Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Syksy meni ja talvikin jo pitkällä, mitä kuuluu Lappiin?

torstai, 17 marraskuun, 2016

Tuuppasin roskikseen vanhan draftin kuulumisista. Se oli kirjoitettu syyskuussa ja voi miten aika onkaan jaksanut kulua nopeasti! Niin nopsaan, että ne kuulumiset on unohtunut jopa julkaista. Katselin juuri Markun sekä Kristiinan kanssa kalentereitamme loppuvuodelle. Kappas vain, joka ikinen viikonloppu on täynnä tekemistä. Buukattu täyteen! Vieraita, pikkujouluja, konsertteja, harjoituksia ja muuta hauskaa jouluista tekemistä. Verrattaessa tilannetta viime vuoden joulunalusviikkoihin olen aivan erilaisessa tilanteessa. Voiskohan marraskuuta ja joulukuuta sanoa vaikka ruuhkakuukausiksi? 😀

Aloitin tosiaan uudet työt marraskuun puolessa välissä ja tämä ensimmäinen viikko on mennyt todella äkkiä. Ihan mahtavaa miten voi olla noin kivoja työkavereita! Viime vuonna virallinen irtisanomispäiväni edellisestä työpaikasta oli syntymäpäivänäni 15.10 ja tänä vuonna sain 14.10 tiedon uudesta vakituisesta paikasta. Ympyrä näköjään sulkeutuu aika oikein! Kuluneen vuoden aikana olin hilkulla saada töitä Sodankylästä ja jopa Savukoskelta, mutta olempa todella tyytyväinen siitä, että saan jäädä Rovaniemelle. Toivottavasti vielä hyyyvin pitkäksi aikaa! Tänä vuonna jouluvalojen aikaan olen rakastunut tähän kaupunkiin aina vain enemmän ja enemmän. Olen ollut myös ihmeellisen jouluisilla fiiliksillä. Moneen vuoteen en ole oikein jaksanut välittää joulusta kulutusjuhlana kilkatusrallatuslauluineen ja turistihärpäkkeineen, mutta nyt tuntuu minunkin silmien takaa pilkottavan loiste kaikelle tälle ilolle ja riemulle. Ehkä se on yleisesti tämä fiilis mulla just nyt. Kaikki tuntuu olevan nyt sellaisessa tilassa josta on hyvä lähteä jatkamaan. Stressi? Mitä se on? Ainakin työnhaun puolesta se painolasti on tipahtanut hartioilta.Sattasvaara (14)

Kesällä kerroin että aion lähteä avoimeen yliopistoon ja muuta mukavaa, mutta ei ne asiat niin helposti lutviutuneetkaan. Vaihdettuani muutaman viestin avoimen opintotoimiston kanssa kävi selväksi, etten mie voisi kovin helposti töiden ohessa opiskella. Lähdin sitten opiskelemaan norjaa. Ihan järjettömän pöljä idea kun kaikki skandinaaviset kielet ovat mielessä ihan sekaisin. Ei varmaan opiskelua kovin paljoa helpottanut myöskään se, että skippasin kaksi oppituntia Islannin matkan takia. Nyt mie en ainakaan osaa seuraavalla tunnilla ääntää taas norjaksi mitään kun ajattelen kaiken islanniksi. Sattasvaara (3)

Tulevista matkoista sen verran, että Helsingissä tulemme todennäköisesti viettämään Markun kanssa tulevana vuotena paljon aikaa. Syyn tulen kertomaan teille myöhemmin blogissa! Kävi taas mäihä meikäläiselle. Reissupuolelta häämöttävät tuleva joulumatka Lontooseen ja Guernseyhin (pidän vielä sormet ristissä, jotta loma hyväksytään töissä!!) ja sen lisäksi olemme saaneet kutsun kesähäihin Espanjaan. Oi. Mie luulen, että 2017 tuo tullessaan paljon kaikkea kivaa! Ainakin tähdet on nyt kohdillaan. Tai mistäpä mie niistä tähdistä tiedän, meidän kaukoputkikin on ollut telkkarin takana vain pölyttymässä sangen pilvisen syksyn takia. Mutta oli tähtien asento mikä hyvänsä, ainakin nyt tuntuu hyvältä ja vibat positiivisilta! Että semmosta. 🙂

Mitäpä sitä teille kuuluu?

Seuraa blogia facebookissa, bloglovinissa ja instagramissa!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Katja torstai, 17 marraskuun, 2016 at 18:03

  Kuulumispostauksia on kyllä aina kiva lukea varsinkin kun on niin paljon positiivisia juttuja mitä lukea! Jaa vais että kesähäät espanjassa! Kuulostaapa hyvältä. Millonkas ja olemmeko enää samaan aikaan maisemissa? 🙂

  • Reply Maarit Johanna torstai, 17 marraskuun, 2016 at 18:05

   Silloin niitä on paljon mukavampi kirjoittaakin, kun on kivaa sanottavaa 🙂 Häävieraiden joukossa olemme todennäköisesti 21.7!

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta torstai, 17 marraskuun, 2016 at 18:04

  Ihanaa, että kuuluu niin hyvää! Ja onnea uudesta työstä! Ja jee, lisää Maaritia Helsinkiin! 😉

 • Reply Outi torstai, 17 marraskuun, 2016 at 19:03

  Joulun suhteen täällä samoja fiiliksiä. Yleensä ei joulu juurikaan ole kiinnostanut koristeluineen ja muine hössötyksineen mutta tänä vuonna olen aivan intopiukeena viritellyt jo jouluvaloja ja miettinyt joululahjoja. On se kumma mitä vanhentuminen tuo mukanaan 🙂

  Onnea uudesta työstä, ja kiinnostaa kyllä kovin mikä mäihä sua vetää tänne Helsinkiin päin 😉

  • Reply Maarit Johanna torstai, 17 marraskuun, 2016 at 19:11

   Oon vissiin tullut vanhaksi kun joulu taas innostaa 😀 Lapsena se oli jotenkin tosi taianomaista, mutta sitten tuli teini-ikä ja tosikkoaikuisuus. Ehkä nyt voi olla taas ottamatta kaikkea liian vakavasti ja vaikka yrittää nauttia. ^^
   Mie paljastan sen pian! Toivon mukaan pääsisi viettämään Helsingissä mahdollisimman paljon aikaa 🙂

 • Reply Sandra torstai, 17 marraskuun, 2016 at 21:21

  Kiva lukea kuulumisia pitkästä aikaa! Mietinkin jo, että miten sulla menee 🙂

 • Leave a Reply