Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Seikkailu on lopussa ja me huomenna kotona

lauantai, elokuu 13, 2016

Istun Gatwickin lentokentällä eteläisen terminaalin BLOC-hotellin kuudennessa kerroksessa ja tuijottelen ikkunasta lentsikoita. Ikkunalaudalla mulla on alakerran Marks & Spenceriltä haettua Sauvignon Blancia muovilasissa. En aio liikahtaakaan ennen kuin kahta tuntia ennen lennon lähtöä takaisin Helsinkiin. Meillä on ollut ihan huippu reissu taas kerran! Jos olisi jotain voinut vielä toivoa niin tietenkin enemmän kuin viikon lomaa. Seitsemän päivää reissussa on vain niin kamalan vähän. Varsinkin kun kohteitakin oli matkan varrella neljä.

Siskoni kotisaari Guernsey oli matkan paras yllättäjä. En ymmärrä mikä se oli se mielenhäiriö missä ajattelin viikosta ajastaa sinne vain kolme yötä?! Kyseinen saari muistutti minua välillä Zurichista, Santorinista, Mallorcasta, Perthistä, Irlannin itärannikosta ja niin monesta muusta paikasta. Olin yksinkertaisesti aivan heti valmis muuttamaan sinne. Muutamasta kaupasta otin jopa työnhakulomakkeita matkaan… Tulevissa postauksissa aion todistaa teillekin miksi Kanaalisaaret ovat niin mieletön matkakohde!20160809_144947_resized20160811_112334_resized20160809_131709_resized

Toinen upea kohde oli reissumme ensimmäinen etappi Portsmouth. Kumpikaan ei tiennyt paikasta mitään, mutta vitsi miten paljon nähtävää siellä oli! Vanhat kaupungit, meri ja kokonainen outlet-kaupunginosa teki meidän päivästä siellä aika menestyksen. Muuten me ollaan sitten käyty läpi Englannin etelärannikkoa, syöty pubiruokaa ja määrättömästi kolmioleipiä ja kaupan pikkusalaatteja, menty hitaalla autolautalla Guernseyhin ja pika-trimaraanilla takaisin. Junamatkoihin on mennyt hurjasti puntia ja kaupunkien halvimmat hotellit on testattu. Joukossa pari Ibis-ketjun edustajaa, ja pari yksityistä hyvää ja huonompaa.20160807_171911_resized20160812_182423_resized20160811_19165820160811_161823

Viimeiseksi pakko vielä mainita. Keli on ollut koko reissun ajan kuin Välimerellä. Brittein saarille tyypilliset sadekuurot ja harmaat kelit loistivat poissaolollaan. Ehkä säiden herra oli meidän puolellamme viikon ajan. Tänään Brightonista kuitenkin lähdimme kohti Gatwickia kun paksu pilvi peitti auringon rannalla. Ehkä se oli jo merkki, että tää oli nyt tässä. Loma loppu hep.

Palataampa taas kotoa! Mulla on kosolti tarinaa kerrottavana.

Seuraa blogia facebookissa, bloglovinissa ja instagramissa!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply