Yleinen

Arki juoksee, mie en

torstai, maaliskuu 9, 2017

Ehkä ennätyksellinen tauko käynyt edellisen postauksen julkaisun ja tämän postauksen välillä! Kävin vilkasemassa, että mitähän mie silloin ”toissapäivänä” kirjoitinkaan ja kappas vain, siitä onkin vähän useampi päivä aikaa. Tässä välissä on hyvin kerennyt käydä Sodankylän toimistolla etätöissä ja lumilomalla Pallaksella.

En ole avannut kotona tietokonetta yli viikkoon!

Tämän vois jo laskea joksikin meriitiksi ellen töissä nököttäisi koneen ääressä kaheksasta neljään ja pitkälle ylikin. Arki ja oravanpyörä on siis iskenyt päälle. Voin kyllä ihan huoletta kertoa, että töiden aloittamisen jälkeiset neljä kuukautta ovat olleet elämässäni kuin pikakelauksella etenemistä. Kaamosaika meni nuin vain ja arvatkaapa monestikko ollaan keretty ulkoiluttaa kaukoputkea. Kerran. Jos toista kertaa omalta parvekkeelta ei lasketa. Jokainen päivä on ollut melkein samanlainen ja uni on tullut joka ilta melkein poikkeuksetta jo vartin yli kymmenen. Viikonloput on käytetty palautumiseen siltä osin mitä kuoroharjoituksilta ja ylitöiltä on kerennyt. Koeaika loppuu ensi viikolla ja sen jälkeen pääseekin pitkäksi viikonlopuksi Helsinkiin vähän rentoutumaan, ah! Sen jälkeen lähetäänkin kuoron kanssa minikiertueelle. Särkitunturi (91)

Mulla on ihania kuvia viime viikonlopulta Särkitunturilta (joka on muuten aivan tajuttoman komia paikka!) ja Pallasten korkeimmalta huipulta Taivaskerolta. Kunhan tässä eksyy taas joku kaunis ilta koneen ääreen, niin saatte niitäkin ihasteltavaksi! Voi miten mie odotankaan jo pääsyä Helsinkiin pitkästä aikaa. GoExpo, Meilahden residenssi, bloggaajien saunailta ja paljon ihania rafloja… Pääsiäiseksi luvattiin Markun kanssa lähteä taas Norjaan. Luojalle kiitos pääsiäispyhistä! Pallas Taivaskero (55)

Palataampa pian asiaan, toivottavasti vähän reippaampana kuin Markku ylläolevassa kuvassa 😀

Seuraa blogia facebookissa, bloglovinissa ja instagramissa!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sunna perjantai, maaliskuu 10, 2017 at 02:57

    Oot sie vain kyllä huippu! Se on muuten kans tosi, että toimistohommissa ei työpäivän jälkeen jaksa avata konetta blogin päivittämistä varten. Ruudun tuijottaminen ei ole mikään ykkösprioriteetti. Toivottavasti teille tulee ihanat minilomat <3

    • Reply Maarit Johanna lauantai, maaliskuu 11, 2017 at 09:28

      Ykkösprioriteetit on tosiaan olleet kyllä ihan muualla kuin ruudulla työpäivien jälkeen! Eiköhän ne reissut maita anyways. Ite on ainaki sen verran loman tarpeessa 😀

    Leave a Reply