Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

20 Things About Me

lauantai, 13 helmikuun, 2016

Viikonloppua! Paljastuspostaus uunista ulos! Muutamissa blogeissa on näkynyt jo postauksia, joissa bloggaaja kirjoittaa x-määrän uusia asioita itsestään. Jotain hassuja, jotain melko yllättäviä ja ihan normaalejakin juttua. Miekin kiinnostuin kirjoittamaan pari asiaa itsestäni teille. Tästä piti tulla kolmenkymmenen kohdan lista, mutta minun kirjoitukset tuppaa aina venymään. Jotta en kyllästyttäisi teitä liian pitkillä höpinöilläni, tässä kaksikymmentä asiaa minusta.

1. Selaan jokainen päivä pakettimatkoja lämpimään. Eniten olen kuitenkin kiinnostunut kylmemmistä kohteista kuten varmaan kaikki tiedätte. Lentoliput Kanadaan tai vaikka Skotlantiin himottais paljon enemmän, kuin vaikka Thaimaahan tai Välimerelle. Siitä huolimatta pakettimatkafirmojen sivuilla on käytävä joka päivä. Edes vähän vilkuilemassa missä päin maailmaa olisi kauniita infinity-altaita. Finnairin ja Ebookersin lentohaku on kyllä myös usein auki, mutta pakettimatkat joka päivä. Aurinko koneen ruudullakin tekee ihmeitä 😀

2. Olen aivan lapsellisen innoissani siitä, että melkein takapihallani menee junarata ja näen junia keittiön ikkunasta. Sen lisäksi onnellisuutta aiheuttaa, että näen olkkarista ja makkarista kaikki Rovaniemen kentälle laskeutuvat lentokoneet. Se typerä hymy, jonka naamaltani löydän, kun hoksaan taas tuijottelevani jotain Kemijärveltä tulevaa tavarajunaa tai Finnairin iltavuoroa Helsingistä. Snäpissä minua seuraavat ovatkin jo saattaneet hoksata miten rakastunut olen noihin kaupunkilaisten elämään normaalisti kuuluviin asioihin. Juntti täällä morjes!DSC03445

3. Suklaa ja kuohuviini on minun ehdottomat heikkoudet. Huono päivä? Vähän molempia, niin hetken päästä on kuin uudestisyntynyt! Suklaata voisin kyllä syödä satoja grammoja putkeen, mutta viiniä riittää lasillinen. Sen jälkeen nukuttaakin jo sen verran hyvin, ettei jaksa syödä enää suklaatakaan.

4. Mun on hankala ajatella tällä hetkellä säästäväni mihinkään muuhun kuin reissaamiseen. Monilla minun ikäisillä on jo asuntosäästöt ja kaikki mahdolliset. Minusta raha on parhaiten säästettyä, kun sillä on ostettu mahdollisimman aikaisessa vaiheessa lentoliput. Parasta <3 Asunnon osto ei muutenkaan ole mulle tai meille mikään tämän hetken oletusarvo, joka jossain lähitulevaisuudessa tapahtuu. Tämä uusi Rollon kämppä on niin ihana, ettei tästä toivottavasti tarvitse piiiitkään aikaan muuttaa pois.

5. Pääni on täynnä turhaa nippelitietoa. Yllätän kavereitani kertomalla outoja faktoja asioista x ja y. Mielenkiintoiset jutut vaan jää parhaiten mieleen. Tämä ei ikävä kyllä päde sitten koulukirjojen kanssa.20140628_215923

6. En edelleenkään kehtaa julkaista kaikkia palkintoja ja kilpailuvoittoja blogissa ja facebookissa. Kaikenlaista tipahtelee vähän väliä, ja mulla toisinaan vähän jo hävettää miten onni voikaan olla niin myötäinen arvonnoissa ja muissa kilpailuissa. Yritystä on ihan yhtä paljon kuin ennenkin.

7. Jos jostain haaveilen niin oikeasta palkallisesta kesälomasta, jolle voisi stressittömästi lähteä. Viime syksynä olin vielä vakkarityössä, mutta sepä meni alta. Ei tullut kuin viikko ylityölomia pidettäväksi. Lukion jälkeen ei ole saanut viettää yhtään kesää kunnon lomilla. Buhu!

8. Rakastan voimalinjoja. Tämä on nyt sellainen samanlainen ihastus kuin junarata takapihalla. Ne luo maisemaan sellaisen käytävän, josta näkee pitkälle. Varsinkin keskellä metsää se on huokailututtavan ihanaa, kun metsää ei ole muutaman kymmenen metrin matkalla ollenkaan ja maisemaa halkoo voimalinjat. Niin, eikö olekin ihan pöljää? 😀

9. En osaa valokuvata. Mie rakastan olla kamera kädessä ja ottaa kuvia, mutta. En ossaa. Kuukausi sitten löysin napin, jolla saa vaihdettua asetuksia niin, että kamerani ottaa myös RAW-kuvia. Tosi jees, mutta en osaa tehdä mitään niille kuville. Latasin 30pv kokeiluversion Lightroomista ja Photoshopista, mutta oon ihan täysin käsi niiden ohjelmien kanssa. Opastusvideot, ohjeet, kirjat, vinkit, tai mitkään ei vaan mene mulle päähän. Haluaisin osata, mutta tarvitsisin opettajan ja paljon ohjeistusta. Voisko joku vaikka näyttää miten tuosta saa valotusaikaa pidemmäksi ja kertoa mikä on aukko? Ja ne kaikki muut tärkeät jutut. Oon mie ne toki netistä jo lukenu, mutta en ymmärrä. T. yks pöljäS0151617

10. Keräilen Hard Rock Cafe -paitoja, heijastimia, postikortteja ja villasukkia, mutta ennenkaikkea karttoja. Jälkimmäisiä on meidän koti täynnä. Yksi syy miksi haluttiin muuttaa Rovaniemellä kolmioon oli se, että saadaan yhden kokonaisen huoneen seinät täyttää pelkillä kartoilla. Karttahuone on toisilta nimiltään myös työhuone, askarteluhuone ja vierashuone. Se on aika ihana paikka <3

11. Karttojen opettelu on ollut mulle pienestä asti lempipuuhaa. Ala-asteikäisenä mulla oli Euroopan kartta sängyn vieressä, josta opeteltiin äitin ja iskän kanssa ennen nukkumaan menoa pääkaupunkeja. Ne on edelleen superhelppo muistaa. Myöhemmin olen tutkinut huvikseni saaria, kraattereita, jokia ja pikkuvaltioiden sijainteja. Minusta on ihan älyttömän siistiä tietää missä sijaitsee vaikka Wrangelin saari, Manicouaganin reservaatti, tai Eteläiset Voileipäsaaret. No joo, oikeasti ne jälkimmäiset on South Sandwich Islands, mutta voiko tuon parempaa suomennosta ollakaan? 😀

12. Haluaisin olla tosi extreme ja tehdä kaikkea siistiä. En uskalla. Mulle oli ihan järjettömän iso juttu hypätä pari metriä korkealta kielekkeeltä virtaavaan jokeen Islannissa (juttua kyseisestä reissusta täällä) tai nousta helikopterin kyytiin Sodankylän lentopaikalla. Alamäkipyöräily olis varmasti hienoa, samoin monet korkeita paikkoja tai kovaa vauhtia vaativat asiat. Mulla vaan menee heti pupu pöksyyn ja alkaa pelottamaan, hikoiluttamaan ja ahistamaan. Vierestä seuraaminen on monesti mun vaihtoehto tällaisissa tilanteissa. Ellei ryhmäpaine tule ja pelasta. En ikinä ikinä koskaan aio hypätä benjihyppyä, kymmenestä metristä uima-altaaseen tai laskuvarjolla mistään lentävästä koneesta. Ei. Never ever.20150811_085753

13. Pelkään edelleen lentämistä aina joskus. Saattaa olla pitkiä aikoja, että ei pelota laisinkaan nousta kyytiin. Jos yksi lento onkin pomppuisempi, tai lennon aikana koneesta kuuluu tavallista enemmän outoja ääniä, saatan alkaa pelkäämään. Sen jälkeen voi olla koko reissun loput lennot pilalla. Sitten pidetään Markkua kädestä ja ollaan silmät kiinni inisten omalla paikalla. Lentopelko on ärsyttävää, mutta niin irrationaalista! Miksei se vois vaan kerralla loppua…

14. Haaveilen aika ajoin lyhyestä tukasta. Sitten katselen vähän reissukuvia joissa pitkä letti hulmuaa ja tuumin: ei ehkä vielä tänäkään vuonna.

15. Soitin nuorempana kymmenen vuotta pianoa, joista ainakin kahdeksan musiikkiopistossa. Se oli sekä ihanaa, että kamalaa. Sen verran kamalaa kuitenkin, että lopetin sen ennen lukioon menoa. Sen jälkeen en koskenutkaan pianoihin neljään vuoteen. Nyt olen kaivanut mielenkiintoisia nuotteja viimeisen puolen vuoden aikana ihmeellisistä kätköistä ja käynyt muutaman kerran vanhempien luona soittamassa. Tietenkin silloin, kun kukaan ei ole ollut kuuntelemassa. Haaveissa olisi ostaa digipiano tänne Rollon kämppään, ja alkaa pikkuhiljaa harjoittelemaan taas. Maksavat vaan sellaiset kapistukset mansikoita ja samalla rahalla sais vaikka lennot Alaskaan tai Australiaan.

16. Olen scifi-friikki, mutta en välitä Star Warseista. Stargate SG-1, Stargate Atlantis, Universe ja Eureka sarjoista ja kaikki mahdolliset scifi-kirjat on mun ehdottomia suosikkeja. Lisäksi luen paljon tiedelehtiä, ja olen myös joskus koittanut saada jotain selvää Markun geofysiikan ja tähtitieteen opuksista. Niistä on välillä vaikea saada selvää ymmärrystä, mutta mulla kiinnostaa. Tämä tähtiin tuijottelu on nyt sen verran pitkällä, että meillä on jo oma oikea tähtikaukoputki.åressa

17. Mulle on tosi helppoa muistaa metrokarttoja vaikka Pariisista tai Lontoosta ja matkustaa ilman, että tarvitsee tarkistaa vähän väliä mihin on menossa. Vastavuoroisesti Rovaniemellä en osaa matkustaa edes bussilla. Enkä kyllä Helsingissäkään.

18. Kuuntelen joka päivä ASMR-videoita. Gentlewhispering-Marian videot on mielettömiä, varsinkin hiusten pesut ja kasvohoidot. Call me crazy, mutta noi on ihan superrentouttavia!

19. Rakastan neulomista ja islantilaiskuviot tulevatkin jo aika helposti. Se vaan, kun innostus lopahtaa monesti yhteen sukkaan tai villapaita jää sohvalle pariksi kuukaudeksi odottamaan inspiraation jatkumista. Niitä yksiä sukkia alkaa nyt olemaan… Ehkä pitäis alkaa innostumaan niiden parien neulomisesta vaikka ens syksyyn mennessä.

20. Yksin ollessani en jaksa katsoa telkkaria koskaan. En ole yhtään kärryillä mitä sieltä tulee. Viikonloppuisin katsotaan pari leffaa, mutta muuten en seuraa mitään. Ei ole Netflixejä eikä muita. Mie hengailen vaan koneella ja luen ihan hulluna kirjoja.

Semmosta meikästä! Koitin keksiä mahdollisimman erikoisia juttuja. Oliko teille mitään ihmeellisiä uusia informaatioita? Omasta mielestäni olen jutellut blogissa muutamista näistä aikaisemminkin. Neulominen ja voimalinjat on ainakin ollut joskus esillä 😀 Tämä postaus oli useamman päivän tulilla ja piti aina tulla kirjoittamaan kun tuli mieleen jotain hauskaa. No, onnistuinko? Mitäpä olitte mieltä? : )

Seuraa blogia facebookissa, bloglovinissa ja instagramissa! Snapchatissa @maaritjt

You Might Also Like

31 Comments

 • Reply Jerry / Pako Arjesta lauantai, 13 helmikuun, 2016 at 12:07

  Tällaisia on kyllä sen verran kiva lukea, että ehkä sitä on pakko itsekin kirjoittaa samantapainen jossain vaiheessa (yksi onkin ollut mielessä jonkin aikaa) :). Hauskoja faktoja, joista ei varmastikaan tulisi puhetta ihan tuosta vain normaalissa keskustelussa. Mukavaa viikonloppua :)!

  • Reply Maarit Johanna lauantai, 13 helmikuun, 2016 at 14:55

   Minustaki oli hauska kirjoittaa ja olis tosiaanki hauska lukea tällaisia muiltakin! Näistä hauska kooste jonnekin ”tutustu suomalaisiin matkabloggaajiin”-postaukseen 😀
   Oot muuten oikiassa, tuskimpa tulis puhe ihan heti tällaisista jutuista jos näkee porukkaa kerran puolessa vuojessa 🙂
   Kivaa lauantaita sulleki!

 • Reply laura / to travel is to live lauantai, 13 helmikuun, 2016 at 12:48

  Eteläiset Voileipäsaaret, ihana!! 😀 Mulla on kans sama juttu että ulkomailla metromatkustus sujuu mainiosti ja linjoista saa selvän mutta täällä Kouvolassa kesti jonkin aikaa ennen kuin sain otettua selville millä bussilla pääsen kouluun, miten on mahdollista 😀 Mäpäs menen tutustumaan tuohon gentlewhisperingiin, kuulostaa mielenkiintoiselta 🙂

  • Reply Maarit Johanna lauantai, 13 helmikuun, 2016 at 14:56

   Jes, ihan mahtavaa, etten ole ainoa, jolta ei vaan suju tää maaseudun kaupunkien liikennejärjestelyjen ymmärtäminen 😀
   Gentlewhispering on mun suosikki, mutta MassageASMR ja monet muut toimii kans tosi hyvin. Just be sure, että sulla on kuulokkeet korvissa kun alat kokeilemaan ^^

 • Reply sarsa / Pohjoistuuli puhaltaa lauantai, 13 helmikuun, 2016 at 12:56

  Mä niin ymmärrän tuon voimalinjan. Täällä päin Hämeettä on yks paras hiihtoreitti, joka kulkee linjan alla loivasti kumpuilevissa maisemissa. Ja parasta, että sinne paistaa aurinko toisin kun umpimetikköön.

  • Reply Maarit Johanna lauantai, 13 helmikuun, 2016 at 14:59

   Oi oi oi! Kuulostaa just samalta kuin Sodankylän varuskunnassa pidemmällä hiihtoreitillä <3 Se on ihan ehdottomasti mun lempparireitti, eikä vähiten sen voimalinjan takia 🙂 Ihanaa, jos sieki tykkäät niistä!

 • Reply Anu lauantai, 13 helmikuun, 2016 at 12:59

  Voi, tää oli niin kiva! Hauska tietää susta vähän enemmän. 🙂

  Minäkin haluaisin hirveästi matkustella Kanadassa! Ei ois kyllä hullumpi toi Skotlantikaan, mutta sinne menisin varmaan kesällä. Tykkään luontokohteista eikä mulle tarvii aina olla tosiaankaan superlämmintä, mutta kylmää, kosteaa ja tuulista säätä saa kokea riittävästi täällä Hollannissakin. 😀

  Eeva Kolun blogissa on muuten ollut hyviä ja selkeitä postauksia valokuvauksesta. Kannattaa tsekata, jos et ole lukenut!

  Mä jouduin/sain opiskella valokuvausta AMK:ssa muun journalismiin liittyvän kylkiäisinä. Muuten en kyllä tajuaisi järkkäreistä mitään. Nyt kuvaan blogiin, huvikseni ja joskus myös lehtijuttuihin. RAW-kuvaamisen oon kuitenkin jättänyt kouluun. Sanomalehteenkin kelpaavat yleensä JPG-kuvat, joten oon ajatellut, että ne on aivan välttäviä myös mun blogiin. En ole kuitenkaan mikään ammattivalokuvaaja, enkä sellaiseksi tähtää. Teksti on minulle pääosassa. 🙂

  • Reply Maarit Johanna lauantai, 13 helmikuun, 2016 at 16:24

   Kiitos Anu :p Oli tosi hauska kirjoittaakin tätä! Monesti porukalla kiinnostaa, kun vähän raottaa elämästään. Kaikkea ei tietenkään tarvi paljastella, mutta nämäkin on hauskaa nippelitietoa 🙂

   Luontokohteiden perässä mekin matkustellaan. Olitko sie muuten asunu Rodoksella? Se kiinnostais meitä tänä kesänä. Huvittais tietää onko siellä millaisia patikkapolkuja tai mielenkiintoista luontoa. Skotlanti olis haavelistalla, mutta ei se haittais ollenkaan, vaikka siellä olis lämmintäkin kun sinne sattuu sitten lähtemään 😀

   Ihana kuulla, ettet hifistele blogia varten ja että lehtiinkin kelpaa jpeg. Helpottaa hirveästi omaa stressiä aiheesta. Tuntuu vain, että pitäis osata. Mua harmittaa kun Lapin avoimessa yliopistossa olis ollut ihan oikea 30op valokuvauksen peruskurssi, joka olis alkanut kuukausi sitten ja kestänyt syksylle. Luulin, että tottakai sinne pääsee kun ilmoittautuu vaan, mutta sepä tulikin täyteen ja arvalla ratkaistiin ketkä pääsi sisälle. Siinä kohtaa ei ollut enää arpaonni myötä. Höh!

   • Reply Anu tiistai, 16 helmikuun, 2016 at 23:49

    Sinnepä juuri aikanaan Rovaniemeltä muutin. 🙂 Rodos ei ole niin iso ja monipuolinen saari kuin vaikkapa Teneriffa, mutta kyllä sieltäkin patikkareittejäkin ja kaunista luontoa löytyy. Patikoimassa en ole itse käynyt, mutta varmasti Google osaa neuvoa asiassa.

    Suosittelisin teitä tutustumaan etenkin länsirannikoon (mm. Monolithoksen linnanraunioille kiipeämistä, siellä on mahtavat maisemat). Saaren eteläkärkikin, Prasonisi, on jännä paikka. Se on itse asiassa erillinen, pieni saari, joka kuitenkin kesäisin veden ollessa matalalla yhdistyy Rodokseen. Paikka surffaajien suosiossa, ja siellä yhdistyvät Egeanmeri ja Välimeri. Itärannikolta puolestaan löytyy upeita rantoja.

    Oon kirjoitellut Rodoksesta jonkin verran blogiini, jos haluat käydä katsomassa, ja siellä on myös linkki Hesariin viime vuonna tekemästäni Rodos-matkajutusta. 🙂 Ja jos päätätte lähteä reissuun ja kaipaat enemmän vinkkejä, kysy ihmeessä!

    • Reply Maarit Johanna keskiviikko, 17 helmikuun, 2016 at 12:37

     Kiitos vastauksesta! Pitää ehottomasti käydä katsomassa sun blogista kaikki jutut läpi 🙂 Meillä on vielä suunnitelmat ja oikeastaan kohteetkin auki. Rodos on vaihtoehtojen kärjessä. Varmaan aikataulu ja hinta loppujen lopuksi määrittää mihin suuntaan me päästään lähtemään 🙂

 • Reply Millamaija / Avaruusponi lauantai, 13 helmikuun, 2016 at 13:08

  ASMR!!! Ilmoittaudun myös tähän epäilyttävään ajanvietteeseen. Parasta olla yksin sängyllä kuulokkeet korvilla ja laittaa jotkut rapsuttelut raikamaan 😀 Ihanaa.

  Ja hei, mä soitin myös 10 vuotta pianoa ja ostin just äsken itelleni kosketinsoittimet kun hotsitti vähän soitella niin ei ne kyllä niin kalliita oo. Mä ostin itse halvan mallin mutta en halvinta, oli kriteereitä ja halvin joka täytti ne, lähti mukaan. Hintaa tuli jalustan, pedaalin ja kuulokeadapterin kanssa pikkasen reilu 300e, ja olen tyytyväinen<3 Suosittelen 😉

  Ja voin samaistua tohon junien ja lentokoneiden tuijottamiseen. Mä saatan istua Helsingissä yhdellä kalliolla vaikka kuinka kauan ja vaan katsoa lähteviä junia. Siinä on joku kiehtova juttu kun ne kulkee, oon pohtinu paljon miks mä tykkään siitä. Joku kaveri sano että siks kun ne vie johonkin.

  Tulipa kauhee romaani aiheesta "meissä on samoja piirteitä" 😀

  • Reply Maarit Johanna lauantai, 13 helmikuun, 2016 at 14:58

   Rapsuttelut on tosi jees <3 Mulla on muuten ASMR-juttuja kännykkäänkin ladattuna ja kuuntelen pidempiä juttuja varsinkin jos on yölentoja tiedossa ja nukuttaa huonosti. Silloin ne on kyllä korvaamattomia!

   Kolmensadan piano olis kyllä jees, mutta haaveilen sellaisesta ihan pianokosketuksen omaavasta Yamaha Clavinovasta, joka näyttääkin ihan oikealta pianolta. Kun on kerran tottunut, niin sitten ei halua vaihtaa 😀
   Minusta on ihan huippua kun muistakin löytää tällaisia ominaisuuksia, joista itte ajattelee, ettei kovin monikaan tällaisia harrasta!
   Sun pitää viedä mut joskus sille junien katselu-kalliolle, kuulostaa ihanalta ^^

   • Reply Millamaija / Avaruusponi lauantai, 13 helmikuun, 2016 at 17:10

    Apua miksen mä oo koskaan tajunnut tota lennolla kuuntelua?! En kertakaikkiaan pysty nukkumaan koneessa ja noi vetää niin löysäksi et vaikkei nukahtais niin ainakin aika liitäis. Kiitti vinkistä 🙂 (Y)

    Ja joo! Me päätettiin Vovan kanssa että (paljastus huii) muutetaan Suomeen ennen kesää! Että tervetuloo sit vaikka meille kylään ni mennään sinne yhdessä pönöttää 😀 Se kallio on Linnanmäen vieressä ja sieltä näkee junaradan lisäksi Töölönlahdelle. Tai ei sattuis Valko-Venäjä kiinnostamaan? Voi tännekkin tulla kylään jos on aikaa ja rahaa. Täällä nyt vielä ollaan muutama kuukaus ja sit ajetaan Venäjän kautta Helsinkiin. Ainoo vaan et meillä ei oo mitään sohvaa tms. mihin majottaa niin majottuminen tapahtuis muualla mutta pistäkee korvan taakse 😉

    • Reply Maarit Johanna lauantai, 13 helmikuun, 2016 at 19:48

     Siitä sulle uus käyttötapa sitten napsutusvideoihin! 😀

     Hei mahtavaa! Tervetuloa vaan Suomeen 🙂 Sun täytyy selkeästi kans tehdä paljastuspostaus, jos näin meheviä juttuja on jo luvassa 😀
     Mie taidan itseasiassa nyt muistaa, että jossain leffoissa on ainakin oltu tuolla kalliolla. Kuulostaa nimittäin nyt yllättävän tutulta kun mainitsit.
     Ja hei, mulla kiinnostaa matkakohteista melkeen kaikki mahdollinen paitsi Afrikka ja Intia (tällä hetkellä) 😀 Ongelma on vaan rahapussin sisällön vähyys just nyt ^^

 • Reply Kthetraveller lauantai, 13 helmikuun, 2016 at 13:57

  Hahhah, pari sanaa sinusta: Sä olet suloisen hassu, ihana ihminen! Tuommoinen postaus olisi varmaan itsekin tehtävä, tekisi hyvää vähän pysähtyä ja tutkiskella omaa itseään. Se olisi kyllä sellainen paljastuskirja, että saattaisi muutama katsoa kieroon sen jälkeen 😉

  • Reply Maarit Johanna lauantai, 13 helmikuun, 2016 at 16:25

   Kiitos! 😀 Itte olet <3
   Ei kai se ole kuin tehdä sellainen paljastuskirja, jota kehtaa lukea ilman silmien pyörittelyä :p

 • Reply Veera Bianca lauantai, 13 helmikuun, 2016 at 20:21

  Tällaset postaukset on ihan liian hauskoja 😀 Oli hauska oppia susta uutta!

  • Reply Maarit Johanna sunnuntai, 14 helmikuun, 2016 at 09:34

   Jee, kiitos! 🙂 Mukavaa ^^ Nää on kyl munkin lemppareita. Ei voi vastustaa lukemista, kun on kuitenkin ihan pikkuisen kiinnostunut 😛

 • Reply Tanja lauantai, 13 helmikuun, 2016 at 21:25

  Nää paljastuspostaukset on niin kivoja! Muutamasta kohdasta tunnistin myös itseni, esim. kartat on ihania <3 Vaikka ala-asteella karttojen lukua vihasinkin, niin nyt voisin tuijotella ja tutkia karttoja ties miten kauan.
  Mulla on jossain vaiheessa tulossa samantapainen postaus, kuhan keksin mitä itsestä paljastaisi 🙂

  • Reply Maarit Johanna sunnuntai, 14 helmikuun, 2016 at 09:35

   Mie arvasin, että täältä löytyy samantyyppistä porukkaa varmasti 🙂 Miten sie oot voinut vihata karttoja koskaan? Mie olin ihan pienenäkin aina pöljänä karttoihin. Varmaan viisivuotiaana luettelin jo ulkoa Pohjanlahden rannikkokaupungit, kun äiti opetti sellaisen laulun niistä 😀 Siitä se itseasiassa tais lähteä koko homma.
   Noniin, postausta vaan tulille ja tästä vinkkejä ^^

 • Reply Outi sunnuntai, 14 helmikuun, 2016 at 00:16

  Mun mielestä voisit lopettaa niihin matkakilpailuihin osallistumisen, että muillakin olis mahkuja! Törkeetä tommonen! 😉
  Ei vaan, ihan loistavaa jos onni potkii oikeen urakalla asiassa, jota rakastaa!

  Ihana hyvän mielen postaus!

  • Reply Maarit Johanna sunnuntai, 14 helmikuun, 2016 at 09:36

   Muhaha 😀 Pari kertaa oon miettinyt, että pitäskö lopettaa. En oo pystyny, liian koukuttava 😀 Kyllä mie yleensä matkakilpailuiden voitot julkaisen blogissa ennemmin tai myöhemmin, mutta kaikki muut pysyköön salaisuuden verhon takana siihen asti kun kehtaamisen aste nousee 🙂

   Kiitos ^^

 • Reply sarrrri | La Vida Loca 2.0 Matkablogi sunnuntai, 14 helmikuun, 2016 at 10:55

  Stargate Atlantis. Parasta.

  • Reply Maarit Johanna sunnuntai, 14 helmikuun, 2016 at 10:58

   Voi kyl! <3 Oikeastaan ihan kaikki Tähtiportit <3

 • Reply Vintagella sunnuntai, 14 helmikuun, 2016 at 19:46

  Tämä oli kerrankin mielenkiintoinen postaus tästä aiheesta, koska monet kohdat oli jollakin tapaa erikoisia. Voimalinjat! <3

  • Reply Maarit Johanna sunnuntai, 14 helmikuun, 2016 at 22:12

   Ihana kuulla! 🙂 sitten onnistuin hyvin. Tämä omituisten faktojen miettimismoodi jäi oikeastaan päälle ja julkaisun jälkeen tuli paljon muutakin mieleen. Ehkä osa kaksi seuraa joskus 😀

 • Reply marikaw sunnuntai, 14 helmikuun, 2016 at 21:08

  Nää on kyl tosi kivoja postauksia, kiva tietää muista enemmän. 🙂 Ite oon aika nihkeesti kertonut blogissa tietoja itsestäni, pitäisköhän myös tehä jonkunlainen paljastuspostaus. 😀
  Ihana toi juna ja lentokonejuttu, mä oon asunut melkeen koko ikäni tyyliin lentokentän vieressä ja muutaman vuoden ihan junaradan vieressä ja voin vaan kuvitella miten fiiliksissä oot lentokoneista kun mäkin olen edelleen. 😀 Sama ongelma kuvaamisen kanssa, mä haluisin olla hyvä ja osata käyttää asetuksia ja plaaplaa mut en vaan osaa. 🙁

  • Reply Maarit Johanna sunnuntai, 14 helmikuun, 2016 at 22:16

   Mahtavaa, ettet oo kyllästyny juniin ja lentsikoihin! Minusta tuntuu, etten koskaan voi 😀 harmittaa vaan kun kesäksi lentoliikenne kiitotierempan vuoksi seisoo pari kuukautta. Ne Kemijärven junatki on aika pari-kertaa-päivässä tyylistä herkkua. Onnekas sie sielä Helsingissä ?
   Minusta tällainen postaus, jossa kerrotaan jotain henkilökohtaista, mutta ei kuitenkaan mitään radikaalia on aina hauskaa. Paljastuksia persoonasta 🙂
   Suunnittele ihmeessä kans!

 • Reply aisla maanantai, 29 helmikuun, 2016 at 09:18

  Hei,tällainen vanhempikin täti-ihminen sai aamunaurut voileipäsaaristasi ja sähkölinjoista.Ja kartoista.Olen matkustusfriikki ja täältä perspektiivistä katsottuna,ompahan mitä muistella.
  Olet oikealla tiellä,mene niin paljon kuin vain rahkeet ja rahapussi kestää,ikinä et tule katumaan.

  JOs et ole vielä käynyt Santorinilla,kannattaa piipahtaa.La Comeran saari on suunnitelmissani seuraavaksi.
  Karttoja selaillen ja blogiasi lukien
  terkut Lahdesta

  • Reply Maarit Johanna maanantai, 29 helmikuun, 2016 at 09:34

   Hauska juttu! 😀 Kiitos kommentista, on aina mukavaa kun lukijat kommentoivat 🙂
   Santorinilla on tullut käytyä toissa kesänä ja oli upea kohde! Lähtisin uudelleen, mutta en varmasti elokuussa. Hurjan kuuma ja kamalasti turisteja. Hiukan leppeämmillä keleillä se varmasti olisi vielä ihanampi. La Gomeralle kiinnostaisi meilläkin lähteä. Ehkä seuraavalla Teneriffan reissulla pääsemme sinnekin. Kiitos terkuista!

 • Reply Satu perjantai, 16 syyskuun, 2016 at 12:29

  Kemijärven tavarajunat. Ihana!!

 • Leave a Reply