Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Nautimme joulunpyhistä Hotel Kämpissä

lauantai, joulukuu 26, 2015

Eivät ne Kämpiä kehuneet ole palturia puhuneet! Tultiin joulupäivänä hyvissä ajoin tutustumaan ensimmäistä kertaa tähän Suomen hienoimpaan hotelliin. Käytävillä olevat kahden sävyiset keltaiset tapetit olivat kuin suoraan oman lapsuuden huoneestani, mutta ei naamani ehtinyt kauaa niiden vuoksi venähtää. Deluxe-huoneemme sai meidät nimittäin jo ihastuksesta huokailemaan. Jos tämä on hotellin alimman tason huone, mietimme millaisia ne hienommat sitten ovat! Markku sanoi heti tämän olevan nyt se. Se, eli kaikista hienoin hotelli missä hän on ollut. Tasan viikko sitten melkein samat sanat tuli Radisson Blu Plazan Kauno Sviitissä, mutta nyt Kämpissä Deluxe-huoneessa.

Voi miten meidän kelpaa. Ollaan haaveiltu Kämpistä iäisyys. Vitsailtu siitä jo monta vuotta. ”Se on varmaan sellainen paikka, ettei meillä ole koskaan sinne mitään asiaa!” Toissa kesänä kehdattiin kesällä käydä Brasserien terassilla juomassa kahvit. Jo se tuntui maalaisesta ihan hassulta, vaikka ollaankin yövytty varmasti kymmenissä muissa kivoissa hotelleissa aikaisemmin. Nyt me sitten ollaan täällä! Kaikista parasta on, että tämä ei jää yhteen yöhön, vaan saadaan ottaa rennosti ja kiirehtimättä ja lähteä vasta kun on nukuttu kokonaiset kaksi yötä. Monesti hienossa paikassa yhden yön käynnillä tuntuu, että pakko nauttia kaikesta täysillä, kun ei toista kertaa voi. Onneksi tänne pystyi palaamaan aamiaisen jälkeen vielä päikkäreille ja käydä kaikessa rauhassa kaupungilla. Ja palata takaisin! Ei oikein minkään muun hotellin kanssa ole ikinä ollut sellaista fiilistä.

Nyt me aiotaan nukkua kellon ympäri ihanalla sängyllä ja näillä kaikilla tyynyillä. Mietitään jo valmiiksi suunnitelmaa miten saataisiin kerättyä tarpeeksi Finnair Plus -pisteitä uuteen yöpymiseen täällä. Voi olla, että seuraavaan kertaan on aikaa, mutta ompahan taas jotain mitä kannattaa odottaa! Kunnollista hotelliarvostelua muuten tulossa sitten kun tältä reissulta joskus pääsee taas kotiin Sodankylään. Sitä ennen vielä Lontoo!

Seuraa blogia facebookissa, bloglovinissa ja instagramissa.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Katja lauantai, joulukuu 26, 2015 at 11:36

  Voi että teillä kyllä kelepaa! Ottakaahan kaikki irti ja Lontookin vielä! Sielläkös te vastaanotatte uuden vuoden?

  • Reply Maarit Johanna lauantai, joulukuu 26, 2015 at 12:58

   Niin kelepaa! Lontoossa otetaan vuosi vastaan 🙂 Tai ainakin siinä melkein Lontoossa. Mennään työkaverin luokse Kentiin.

 • Reply Jerry / Pako Arjesta lauantai, joulukuu 26, 2015 at 12:06

  Upeaa, että Kämp on teille sitä, mitä odotittekin :)! Ehdottomasti yksi Suomen parhaista hotelleista :D.

  • Reply Maarit Johanna lauantai, joulukuu 26, 2015 at 12:59

   Markku on ainakin innoissaan! Kyllä miekin tykkään, mutta tämä prameus on jotain mihin ei ole vielä kerennyt tottua 🙂 On tämä upea, se on kyllä varma!

 • Reply Lotta Watia | Unagidon lauantai, joulukuu 26, 2015 at 12:08

  Oi että, onpa teillä ihana joululoma ollut! Niin parasta, että voitte olla tuolla jopa kaksi yötä! Ei tarvitse kiirehtiä yhtään mihinkään. Nauttikaa! 🙂

  • Reply Maarit Johanna lauantai, joulukuu 26, 2015 at 13:00

   Pitää muistaa jatkossakin, ettei yks yö riitä jos haluaa kunnolla nauttia 😀 Pitää vain varata aikaa ja rahaa tällaisten lomien suunnittelulle. Onneksi nyt oli kaikki tähdet oikeassa asennossa, kun saatiin Finnair pisteiden vuoksi niin hirvittävän halvalla 🙂

  Leave a Reply