Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Työt loppu, ja se lähti heti reissuun

torstai, marraskuu 5, 2015

Morjens vallan odottamattoman muutaman ylimääräisen päivän blogihiljaisuuden jälkeen!

Minua facessa tai instassa seuraavat jo tietävätkin, että olen ollut reissun päällä ensin viikonloppuna Markun kanssa Oulussa katsomassa kiekkoa ja moikkaamassa reissuleissiäni Kristiinaa. Päädyin sen jälkeen heti Helsinkiin ja Pietariin. Takaisin Suomeenkin on jo päästy ja Cafe Engelin tee maistuu aamuväsyneelle. Ajattelin palata Lappiin vasta sitten kun lumet ovat maassa, mutta koska niitä todennäköisesti joutuu vielä odottelemaan, niin ehkä jo sunnuntaina otan junan alle ja komottelen kotia kohti. Mulla on taas kauhia määrä juttuja varastossa ja tavaraa laukussa. Ainaki niitä juttuja tulee lisää tulee vielä pian. Purkamisen aloitan viimeistään kotiin päästyäni. Huomenna lähden serkkutytön kanssa Tampereelle ihan kunnon kaupunkilomalle. Keväällä Tampere yllätti parin tunnin visiitin perusteella. Onkin jo aika ottaa Manse uusiksi. Jos intoa riittää, jatkan vielä Jyväskylään, jossa en ole koskaan käynyt.

Helsingin aurinko tekee ihmiselle niin hyvää. Ja nämä kaikki ystävät, joita ei ole nähnyt kamalan pitkään aikaan! Voisipa vain jäädä, mutta työnhaku Lapissa odottaa. Oli paras idea tehdä irtiotto heti töiden loppumisen jälkeen kun kelejäkin vielä on koko maassa.

Kaunista torstaita kaikille : )

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Kthetraveller torstai, marraskuu 5, 2015 at 10:27

  Tervetulloo takaisin. Kiva kuulla sun mietteitä sitten Pietarista, jossa itsekin tuli piipahdettua syyskuussa. Harmi ettei kelit suosinut teitä ihan yhtä hyvin kuin meitä. Tsemppiä työnhakuun!

  • Reply Maarit Johanna torstai, marraskuu 5, 2015 at 11:51

   Kiitos 🙂 Mie naputin tarinaa laivassa takaisin tullessa useamman tunnin! Kelit ei oikeastaan haitanneet mitenkään. Ihana city joka tapauksessa <3 Ja kiitos tsempeistä! Sain jo tänään yhden kiinnostuneen puhelun, toivottavasti se johtaisi haastatteluun 🙂

 • Reply Noora torstai, marraskuu 5, 2015 at 16:06

  Tervetuloa Tampereelle! Täällä on oikeasti jopa varsin kaunista nyt kun puut ovat vielä ainakin hieman lehdissä ja valoviikot on alkaneet. Hämeenkadun puut ovat täynnä ihme diskopalloja ja kaikkea muutakin löytyy minne katseen kääntääkään. Mun mielestä marraskuu on ehkä vuoden masentavinta ja harmainta aikaa, mutta tänä vuonna tästä on jopa voinut vielä nauttia.

  • Reply Maarit Johanna perjantai, marraskuu 6, 2015 at 23:35

   Kiitos! Ja siis hei VAU noita discopalloja! Katoin tuon sinun kommentin jo ennen kuin saavuin, mutta en tajunnut ottaa sitä niin kirjaimellisesti. Kuitenkin kuljin kaupungilla pää ihan kenossa kun ihastelin. Ihanaa 😀

 • Reply marikaw torstai, marraskuu 5, 2015 at 18:24

  Hyvä että teit irtioton suoraan töiden loppumisen jälkeen, nyt vaan tsemppiä työnhakuun ja uusia reissuja suunnittelemaan! 🙂

  Haastoin sut matkakuvahommaan part 2! https://www.rantapallo.fi/marikaworld/2015/11/04/kymmenen-matkakuvaa-osa-kaksi/

  • Reply Maarit Johanna perjantai, marraskuu 6, 2015 at 23:38

   Kiitos 🙂 Oon kyllä samaa mieltä, että nyt oli hyvä aika irtiotolle, kun ei ollut vielä mitään varmaa tiedossa.

   Kivaa jes, tuo oli hauska haaste!

 • Reply Millabella sunnuntai, marraskuu 8, 2015 at 21:15

  Jee! Ihania kuvia 🙂 Laitahan nuo selffit mulle kun kerkeet!

 • Leave a Reply