Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Berlin calling!

keskiviikko, huhtikuu 27, 2016

Mie välillä mietin, että voi ku olis kivaa kirjoittaa lifestyle-blogia. Sitten sitä havahtuu, että sellaistahan mie just kirjoitan. Minun lifestyle pyörii melkolailla matkailuhypetyksessä ja reissuissa, uusissa suunnitelmissa, lentojen tutkimisessa ja kaikessa asiaan kuuluvassa. Silti aina joskus tuntuu, että pitäiskö minun nyt kirjoittaa meidän vanhoista jouluvaloista, sisustuksesta tai vaikka minun terveellisestä aamupalasta. No ei tartte, kun ei ne minua itseänikään välttämättä niin erityisesti inspiroi 😀 Sen sijaan aion jakaa matka-, retki- ja inspisjuttujani teidän kanssanne niin paljon kuin jaksan!

Mutta hei, mie oon lähössä taas kohta reissuun! Joku tästä saattaa ollakin jo kuullut, mutta en varsinaisesti ole asiasta blogissa vielä toitetellut, vaikka matka on varattu jo joulukuussa. Myöhään syksyllä valitin siskolleni miten ihania on Adelen uudet biisit ja miten surkiaa on se, ettei laulaja meinaa keikkailla ollenkaan. Olin Hello-biisin julkaisusta lähtien päivittänyt Songkick-palvelua ja muita sivustoja, joilla kerrotaan artistien keikka-aikatauluista. Ei mennyt kauaakaan, kun Adele vihdoin twiittasi lähtevänsä tottakai kiertueelle Eurooppaan. Mulla oli jo ajatuksissa valmis suunnitelma. Olin voittanut kaksi hotelliyötä Berliinistä Unelmieni hotelliaamiainen-kirjoituskilpailusta ja halusin ne ehdottomasti käyttää. Berliinin keikat sijoittuivat toukokuiseen viikonloppuun ja lentohinnatkaan eivät näyttäneet hirveiltä, vaan itseasiassa aika suopeilta. Tiesin jo ketkä aion suostutella mukaani, ja kauaa ei tarvinnut tätä porukkaa ylipuhua! 2.12 istuin koneen ääressä jonottamassa lippuja ja reilun tunnin jälkeen olin saanut halvimmat myynnissä olleet maksettua. JES! En ole ollut vuoden 2010 Madridin reissun jälkeen keikkamatkalla, enkä tällä koko porukalla liikenteessä. Berliinin reissusta tulee aika eeppinen tyttöjen matka, jota ootan niiin innolla!

Berliiniin lähtee ainaki nämä kaks reissuleissiä.

Ja sitte vielä nämä kaks, jotka mulla oli aikoinaan Varsovassa matkassa. Mahtaa ainaki naurattaa koko reissun!

DSC02522 Päivä Pietarissa by St Peter Line Maarit Johanna (34)

Ja mie ainaki ihan vähän luulen, ettei meille tule kovinkaan tylsä viikonloppu. Samana päivänä Adelen keikan kanssa on nimittäin SUOMI-SAKSA peli, ja aateltiin toki ehottomasti käyä jossain kivassa pubissa kiljumassa äänemme käheiksi ennen keikkaa. Kuulostaa jo nyt liian hyvältä. Tätä reissua onkin saanut koko kevään odottaa. Ja reilun viikon päästä me ollaan jo mestoilla!

Keväinen Berliini, pistähän parastasi! <3

Seuraa blogia facebookissa, bloglovinissa, instagramissa ja snäpissä @maaritjt!

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Kthetraveller keskiviikko, huhtikuu 27, 2016 at 21:29

  Yksi sana: Huippua!

  Enjoy 🙂

 • Reply Meidän matkassa / Monna keskiviikko, huhtikuu 27, 2016 at 22:03

  Kuulostaa kyllä tosi hyvältä! Ehkä törmätään Berliinin kaduilla 😉 Meillä ei valitettavasti ole keikkalippuja tuonne mutta eiköhän Berliinissä jotain keksi 😀 Vaikka sitten tuon futismatsin!

  • Reply Maarit Johanna torstai, huhtikuu 28, 2016 at 18:59

   Nonii jess 🙂 Lippuja oli kyllä niin hankala saada, ettei kyllä mikään ihmekään. Ne myytiin alle parissa tunnissa loppuun, joten niitä on varmaan aika mahdoton enää saada. Mut hei, mikä ihmeen futismatsi, ku LÄTKÄÄ 😀

 • Reply Tiia/ReiseReise keskiviikko, huhtikuu 27, 2016 at 22:07

  Saksassa on tällä hetkellä kuulemma kylmempi kuin Suomessa. Bambergissa ei ainakaan keväästä ole enää oikein tietoakaan, mutta sää myös vaihtuu nopeasti. Peukut pystyssä, että Berliinissä olisi ihana kevät! 🙂 Oletko muuten ekaa kertaa kaupungissa? Kiva sitten lukea mitä kaupungista tykkäät.

  • Reply Maarit Johanna torstai, huhtikuu 28, 2016 at 19:00

   No ei varmasti ole kylmempi kuin Rovaniemellä 😀 Meillä on tänne tullut vasta tällä viikolla sellaiset n. +10’c kelit. Luntakin on vielä. Todennäköisesti ainakin tätä keväisempää on Berliinissäkin. Mulle visiitti on jo toinen, mutta eka kerta oli yksi sateinen viikonloppu joulumarkkinoilla joskus kolme vuotta sitten 🙂

 • Reply Laura - Urbaani viidakkoseikkailijatar keskiviikko, huhtikuu 27, 2016 at 23:22

  Berliinistä saat sit muuten villeimpienkin unelmiesi aamiaisen – kaupunki on aamiaisten mekka. Tiedät ehkä, mistä muitakin Berliini-vinkkejä löytyy :). Hauskaa reissua mun suosikkikaupunkiini!

  • Reply Maarit Johanna torstai, huhtikuu 28, 2016 at 19:15

   Oon muuten käyny jo sun blogissa vähän tutkailemassa 🙂 Kiitos vain! Voi vitsi miten ootankaan kaikkia ruokaelämyksiä. ^^

 • Reply Noora keskiviikko, huhtikuu 27, 2016 at 23:34

  Jes! Ihanaa, että muutkin reissaa keikkojen perässä ulkomaille asti. Niin mäkin, tosin yleensä suomalaisten bändien takia 😀 Kaveri on vähän väläytellyt, että pitäiskö kesällä tehdä minireissun Berliiniin. Oon siellä kerran aiemminkin käynyt, mutta niin ihanaan kaupunkiin palaa mielellään. Saa nähdä kuinka käy 🙂

  • Reply Maarit Johanna torstai, huhtikuu 28, 2016 at 19:17

   Keikkareissuja vois toki tehdä enemmänkin, mutta mulla ei ole tällä hetkellä ollut sellaista ultimatelempparihypetys-bändiä ollenkaan. Nuorempana kävin monilla Dimmu Borgirin Suomen keikoilla, mutta ei puhuta nyt siitä 😀 Tää Adele-intoilu lähti syksyllä ihan lapasesta, joten oli hyvä sauma kun kaikki natsas tämän reissun suhteen.
   Berliini on kyl tosi kiva! Ja keväisin kaupungit muutenkin puhkeaa kukkaan niin jännä nähä 🙂

 • Reply Vintagella torstai, huhtikuu 28, 2016 at 20:31

  Tollanen on just mahtavaa! Monet vaan haaveilee ja haaveilee eikä kuitenkaan ikinä tee. Mutta ei se unelmien toteuttaminen oikeasti ole mitään vaikeeta. Mä odotan jo nyt innolla mun Berliinin reissua Springsteenin konserttiin, ja vakavasti harkitsen Zurichissä vierailua kuukautta myöhemmin, jolloin se konsertoi siellä.. Adele on varmasti upea livenä.

  • Reply Maarit Johanna perjantai, huhtikuu 29, 2016 at 21:45

   No sanoppa muuta! Mulla vaan alkoi tuo Adelen keikka kytemään mielessä kun se niin vakaasti syksyllä oli ilmoittanut ettei keikkaile. Mulla tuli heti sellainen voi iiiitku ku mie haluaisin nähdä ja kuulla just nuo biisit livenä jossain! Ja sitten se hauska twitter-videopaljastus ja kohta olinkin jo kyttäämässä lippuja 😀 Keikasta ja reissusta saat varmasti lukea myöhemmin 🙂 Springsteen olis varmasti myös kova!

 • Reply Jenna / With huge passion for life perjantai, huhtikuu 29, 2016 at 13:36

  Ihanaa reissua!! 🙂 Keväinen Berliini ja keikkareissu kuulostaa just kivalta.

  • Reply Maarit Johanna perjantai, huhtikuu 29, 2016 at 21:44

   Kiitos! En malttais oottakaan 🙂

  Leave a Reply