Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Liian lyhyt kesä

torstai, 6 elokuun, 2015

Villapaita, tuulitakki, kumisaappaat, ja muutama paksu huivi. Keväällä ostetut kesävaatteet ja ihanat mekot ovat jääneet pölyttymään kaappiin, kun edellämainitut Islannin talvea varten ostetut kamppeet ovat olleet kovassa käytössä. Olen tehnyt töitä töitä töitä ja viettänyt muutaman reissuviikonlopun. Ja nyt kesä on jo ohi. Mikromatkailua on harrastettu vähän täällä Sodankylässä, vaikka aurinkoisia päiviä on ollut ehkä kaks, ja viime viikon visiitillä Pittiövaaraan meillä oli kaverina ainakin satamiljoonaa hyttystä.

Oikeastaan ne mikromatkatkin voi sanoa paremminkin uskalluksiksi ulko-ovesta ulos. Muutaman kerran on ehtinyt jo käydä mielessä jo ahdistus… EIKÖ SE OIKIA KESÄ JO TULE? Pitää asennoitua siihen, että oli pitkä kevät, jonka jälkeen tulee syksy ja taas talvi. Ekaa kertaa ei voi tietää, onko ens vuonnakaan tulossa kunnon kelejä.

Kun taas vaihteeksi uskaltautuu ulos sateeseen, niin maisema Kitisen sillalta saattaa tarjoilla jopa jotain kaunista ja yllättävää, kuten melko kivan pilvisen auringonlaskun.

Tämä postaus on osa Instagram Travel Thursdayta, jossa kuukauden ensimmäisenä torstaina postataan matkailuaiheisia kuvia omasta Instagram-feedistä. Kurkkaappa järjestäjienkin blogit: Destination Unknown, Veera Bianca ja Kaukokaipuu. Omaa Instaani voi seurata nimimerkillä @magellant

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply satuvw sunnuntai, 9 elokuun, 2015 at 13:30

  Hei kesähän on vasta alkamassa!! 😉 Toivottavasti Norjan kesän näyttää parastaan kun lähdette tänne suuntaan, nyt ei vaikuta kovin lupaavalta, mutta en ole kyllä koskaan lähtenyt Norjassa matkalle ilman kevyttoppatakkia, sadevaatteita, pipoa ja villasukkia. Toivottavasti törmäillän loppuviikosta!!

  • Reply Maarit Johanna sunnuntai, 9 elokuun, 2015 at 14:07

   Niinhän se vähän säätiedotusten mukaan näyttäis siltä! 🙂
   Pitääkin ottaa vielä yks takki matkaan lisäksi. Koitan olla optimisti ja jättää villasukat kotiin. Ainahan voi ostaa uudet jos välttämättä tarvitsee.
   Nähdään! 🙂

 • Reply Heidi / Auringon alla keskiviikko, 12 elokuun, 2015 at 18:52

  Ihan samaa mietin! Ja en ole tainnut pitää shortseja jalassa Suomessa koko ”kesänä”, tai ehkä korkeintaan kerran, jos on ollut sitten villapaita mukana 😉 Kaikki ”helleaallot” ovat ihan lässähtäneet jo ennen Oulua, joten syksyfiilis on ollut koko kesän. Epäreilua!

  • Reply Maarit Johanna keskiviikko, 12 elokuun, 2015 at 22:53

   No sano muuta! Aivan ihmeellinen kesä tänä vuonna. Onkohan oikeutettua pitää sitten kunnon aurinkoloma ens talvena kun todennäköisesti tulee kuitenkin olemaan taas hyytävät kelit 😀

  Leave a Reply