Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Arctic Light Fashion Night 2017

lauantai, huhtikuu 8, 2017

Rovaniemen ylpeys, Suomen paras hotelli, ehkä pompöösein ja värikkäin, modernein ja trendikkäin nähtävyys, eli Arctic Light Hotel täytti kaksi vuotta!

Viime vuonna sitä juhlistettiin muotinäytöksellä, runsaalla buffetilla ja hyvillä cocktaileilla. Tänä vuonna mentiin hyväksi havaitulla kaavalla. Ovella oli taas proseccolaseja oottelemassa muodin, viinin ja estetiikan nälkäistä porukkaa. Mulla oli kaiffarit Heidi ja Tiia matkassa. Illan missio meille oli ainakin syödä ähky ja saada selfie Cristal Snow’n kanssa. Plussaa vain, jos joku meistä voittaisi illan arvonnassa lahjakortin tai sviittiyön hotellista. Kaikki kuulkaas onnistui! Mie olin hehkuttanut tarjoiluja ja fiiliksiä tytöille jo viikkokausia etukäteen edellisvuoden perusteella. Kun kerran vuodessa Rovaniemellä on tällainen tapahtuma niin pakkohan sinne on päästä. Voisi olla vaikka kokonainen muotiviikko joskus tulevaisuudessa!

Sitten vaan cheeeeers!

Ulkona oli ehkä kevään kauhein räntäsade, mutta onneksi sisällä oli tunnelmaa! Lobby oli viety taas uudelle levelille ja Lasiterassikin laitettu valmiiksi. Me asemoiduttiin proseccolasiemme kanssa pelipaikoille odottelemaan koska Cristal Snow virallisesti heittäis tilaisuuden avatuksi.  Tyyppi oli livenä vielä hauskempi kuin ruudussa! Ensiksi hän haastatteli vähän hotellinjohtaja Timo Kärkeä kuluneesta vuodesta, ja mulle jäi mieleen ehkä osuvin lentävä lause hetkeen:

Rovaniemi on uusi musta.

Voi kyllä. Me oltiin samaa mieltä!

Muotinäytöksen järjesti tänä vuonna Tredonne. Jos mulla olis tonni ylimääräistä, niin voisin käydä uudistamassa vaatekaapin. Onneksi kesän häihin tarvitsee häävieraskin välttämättä uuden mekon. Samaa vinguin edellisenä keväänä Fashion Nighteilla ja onnistuin ostamaan kekkereiden jälkeen vain pikkumustan. Nyt voisi oikeasti ottaa itseään niskasta kiinni ja hommata kaappiin oikeasti kesäisiä vaatteita kun tietää, että niitä täältäkin saa! Bongasin ainakin muutaman varteenotettavan mekkomallin catwalkilta. Ja ne ei olleet mustia tällä kertaa! Vielä kun se kadonnut tyylitaju löytyisi jostain. Itse luotin illalla kokomustaan Noshiin ja Eeva-Marja Palolan revontulikoruihin. Jälkimmäisistä kysytään melkein päivittäin. Mulla ei ole ikinä aikaisemmin ollut sellaisia vaatteita tai asusteita, jotka herättäis ihmisten huomiota niin paljon, että suomalainenkin uskaltautuu kysymään mistä sellaisia saa.

Huokailin kukkakuosiselle bomber-takille ja hempeän väriselle 50-luvun tyyliselle mekolle. Olispa muutenkin tiedossa lämmin kesä, niin saisi oikeasti hyvällä omalla tunnolla käyttää muutakin kuin farkkuja ja neuletakkeja tai muuta tylsää. Hatutkin oli kivoja, onneksi ne on taas back. Mie en nimittäin pärjää ilman hattua kesällä. Mutta se muodista! Parasta koko illassa oli oikeasti ruoka, ja Cristal Snow’n jutut. Seuraavaksi siis buffettiin!

Annokset oli suunniteltu hiukan erilaisiksi kuin viime vuonna ja samalla käytetty enemmän rohkeutta. Caesarsalaatti tarjoiltiin vihersmoothiena, rautu marinoitu omenassa ja tarjoiltu tuhkageelillä. Lautaselle sai höysteeksi myös muun muassa jäkälää. Huh. Poron paahtopaisti oli yhtä tajutonta kuin viime vuonna ja en kehtaa edes kertoa montako kertaa santsasin. Nappasin yhden vielä jälkkärin tarjoilun jälkeenkin! Tarjoilu ei buffassa pelannut ihan niin hyvin kuin viime vuonna, vaan buffetissa tuli vähän ruuhkaa, kun ruoka loppui tarjolta jo vartin jälkeen. Lisää onneksi tuli, mutta odottelemaan välillä joutui. Ihan mielellään siellä kuitenkin odotteli, kun tiesi mitä herkkuja oli tulossa. Muutamaa elementtiä viime vuoden buffasta olisin kaivannut, mutta en muista kyllä taas koska olisin viimeksi syönyt noin hyvin buffetissa, jos ei siis lasketa Arctic Lightin aamiasbuffaa mukaan! Jälkiruoka tuotiin suoraan pöytiin. Makuja Choco Delin suklaista, mesiangervomoussea ja mutakakkua. Arctic Boulevard-ravintolaa käytiin muuten tässä kuukausi taaksepäin kokeilemassa. Harmi vain, että menu uudistui vain viikko visiitin jälkeen. Pitänee siis ottaa asiaksi pian uudelleen lähtiä testaamaan lappilaiset maut listalta! Toivottavasti siellä on ainakin tuota poroa ja rautua <3

Vaikka ilta olisi ollut jo loistoseurassa parhautta hetkeen ilman muutakin, Tiia veti arvonnasta palkinnoksi lahjakortin Tredonneen! Mie toivottavasti pääsen seuraksi shoppailemaan. Ehkä oma onneni on nyt kääntynyt, tai ainakin muualle tarttunut 😀 Illalla lanseerattiin vielä nimikkodrinkki viskisiepolle ihan itelleen, eli Cristal Snow’lle. Viskiä, mesiangervolemonadea, glitteriä ja munanvalkuaista, vissiin muutakin, mutta mie en enää kuunnellut, vaan maistelin! Näytti vaahtoavalle vehnäoluelle, mutta maistui sitruunamarenkipiirakalle, joka olis upotettu viskiin. Ei paha. Ainakin glitterit ja muna näytti tekevän juontajaamme vaikutuksen. Samoin yleisöön! Uppos kyllä meikäläiseenkin, vaikka hurmaannun silti snadisti enemmän Arctic Lightin nimikkodrinkki Thulesta, joka viime vuonna julkistettiin.

Sai tätä iltaa taas odottaakin! En ihan perjantaina neljältä töistä kotiin räntäsateessa räkä poskella polkiessa ajatellut, että sitä vielä jaksais hehkeytyä illaksi. Tätä varten jaksoi! Kiitos tyväret kun olitte messissä! Ens vuonna uudestaan. Ehkä silloin jaksais jäädä bailaamaan illaksi. Mutta ei sitä näin kaksnelosena vielä oikein jaksa. Ainakin siltä eilen tuntui, että pitää käyttää sanaa vielä, eikä enää. 😀

Onnea kaksivuotiaalle Arctic Light Hotellille! Be the Light!

Lue postaukseni Arctic Light Fashion Nightistä vuodelta 2016, sekä Arctic Light Hotellin aamiaisesta.

Seuraa blogia facebookissa, bloglovinissa ja instagramissa!

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Heidi / Seikkailujen helmiä lauantai, huhtikuu 8, 2017 at 21:04

  Kiitos, että hehkutit tarjoiluja! Sen takiahan mie lähin mukaan.. 😀 Oli huippua!

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta lauantai, huhtikuu 8, 2017 at 21:31

  Vitsi miten hauskan kuuloinen tapahtuma! 🙂

  • Reply Maarit Johanna sunnuntai, huhtikuu 9, 2017 at 10:27

   Tää on kyllä yks vuoden kohokohdista täällä 😀

 • Reply miraorvokki sunnuntai, huhtikuu 9, 2017 at 11:32

  Vitsi miten kivan näköistä ja kuuloista!! Ihana fiilis välittyy tästä postauksesta! 🙂 Arctic Light on kyllä hotelli jonka takia vois lähteä vaikka vain yöksi Rovaniemelle, oot sitä niin paljon kehunut! Pitäisiköhän tehdä viikonloppureissu Rovaniemelle?

  • Reply Maarit Johanna maanantai, huhtikuu 10, 2017 at 17:22

   Kiva kuulla! 🙂 Siis ehdottomasti täytyy tulla! Kannattaa testata vaikka kaikki Valtakadun helmet: Arctic Light Hotel ja Hostel Cafe Koti yösijoiksi ja mahan saa täyteen Ravintola Nilissä, Arctic Boulevardissa, WAKKANAI SUSHISSA, ja Lekalissa <3 Ei paljon kauas tartte poistua 😀

  Leave a Reply