nyt on tehty laskeutuminen 2017-vuoteen. Koko Sokos Hotel Vaakuna sekä Frans & Cherie ja Amarillo on nyt päivitetty. Paikkakunnan ravintolaskenessä tapahtuu kokoajan sen verran muutoksia, että aivan hyvä pysyä muutoksessa matkassa.Amarillo Rovaniemi (91)Amarillo Rovaniemi (84)Amarillo Rovaniemi (77)

Joko iski innostus? 😀 Onko täälä jo uutta madmexiä tai The Tablea kokeilleita? Eipä mulla tässä sitte ennään muutako, että CHEERS ja viikonloppuja joka iikalle!

Seuraa blogia facebookissa, bloglovinissa ja instagramissa!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sandra lauantai, 15 heinäkuun, 2017 at 03:00

    Näyttipä ruoat hyviltä ja sisustus miellytti myös silmään. En ole Rilloissa käynyt sitten Kouvolan aikojen, joten ehkä pitäisi antaa niille taas mahdollisuus :).

    • Reply Maarit Johanna sunnuntai, 16 heinäkuun, 2017 at 10:31

      Oli kyllä miellyttävä sisustus! Viimeksi tänään puhuttiin, että pitäis taas kävästä tuolla syömässä. Tuo The Plate ainakin oli minun suosikki ja pitäs päästä maistelemaan vielä kesäaikaan ^^

    Leave a Reply