Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Terkut Briteistä ja asiaa Bank Norwegianin uudesta kortista!

keskiviikko, elokuu 10, 2016

*Sisältää yhteistyösisältöä ja mainoslinkin*

Terveiset Guernseystä Kanaalisaarilta! Lennähdimme Britanniaan Norwegianin siivillä sunnuntaina. Viikonloppu kulutettiin Kotkassa ja Helsingissä, mutta ompa ihana olla pitkästä aikaa kunnolla ulkomailla reissussa. Guernseystä kiinnostuneiden kannattaa pistää blogin facebook-sivu seurantaan, sillä se päivittyy blogia nopeammin reissun aikana. Lensin muuten itse ensimmäistä kertaa Gatwickille. Ihan mahtava sijainti lentokentällä ajatellen meidän matkan reittiä eteläisellä rannikolla. Lento meni hyvin ja turbulenssiakaan ei ollut kuin nimeksi. Norwegianista puheenollen pääsen aasin siltaa kyseisen lentoyhtiön uuteen alavalloitukseen! Norwegian on nyt myös pankki ja sain mahdollisuuden tutustua Bank Norwegianin uuteen luottokorttiin ja kertoa siitä myös teille. Siitä on sanottu, ettei se nyt varsinaisesti liity matkailuun ja reissaamiseen, mutta loppujen lopuksi liittyy kuitenkin paljon!20160807_064047_resized

Oli hilkulla, etten tilannut korttia itselleni jo kesäkuussa kun se lanseerattiin. Siinä vaiheessa en ollut jaksanut tutustua kortin ehtoihin ja hintoihin vielä tarkemmin. Olin aikaisemmin tutkinut muidenkin yhtiöiden kortteja, mutta todennut niiden olevan minun käytölläni vähän kuin plus miinus nolla. Jos kortin vuosimaksu on suurin piirtein sama, kuin minkä arvosta tienaisin pisteitä, ei sitä välttämättä kannattaisi hankkia. Bank Norwegianin luottokortissa kulujen kohdalla on kuitenkin melkein pelkkiä nollia ja maksut syntyvät vain käytön yhteydessä! Ei vuosimaksua, ei nostopalkkiota, ei kortinmyöntömaksua, ei maksuja kortin uusimisesta tai e-laskuista. Tällaiselle pieni-/keskituloiselle ylimääräisten maksujen minimointi on tosi jees. Olen käyttänyt nykyisen credit-debit korttini credit-ominaisuutta hyvin vähän, sillä mulla on pelottanut käyttää sitä kaikki ylimääräiset kulut mielessäni. Tässä näen kuitenkin hyvän vaihtoehdon nimenomaan pienellä budjetilla reissaavan näkökulmasta. Kaikki positiiviset puolet kortissa nimittäin helpottavat juuri seuraavan matkan suunnittelua. Listattuna tässä:

 • Matkavakuutus
 • 20% Cash Points bonusta, kun lentoliput varataan tällä kortilla
 • 1% Cash Points bonusta mistä tahansa kortilla tehdyistä ostoksista

I approve! Jos ei reissaaja kortista muuten innostu, niin tätä voisi käyttää ainakin lentolippujen ostoon ja pisteiden keräilyyn. Johan sitä silläkin pääsee hyvin liikkelle! Jo oli aikakin saada budjettiyhtiöllekin oma luottokortti vaihtoehto. 20160807_070808_resized20160807_081120_resized

Ja mikä parasta, kaikista ostoksista saa kerättyä Norwegianin Cash Pointseja. (Yksi Cash Point on 1NOK, joka vastaa karkeasti kymmentä eurosenttiä)

Mie muuten vähän luulen, että tulen palaamaan Kanaalisaarille aika pian. Enkä näe kyllä miksen voisi lentolippuostoilla kerätä itselleni vähän lisää pesämunaa uusia lentoja varten.

Hae Bank Norwegianin Visa-korttia tästä!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Jj keskiviikko, elokuu 10, 2016 at 20:44

  Hyvä blogi vaihtuu hemmetin mainostamiseen ? toivottavasti saat hyvät rahat mainoksesta, ainakin menetit yhden lukijan siitä hyvästä.

  • Reply ei näin lauantai, elokuu 13, 2016 at 09:23

   Minäkin olin lähinnä ihmeissäni ja hämmentynyt tästä mainospläjäyksestä. Peukku alaspäin tälle.

  • Reply Maarit Johanna lauantai, elokuu 13, 2016 at 21:24

   Niillä harvoilla mainoksilla mitä tässäkin blogissa näkyy rahoitetaan tulevia reissuja. 🙂 tuloni eivät ole tänä vuonna niin suuret kuin edellisenä vuonna, joten tottakai tartun silloin tällöin mahdollisuuksiin mainostaa matkailuun liittyviä juttuja. Tuskin olet blogiani aktiiviasesti lukenut jos muutama yhteistyö ahdistaa. Veikkaan, että tuskin lopetat radion kuuntelua, lehden lukemista tai television katseluakaan, jos niistä tulee mainoksia.

 • Reply Sunna keskiviikko, elokuu 10, 2016 at 21:00

  Siis mitä ihmettä, 20%! Sehän on aika iso summa rahaa, eikös? Muuten Norskin kortilla oli ehdot kohdallaan, mutta korko vain oli hurja – lasku on parempi muistaa maksaa ajallaan 😀 Nauttikaa reissusta! Olipa hassua muuten kun sanoit, että Guernsey muistuttaa Sveitsiä, miten ihmeessä Sveitsi voi löytyä Pohjanmeren saarelta… pakko kai käydä joskus katsastamassa.

  • Reply Maarit Johanna lauantai, elokuu 13, 2016 at 21:27

   No joo! Korot voi aina yllättää. Siksi kannattaakin just lukea ehdot tarkkaan ja miettiä mitkä asiat on omalla kohdalla tärkeitä 🙂 Mulle muuten JUST tällä viikolla tuli Mastercardin vuosimaksu 90€ ja se lähti suoraan tililtä. Hemmetti että ärsytti kun ollaan kuitenkin ihan budjetilla liikenteessä. Näin luottokorteista puheenollen…
   Ja Guernsey. Siitä tulee niin paljon juttua kohta! Rakastuin <3

 • Reply Jorma J Tontti tiistai, tammikuu 8, 2019 at 13:13

  Yksi asia jäi mainitsematta, nimittäin se, että Bank Norwegian luottokortin laskulle saa aina ensimmäiset 6 viikkoa korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Sille, joka pystyy hyödyntämään kaikki kortin ilmaisedut tämä tulee vielä lisäksi. Niin muistattehan, että kortti on todellisuudessa Visa, johon Bank Norwegian on laittanut lisäetuja matkailijalle.

 • Leave a Reply