Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Merkkipaaluja

torstai, 19 tammikuun, 2017

yli 3 vuotta

yli 400 julkaistua postausta

yli 600 fb-tykkääjää

yli 1500 instaseuraajaa

Hoksasin tällaisen tasalukemien ohituksen tässä hetki sitten kaikilla kanavilla! Ei mulla oikein muuta. Kauhian kiitollinen olo vain on. Ja sellainen nöyrä, mutta kuitenkin pystypäinen. Omalla työllä luonut hassusta ideasta kovatöisen, mutta niin rakkaan harrastuksen ja pienen sivubisneksen. Ja tätä ilmeisesti luetaan. En halua ees ajatella laskea kuinka monta työtuntia tuon neljän sadan postauksen kirjoittaminen on vaatinut, mutta paljon se kuitenkin on aikaa vienyt! Hetkiäkään en heittäis pois. On ihan parasta kun välillä tulee kommenttia miten joku on saanut inspiraatioita omille matkoilleen juuri tästä blogista. Edelleen tulee väristyksiä! Näitä joku oikeasti on käynyt katsomassa ja lukemassa. Kysymyksiä saa edelleen heittää, täälä mie olen! Islanti-aiheisia juttujakin on kertynyt jo yli kuusikymmentä. Sekin sivu varmasti kasvattaa pituuttaan sinne sataan asti lähivuosina.

Kiitos mukana pysyneet, kiitos uudetkin seuraajat, kiitos sinäkin satunnainen vierailija! Olette osa yhteisöä ja mukana minun blogin matkassa. Tästä jatketaan taas etiäppäin!

Ja saa tätä blogia edelleenkin alakaa seuraamaan. Pää Pilvissä löytyy ainakin facebookista, bloglovinista ja instagramista!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Laura / Kaiken Maailman Matkoja torstai, 19 tammikuun, 2017 at 20:14

  Oi, onnea mahtavista luvuista, kyllä nuo ihan ansaittuja! Sun blogi on ehdottomasti yksi suosikeista, monipuolisia ja laadukkaita juttuja ja hienoja kuvia, kyllä täällä kelpaa seurailla sun seikkailuja 🙂

 • Reply Sunna perjantai, 20 tammikuun, 2017 at 03:58

  Voi niimpal onnea ihana Maarit <3 Sie jos kuka ansaitset kaikki nämä hyvät jutut kovan työn jälkeen. Ja hei, niitä neljääkymmentä puuttuvaa Islanti-postausta odottelee mun lisäksi suurella innolla varmasti moni muukin.

  • Reply Maarit Johanna perjantai, 20 tammikuun, 2017 at 20:35

   Kiitos ihana <3
   Neljäkymmentä "puuttuvaa" kuulostaa muuten hyvältä! Ompahan tässä sitten tavoitetta tulevaisuuteen :p

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta perjantai, 20 tammikuun, 2017 at 18:14

  Onnea! Ihan paras blogi tämä onkin! 🙂

  • Reply Maarit Johanna perjantai, 20 tammikuun, 2017 at 20:36

   Kiitos Meri! 🙂 Ainaki aivan pätevä! :p

  Leave a Reply