Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Big city dreams

torstai, 8 lokakuun, 2015

Vasta hetki sitten leiskotin täällä tulevaa reissua Islantiin ja nyt taas uutta reissua pukkaa. Tällä kertaa matkataan metropoliin, ehkä maailman suosituimpaan turistikohteeseen. Kaksi kertaa olen käynyt ja tuo paikka ei vain kyllästytä. Se tuo tervetullutta vastapainoa tämän vuoden luontoseikkailuille ja olen niiin innoissani pitkästä aikaa! Siellä minua jo Harrodsin kuppikakut odottaa…

uusi vuosi 2016 otetaan vastaan lontoossa!

Tämä vuosi on ollut mulla ja Markulla yhtä unelmien toteutusta ja usean vuoden suunnittelujen toteutumisia. Australia, Etelä-Norja ja Huippuvuoret nyt tästä parhaina mainittava. Jatkuvasti mielessä on kytenyt myös Lontoo. Markku on halunnut viedä minua Lontooseen ja mie olen halunnut viedä Markun Lontooseen. Viimeksi pääsin vierailemaan ihanassa kaupungissa vuonna 2011 juuri kun Suomi voitti jääkiekon maailmanmestaruuden. Sitä ennen vietin Lontoossa uutta vuotta äitin kanssa 2009. Shoppailtiin, syötiin, shoppailtiin vähän lisää ja käytiin katsomassa nähtävyyksiä. Nyt me lähdetään vähän tuolla ensimmäisen reissun teemalla. Olen kuollakseni halunnut joulun jälkeisiin alennusmyynteihin uudelleen. Normaalisti tuohon aikaan jopa Lontoossa voi saada merkkivaatteita superhalvalla. Olen koko vuoden pistänyt oikeastaan koko palkkani pelkästään reissuihin. Lentoliput, hotellit, bensat ja matkarahat. Niihin ne rahat menee joka ikinen kuukausi, vaikka vannoisin säästäväni! Matkailu näkyy mulla ainakin vaatekaapissa, johon hyvin hyvin harvoin ilmestyy uutta sisältöä. Tärkeimpinä vaatekappaleina toimii edelleen Islannista ostetut villapaidat.

Mutta NYT mie pääsen ostoksille! Samalla matkalla päästään kokeilemaan Finnairin loungea Helsingissä, sillä olemme molemmat Finnair Plus Silver-korttien onnellisia haltijoita ja hommasimme yllättävän edukkaat Finskin lennot! Hotelli on vielä hakusessa, sillä arvomme paremman sijainnin ja hotellin tason kanssa. Kumpikin tuppaa maksamaan, mutta jos toisesta tinkii, tippuu hintakin. Suunnitellaan reissua niin, että molemmille on omat unelmapäivät. Markku on puhellut jo vuosia Greenwichistä ja Natural History Museumista ja minä taas niistä kuppikakuista, tyylikkäistä vaateliikkeistä, ja kello viiden teestä. Yritämme löytää halvimmat shoppailupaikat ja edullista ruokaa. Olen ihan superinnoissani! Pitkästä aikaa Lontoo <3Lennot ostin Travellinkin kautta ja käytin samalla Ostohyvitys.fi -nimistä palvelua. Kyseessä on kuin netissä toimiva bonuskortti, jolla saa ostoksista rahaa takaisin. Lennot maksettiin ja saan niistä hyvitystä 5,5€! Olin vain kuullut aikaisemmin Ostohyvitys.fi -palvelusta, ennenkuin minuun otettiin sieltä yhteyttä haluaisinko kokeilla heidän palveluitaan. Olen tarkka, että teen yhteistyötä vain sellaisten tahojen kanssa, jotka sopivat blogini teemaan. Ennakkokäsitykseni palvelusta oli, että se palvelee parhaiten muotishoppailijoita. Ostan uusia vaatteita hyvin harvoin, sillä minusta palkkani palvelee minua parhaiten lentolippujen tai hotellivarausten muodossa. Innostuin kuitenkin, sillä palvelussa on matkailullekin ihan oma osionsa ja sieltä löytyy monet tutut nettikaupat, kuten Hotels.com, Ebookers, Travellink, Eckerö Line ym. Ehdin tutkia palvelua ja kauppoja muutaman viikon ennen Lontoon lentojen ostamista ja on kyllä sanottava, että jäin koukkuun! Ilmaista rahaa! Olen tällä hetkellä säästöbudjetilla, joten kaikki mikä auttaa minua säästämään rahaa on kyllä kokeiltava. Ostohyvityksen kautta shoppailemalla periaatteessa laittaa rahaa pankkiin odottamaan muutaman kuukauden päästä nostettavaksi.

Palvelu on äärimmäisen helppo käyttää ja sieltä saa oikeasti rahaa takaisin. Kuulostaa vähän liian hyvältä ollakseen totta, mutta kokeilemalla hoksaa miten heleppoa käyttäminen on. Rekisteröitymällä Ostohyvitys.fi -sivuille ja klikkaamalla haluamaansa nettikauppaan sieltä kautta on jo oikeilla jäljillä. Esimerkiksi klikkaamalla lento-ostoksille Travellinkin sivuille saa hyvitystä mistä tahansa lennoista 5,5€ ja mistä tahansa pakettimatkasta 11€. Voi kuulostaa pieniltä summilta, mutta niistä kertyy aikanaan enemmän varsinkin jos matkustaa paljon. Monet ovat verranneet palvelua virtuaaliseen bonuskorttiin ja mielestäni vertaus pitää hyvin paikkansa, sillä toimintaperiaate on sama. Olen tilannut palvelun kautta vasta ne Lontoon lennot, mutta Islannin matkalle pitäisi varata vielä auto päiväksi ja Lontoon reissulle hotellit. En näe mitään syytä miksi en käyttäisi samoja tuttuja nettikauppoja varausten tekemiseen kuin ennenkin, mutta klikkaisin sinne vain Ostohyvitys.fi -sivun kautta. Palvelu ei maksa mitään ja se tuo vain hyötyjä!

Nyt teillä lukijoilla on mahdollisuus päästä kokeilemaan Ostohyvitys.fi -palvelua 5€:n aloitusbonuksella! Pää Pilvissä -blogin lukijana pääset rekisteröitymään TÄSTÄ LINKISTÄ ja olet oikeutettu bonukseen. Seuraavan kerran kun mietitte uusien lentojen varauksia tai ihan minkä tahansa tuotteen tai palvelun ostamista netistä, käykää ihmeessä tarkistamassa löytyykö kyseinen nettikauppa Ostohyvitys.fi -palvelun yli kolmentuhannen nettikaupan joukosta. Minusta tuli tämän palvelun vakkarikäyttäjä kertaheitolla.

Onko teillä kokemuksia? Ja onko kokemuksia uudesta vuodesta Lontoossa? Viimeksi shoppailtiin äitin kanssa niin hurjasti, että päästiin kymmeneltä hotellille ja nukahdettiin ennen vuoden vaihtumista… Paremmalla juhlaonnella tällä kertaa! 😀

*yhteistyössä Ostohyvitys.fi*

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Säppä torstai, 8 lokakuun, 2015 at 16:23

  Oi, varmasti just ihana ajankohta palloilla Lontoossa 🙂 Mun vuosi vaihtuu tänä vuonna Köpiksessä!

  • Reply Maarit Johanna torstai, 8 lokakuun, 2015 at 21:00

   Se oli vuosia sitten ihan mahtavaa ja varmasti nyt vielä astetta hienompaa! Köpis ei varmaan oo yhtään huono uutena vuotena myöskään, thumbs up 🙂

 • Reply lena torstai, 8 lokakuun, 2015 at 17:54

  No onko vähän huippua!!! 🙂 Mä mielelläni jeesaan ja Lontoo-tageista löytyy toki juttua, mutta pista viesti jos jokin tietty kohde kiinnostaa!

  • Reply Maarit Johanna torstai, 8 lokakuun, 2015 at 21:01

   Mie vähän aattelinki kysellä sulta lähempänä jotain kivoja vinkkejä! Harmi ettet enää oo siellä.
   Oon niiin fiiliksissä :))

 • Reply marikaw torstai, 8 lokakuun, 2015 at 18:38

  Lontoooo, maailman paras paikka. <3 Vaikka oon siellä jo kerran tänä vuonna ollut niin kuumottelis toinenkin reissu… Yritän hillitä itteni ja säästää sen ens vuoteen.

  • Reply Maarit Johanna torstai, 8 lokakuun, 2015 at 21:02

   On se ihan mieletön kaupunki. Mun lankomieheni on kuulemma kyllästynyt siihen, en voi ymmärtää! Tuonne kyllä aina haluttaa takaisin. Joskus vaikka asumaan.

  Leave a Reply