Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Kohta kolmas uusivuosi Briteissä

sunnuntai, joulukuu 25, 2016

Aika on kiitänyt kuin varkain ja joulukin jo meni ihan hujahtamalla! Me vietettiin se perheen kesken mökillä ja vain rentouduttiin ja syötiin. Oli tarkoitus kirjoitella blogiakin ja lukea kirjaa, mutta empäs tehnyt kumpaakaan. Netti kesti yhden kuvan lataamisen facebookiin ja se loppui siihen. Ei haitannut tippaakaan. Hyvää joulua vaan siis kaikille vähän myöhässä 🙂DSC01499

Viime vuonna marraskuussa lennähdin Finnairin siivin vuorokaudeksi Lontooseen hifistelemään joulutunnelmaa. Voin kertoa, että sillä reissulla mie oikeasti rakastuin Lontooseen. Annoin itselleni ihan reilusti luvan. Kuukauden päästä pääsin sinne takaisin pidemmäksi aikaa. En ihan ajatellut, että tänä vuonna palaisin jälleen välipäiviksi sinne, jo nyt luvalla sanoen lempipääkaupunkiini Euroopassa. Ehkä kliseistä ja tylsää, mutta Lontoo vain osasi viedä mennessään jo niin monen käyntikerran jälkeenkin. Se ei suotta ole monien unelmakohde, tai ensimmäinen vaihtoehto ensimmäiselle kaupunkilomalle. Moniulotteisuudessaan siellä on jokaiselle jotain ja useiden kertojen jälkeenkin sieltä löytyy aina uutta. Kaupungin osat vievät mennessään.DSC0591920151230_14475720151229_103241

Olen miettinyt viikonloppukohteita keväälle. Saattaa olla, että löydän itseni taas Lontoosta. Tai jostain muualta. Britanniaan vain on nyt melkein yhtä helppo lähteä kuin Helsinkiin, kiitos suorien Norskin lentojen. Lyhyen loman saisi edelleen parilla satkulla ja miten älyttömän helppoa olis lähteä suoraan Rovaniemeltä. En kestä. Saatan sortua. Koska LONTOO <3

En malta odottaa, että kohta taas mennään! Siis heti aamulla. En edelleenkään lakkaa hämmästelemästä sitä. Että pyrähdän kohta Rovaniemen kentälle ja siitä alle neljän tunnin päästä sitä onkin jo perillä kohteessa. Ällistyttävää. Ei muutako nukkumaan ja aamulla eikun menoks! 🙂

Seuraa blogia facebookissa, bloglovinissa ja instagramissa!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply