Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Minun matkafiilistelyjä Expedia-blogissa!

keskiviikko, toukokuu 6, 2015

Olipa hauska huomata miten paljon teitä kiinnosti alkava ihastukseni Tampereeseen! Edellinen postaus kirjoitettiin nopeasti fiilispohjalta, mutta sillä tavalla ne parhaat asiat muutenkin elämässä tehdään.

Piti tulla kertomaan teille minusta tehty uusin haastattelu. Hetki sitten sain haastispyynnön Expedia-blogista. Sinne on aikoinaan haastateltu ainakin Lenaa London & Beyond-blogista sekä Lottaa Unagidonista. En siis empinyt kovin kauaa kun tartuin itsekin tuumasta toimeen. Oma haastatteluni on luettavissa tästä linkistä ja sisältää ainakin fiilistelyä ja vinkkejä Islantiin!Tuliko teillä haastiksesta mieleen, mistä ennen kirjoittamattomasta reissusta voisin tehdä postauksen? Niitä nimittäin on paljon vielä säästössä! Viime aikoina esimerkiksi Mallorca on ollut niin paljon puheenaiheena, että melkein pakko pistää fiilistelypostausta tulille. Ja onhan kyseisestä reissustakin tänään (!) tasan kaksi vuotta. : )

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Terhi / Muru Mou keskiviikko, toukokuu 6, 2015 at 19:24

  Hienoa, että olet päässyt Expedia-blogiin! 🙂 Missä muualla sun haastatteluja on? Yritin etsiä tuon haastattelu-tägin takaa, mutta sieltä en löytänyt.

  • Reply Maarit Johanna torstai, toukokuu 7, 2015 at 17:29

   Kiitos Terhi! 🙂 Minusta on toinenkin samankaltainen haastis tehty aikaisemmin, ja sitä en ole vielä pistänyt blogiin. Suunnittelussa on välilehti, johon kokoaisin kaikki haastikset ja jutut joissa olen saanut olla mukana ^^

 • Reply Jenna / Journey Diary keskiviikko, toukokuu 6, 2015 at 20:04

  Mäkin oon huomannut tuon Mallorcahypetyksen tässä viimeaikoina. Omasta reissustakin on pian tullut vuosi täyteen, voisi sitäkin fiilistellä jossain vaiheessa (:

  • Reply Maarit Johanna torstai, toukokuu 7, 2015 at 17:30

   Mutta täähän on vain positiivista! Mulla oli Mallorcasta vähän negatiiviset vibat aikaisemmin, mutta ne murentui heti kun pääsi itse käymään. Hypetys on ihan aiheellista ^^

 • Reply Jerry / Pako Arjesta torstai, toukokuu 14, 2015 at 21:22

  Blogien lukeminen on jäänyt viime viikkoina niin hävettävän vähälle, etten ehtinyt vastaamaan tähän aiemmin, mutta mahtava juttu, että sinua haastateltiin tähän :). Pitääkin käydä katsomassa!

  Omakin haastatteluni julkaistaan ilmeisesti tämän kuun loppupuolella, koska sain vasta eilen vastaukset lähetettyä kiireiden takia.

  • Reply Maarit Johanna perjantai, toukokuu 15, 2015 at 18:31

   Mulla on vähän sama vika ollut, vaikka olen aina yrittänyt hetken ottaa bloggaamiselle päivittäin. Onneksi opinnäytetyön viimeinen versio on nyt palautettu, joten voi keskittyä enemmänkin tähän rakkaaseen harrastukseen 🙂

   Hauskaa että sinustakin on tehty haastis, pitääpä sitten tsekata sekin kun ilmestyy!

  Leave a Reply