Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Unelmieni hotelliaamiainen ja kilpailu!

keskiviikko, 8 heinäkuun, 2015

Kyllä, suhtaudun erittäin intohimoisesti hotellien aamiaisiin. Buffetpöydät täynnä raikkaita hedelmiä, suklaamunkkeja (mun lemppareita), pähkinöitä, leipiä, karjalanpiirakoita, kylmäsavulohta, viiden minuutin kananmunia… Minua on oikeastaan hyvin helppo miellyttää, kun on kyse hotelliaamiaisista. Kun peruselementit ovat kohdillaan, ei voi oikein epäonnistua. En puhu nyt siis nakeista ja pekonista, joita ilman on melko hankalaa löytää aamiaista tämän pallon päältä. Kaikilta aamiaisilta ei ole pakko löytää smoothieita, eikä minun päivääni pilaa, jos tarjolla on vain kahta erilaista juustoa. Monesti täydellisyys voi olla kiinni tunnelmista tai näköaloista. Rantapallo ja Hotels.com järjestävät ”unelmieni hotelliaamiainen” -kirjoituskilpailun bloggaajille ja sekä kuvakisan lukijoille (ohjeet osallistumiseen postauksen lopussa). Unelmieni aamiaisen olen koostanut tähän kaikista ihanista hetkistä, mitä olen ehtinyt kokea aamiaispöydän ääressä tämän elämän aikana!

Unelmieni aamiaisella on ainakin…

…niin paljon vaihtoehtoja, että loppuu santsilautaseltakin tila kesken! Nyt kun katsoo tätäkin lautasta niin vesi herahtaa kielelle. Parsaa, simpukoita, kauniisti leikattuja sitrushedelmiä, juustoja…

…pöytiin tarjoiltavat kahvit ja teet sekä itse hamstrattavat skumpat ja mimosat… niinkuin Teneriffalla Semiramis Hotellissa!

…NO NIITÄ SUKLAAMUNKKEJA!!! Niinkuin jokaisessa hotellissa pitäisi olla!

…mahdollisuus tilata munakasmestarilta uppomunia tai omeletteja… koska Egg’s Benedictiä parempaa brunssielementtiä ei ole olemassakaan!

…saisi maailman parasta tuorepuuroa… koska tavallinen puuro on tylsäätylsää! Ihanaa tuorepuuroa sai Sokos Hotel Vaakunasta Vaasasta.

…jopa vesi olisi upgreidattu limellä, mintunlehdillä ja sitruunalla… koska raikkaat elementit on tärkeitä heti aamuun!

…saisi jälkiruuaksi raakakakkuja… niinkuin Arctic Light Hotellin aamiaisella!

…olisi upeat näköalat… Mulle kävis niin cityvibat, niinkuin Original Sokos Hotel Vaakunasta Helsingistä, tai vuonofiilikset norjalaiseen tyyliin. Oikeastaan, vaikka molempi parempi. Ruoka maistuu aina paremmalta kun on kaunista katseltavaa!

Joskus aamuteelläkin voi olla näin komeat maisemat…

…lisäksi fiilikset, seura ja lomatunnelma!

Tärkeimmät viimeiseksi, koska hyvä aamiainenkin maistuu parhaalta hyvillä fiiliksillä ja vaikka loman ensimmäisenä päivänä parhaiden ihmisten keskellä <3 Ei ole mitään järkeä lähteä aamiaiselle, jos olettaa saavansa ihan kaikkea. Parasta on, että joku muu on ruuan kokannut ja voi itse mennä tutkimaan mitä buffetista löytyy. Parhaimmillaan jokaiselle jotakin ja mielellään paljon! Mitäs tykkäsitte mun aamiaiselementeistä?

 Millainen on sinun unelmiesi hotelliaamiainen? Osallistu Rantapallon ja Hotels.comin kilpailuun ja voita 200€:n Hotels.com lahjakortti! Tägää Instagramissa tai Twitterissä aamiaiskuvasi häshtägillä #hotelliaamiaiseni sekä @rantapallofi. Tutustu kilpailusivuun tarkemmin TÄÄLLÄ. Onnea matkaan ja voittoa kotiin! 🙂

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Marimente torstai, 9 heinäkuun, 2015 at 12:10

  Ääk mitä monenlaisia herkkuja! Etenkin nuo suklaamunkit jäi kiehtomaan, vaikken yleensä ole makean perään heti aamusta. Ja maisemalla on todellakin väliä – muun muassa kattoterassiaamiaiset kunniaan! 🙂

  • Reply Maarit Johanna torstai, 9 heinäkuun, 2015 at 20:34

   Yleensä mie syön jugurttia ja mysliä aamulla, tai jotain muuta aika neutraalia. Tällaiset herkut ja hetket on ihan varattu hotelliaamiaisiin. 😀 Ei kai siitä tulis mittään jos arkenaki vetelis suklaamunkkeja aamupalalla, hehee ^^

 • Reply Terhi / Muru Mou perjantai, 4 syyskuun, 2015 at 14:39

  Onnea voittajalle!! Og samme på dansk: tillykke til vinderen 🙂

 • Leave a Reply