Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Terveisiä arvatkaa mistä!

tiistai, 8 marraskuun, 2016

Sattui täydellinen ajankohta tälle suunnitellulle lomaviikolle. Markku oli joka tapauksessa menossa Helsinkiin seminaariin ja mie tietenki päätin lähtiä matkaan. Tajusin, että johonkin oikeaan reissuunhan tässä on päästävä, koska viikon loma on aika harvoin tapahtuvaa luksusta tämän ikäiselle. Yritin houkutella ystäviä niin Tallinnaan, Lontooseen, Budapestiin kuin Prahaankin. Muutamaksi päiväksi vaan, c’mon! Ajoitus keskelle viikkoa ei ollut ehkä kaikista otollisin varsinkaan opiskeleville kavereille. Halusin nimittäin suunnitella reissun niin, että kerkeäisin Markun synttäreiksi takaisin torstai-iltana. Sain pari viikkoa sitten synttärionnitteluja eräältä ystävältäni, jonka olen nähnyt viimeksi viime vuonna tähän aikaan Pietarissa. Satuin kurkkaamaan hänen profiiliinsa, jossa luki hänen aloittaneen opiskelut Islannin yliopistossa. En ollut tiennyt asiasta mitään! Mulla alkoi kurkkua kuristamaan ja sydän meinas pakahtua. Tiesin, että Islantiinhan minun on aivan pakko lähtiä. Se tunne taisi olla taas sitä koti-ikävää.Reykjavik2016 (127)

Töissä kerroin työkavereille. Sain tilauksia lopapeysoista ja langoista. Jostain pöljästä syystä lähdin silti melko pienellä laukulla liikenteeseen. Rahaakaan ei yltiöpäisesti ollut tälle reissulle matkalla. Ajattelin matkustaa budjetilla. En jotenkin halunnut tällä kerralla kauhesti huudella reissusta etukäteen kenellekään muille, varsinkaan somessa. Halusin pitää sen vähän niin kuin omana pienenä salaisuutena, koska jostain syystä jännitin lähtöä ihan kamalasti. Eikä kaikki todellakaan mennyt niinkuin elokuvissa, vaikka lopulta tähdet olivatkin tälle reissulle enemmän kuin kohdillaan! Sattumuksistani on pakko kirjoittaa myöhemmin ihan omassa postauksessa. Tällä hetkellä pää ei kestä enempää terveisiä. Kaikki on hyvin, allt í lagi!Reykjavik2016 (33)

Luulin että tänä vuonna tiemme eivät kohtaa, mutta maailmankirjat päättivät toisin. Lensin Islantiin. Ja täällä on kuin sattumalta avattu viime viikolla Hard Rock Cafe! Paljastan, ettei budjettini kestänyt tämänhetkisten kurssien mukaan 40€ maksavan t-paidan ostoa.

Terveisiä siis Reykjavikista!

Seuraa blogia facebookissa, bloglovinissa ja instagramissa!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Katja tiistai, 8 marraskuun, 2016 at 18:36

  Ihanaa, nää oot Islannissa! Piä kivvaa siellä ja ota kaikki ilo irti reissusta. 🙂 !!!

  • Reply Maarit Johanna tiistai, 8 marraskuun, 2016 at 18:49

   Joo niin mie taijan olla! Kiitos 😀

 • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa tiistai, 8 marraskuun, 2016 at 19:00

  Oi Islanti <3

 • Reply Anu / Matkakuume tiistai, 8 marraskuun, 2016 at 19:01

  Oi, kylläpä ilahduin sun puolesta kun luin tästä. 🙂 Ihanaa reissua tutuilla kulmilla!

  • Reply Maarit Johanna tiistai, 8 marraskuun, 2016 at 19:07

   Kiitos :)) On kyllä kuin kotikaupungissa hengailisi!

 • Reply Tiia(ntai) tiistai, 8 marraskuun, 2016 at 20:03

  Ooo! Nauti munkin puolesta 🙂

  On kyllä jännä, miten Reykjavík tuntuu niin kotoisalta, vaikka itse nyt en ole viettänyt siellä kuin yhteensä reilun viikon. Ehkä se on se paikan koko, jonka pieni ihminen aika nopeasti pystyy hahmottamaan. 🙂

  • Reply Maarit Johanna tiistai, 8 marraskuun, 2016 at 23:21

   Miepä nautin! Tämä on yksi kotoisimmista cityistä mitä mie tiiän. <3

 • Reply VEERAPIRITA - AURINKORASVAA & ALOE VEERAA keskiviikko, 9 marraskuun, 2016 at 04:59

  Oi Islanti, on kyllä ihana maa! Nauti! 🙂 Pitäis kyllä itsekkin päästä uudelleen Islantiin, niin kaunis maa.

  • Reply Maarit Johanna keskiviikko, 9 marraskuun, 2016 at 08:37

   Mun ihan ehoton lemppari 🙂 pakko täälä on kerran vuodessa päästä käymään! Ei muuten kestä 😀

  Leave a Reply