Yleinen

Finnairin Economy Comfort – Onko 60€:n väärti?

lauantai, 14 helmikuun, 2015

Vastataan heti suoraan otsikon kysymykseen: Ei ole.

Varasimme Markun kanssa Australian matkamme toisen etapin Helsingistä Singaporeen 10.2 Finnairilla Economy Comfort-luokan istuimille. Luin ennen reissua Tämä Matka -blogin Annan kirjoittaman hyvän ja kattavan postauksen aiheesta. Kirjoituksen ja myös sen kommenttien perusteella tuntui vähän haihattelulta edes ajatella Economy Comfortia, mutta oikeastaan juuri siksi halusin sitä kokeilla. Mutta pettymyshän se oli. Ihan todellakin.

Anna matkusti Bangkokista Helsinkiin 28.12. Meidän lentomme on vain reilun kuukauden hänen jälkeensä ja jo on sillä aikaa Finnairin sivuillakin vaihtuneet tiedot uudesta Economy Comfortista. Enää ei ole informaatiota näin: ”Uudet Economy Comfort -istuimet economyluokan etuosassa tekevät kaukolennostasi entistäkin miellyttävämmän”,

vaan Finnairin sivuilla ilmoitetaan suoraan: ”Istuin itsessään on normaali economyluokan istuin.”

Tavalliset penkit. Ihan tavalliset.

Ruoka oli samaa kuin muillekin turistiluokassa. Kuvassa aamiaisen cheddarpinaattimunakas.

Miksi ihmeessä on sitten aiemmin ilmoitettu että uudet istuimet on? Koska ei ole? Uudet koneet on vasta tulossa, joten Comfortien buukkaja sitä ennen ei saa sitä mistä on maksanut. Kävin kuikuilemassa ihan sinne koneen perälle asti vessareissulla. Ihan kunnolla tutkin onko ne penkit samat. On. Ihan täysin samanlaiset, enkä huomannut minkäänlaista eroa jalkatilassa enkä matkustusmukavuudessa muutenkaan. Istuimme rivillä 22 ja heti meidän edessämme oli vauvapaikat. Koska vauvakopeille on tila matkustustilaa jakavassa sermissä roikkumassa, edessämme olevien viihdejärjestelmä oli upotettu penkin alle. Juurikin siihen missä olisi pitänyt olla meidän jalkatila. Markun tavarat sijoitettiin ylös ja pitkillä jaloilla oli hankala olla kun niitä ei saanut kunnolla suoristettua viihdepalikan ollessa paikallaan. Ja olihan se, kun vauvaa hoitavat vanhemmat eivät käyttäneet sitä koko lennolla. Siinä meille maksullinen jalkatila! Olen Annan kanssa samaa mieltä, että 2 + 3 + 2 istuinjärjestys olisi ollut parempi idea Comfortiin, sillä minulla tuli ahdasta tuolissani. Käsinojat hinkkasivat ikävästi enkä pystynyt nukkumaan mukavasti. Enemmän mukavuutta toisi jos istuinta saisi kallistaa edes vähän enemmän. Enkä muuten ole nyt ihan varma siitä asiasta miten ”comforttia” se sitten on istua vauvaperheiden takana.

Fjelluhousu ja inkkarihousu testaamassa jalkatilan mukavuutta.

Tätä varten on ilmeisesti pakettiin kuuluvat vastamelukuulokkeet. Markku kehui että hyvät oli. Lennon jälkeen Singaporessa hän myös tuumi: ”Siis oliko ne kuulokkeet yhtäsuuri kuin se Comfort-paketti? Eihän siinä muuta erikoista ollut? Maksettinko me kuulokkeista kuuskymppiä eikä saatu niitä etes matkaan?” Niimpä.

Finnairin esittelytekstistä: Vähintään 7 cm enemmän jalkatilaa, vastamelukuulokkeet ja henkilökohtainen virkistyspaketti, joka sisältää silmäsuojan, korvatulpat, sukat, hammasharjan ja hammastahnan, sekä priority-koneeseennousu ja nopea poistuminen koneesta kyseisellä lennolla.

Jalkatila ja kuulokkeet jo mainittu. Empä tiiä tuosta virkistyspaketista. Sukat oli ihan kivat ja mahtui jalkaan, mutta koneessa oli niin hirvittävän kuuma (yleensä palelen) etten voinut kuvitellakaan niitä pitäväni tuntia kauempaa kun en voinut olla peiton allakaan. Silmäsuoja tuli tarpeeseen, mutta ei ollut enää samanlainen kankainen kuin Annan postauksessa ja jollaista odotin. Miksi laatu vaihtelee? Ja että priority nousu ja poistuminen?

Ei ainakaan meillä!

Mun mielestä tämä koko homma on uutisoitu ja laitettu liikkeelle tosi huonosti. Asiakkaat pettyy kun informoidaan ihan väärin ja jos paikkaan jotain kuuluu niin siitä ei edes tiedä. Eli summauksena: maksoimme jalkatilasta joka oli edessä olevien viihdejärjestelmien takia huonompi kuin tavallisessa Economyssa (älkää siis valitko riviä 22!) sekä kuulokkeista. Ärsyttää kyllä pistää rahaa ihan turhaan hukkaan palvelu-uudistukseen. Maksoin 150€ Icelandairin businessluokasta ja siihen kuului sentään loungepalvelut sun muut kaupan päälle. Mieluummin vähän enemmän lisähintaa Finnairinkin Comfortille ja oikeasti kunnon uudistus! Oikeasta comfortista, mukavuudesta voisi mielellään maksaa jonkin verran rahaa. Siksi sinne bisnesluokkaankin olisi joskus hinkua.

Aamen. Mulla on nyt tällä reissulla ihan kivasti huonoja lentokokemuksia. Vaikka kuinka oli turbulenssittomat kyydit niin palvelukokemukset, voi ny hele! Avautuminen JetStarin laukkusotkusta myös luvassa. Meidän pakaasi on ollut jo kolme päivää lentokentällä eikä ”asiakaspalvelijat” ole saaneet aikaiseksi meille laukkua toimittaa… Ugh.

Bloggaaja oleilee tällä hetkellä Länsi-Australiassa. Instagram päivittyy, ja blogiakin voi seurata esimerkiksi facebookissa.

You Might Also Like

43 Comments

 • Reply Anna Koskela lauantai, 14 helmikuun, 2015 at 15:41

  No niin…

  Onnea ja menestystä vaan Finnairin tälle istuinluokalle 🙂

 • Reply Annika | Travellover lauantai, 14 helmikuun, 2015 at 16:15

  En tiedä, saavatko kaluston kuntoon kesäkuuksi, jolloin lennän Bangkokiin. Päädyin silti maksamaan nimeomaan jalkatilasta, en economy comfortista. Se oli vitosen kalliimpi, mutta aikakin saan 163-senttisen mielettömän pitkät sääreni oikaistua kunnolla.

  Odottelen juuri Moskovassa jatkolentoa. Katsotaan, millainen on Aeroflotin Economy Comfort. Olen ymmärtänyt, että siinä jopa saisi rahalle vastinetta. Erotus on jonkin verran suurempi perusturistiin verrattuna kuin Finnairilla.

  • Reply Maarit Johanna sunnuntai, 15 helmikuun, 2015 at 02:38

   Harkitsimme myös tuota exit-paikkaa, mutta se olikin vielä kalliimpi joten päädyimme tähän.
   Olen kuullut aikaisemmin että Aeroflotilla olisi ihan ok EC! Tosin tästä ei omaa kokemusta 🙂 Kirjoita mielipiteet sitte blogiin?

  • Reply lena sunnuntai, 15 helmikuun, 2015 at 09:11

   Annika, olisi superkiva kuulla kokemuksia Aeroflotista ja EC:stä. Postaustoive! 😉

 • Reply Sandra lauantai, 14 helmikuun, 2015 at 16:33

  Voi v****, on kyllä törkeetä! Teinä valittaisin ja antaisin suoraan palautetta. Finnairin alamäki on niin selvästi havaittavissa. On tässäkin mainosta, kun useampi bloggaaja on ehtinyt tyrmätä Economy Confortin

  • Reply Maarit Johanna sunnuntai, 15 helmikuun, 2015 at 02:40

   Niimpä. Miten paljon haluttaiskaan antaa vain hyvää palautetta kotimaiselle yhtiölle, mutta ei aina vaan voi.

   • Reply tuomas keskiviikko, 5 heinäkuun, 2017 at 22:26

    Niimpä, kumpa bloggajat osaisivat äikkänsä. Empä lue enään.

 • Reply Lotta Watia | Unagidon lauantai, 14 helmikuun, 2015 at 16:49

  Kiitos että kirjoitit kokemuksesta, onpahan tämäkin nyt vahvistettu bloggaajien puolelta ihan tuplana, että maksaa tästä ei kannata.

  • Reply Maarit Johanna sunnuntai, 15 helmikuun, 2015 at 02:41

   Anna sen taisi jo vahvistaa, minä vain tulin niin uteliaaksi että oli pakko kokeilla. Normaalisti en ole kovin nirso jos jotain mukavuuksia saa, mutta ei tässä ollut kyllä oikein mitään. :/

 • Reply Anne | Metallia Matkassa lauantai, 14 helmikuun, 2015 at 16:57

  Voi hyvää päivää. Ei kyllä tarvitse tuota lisäpalvelua kokeilla!

  • Reply Maarit Johanna sunnuntai, 15 helmikuun, 2015 at 02:41

   Juu tavalliset istumapaikat taitaa kelvata jatkossa!

 • Reply Elina / Vaihda vapaalle lauantai, 14 helmikuun, 2015 at 18:53

  No voi elämä mikä huijausluokka. Ei tarvitse kyllä tuosta pulittaa yhtään ylimääräistä.

  p.s. Toivottavasti saatte kadonneen laukkunne pian takaisin!

  • Reply Maarit Johanna sunnuntai, 15 helmikuun, 2015 at 02:43

   Kiitos Elina! Katotaas jos se tulis ehkä tänään. Tosin eilen ja toissapäivänkin sanoivat että ”tänään” se viimeistään tulee. Ehkä Aussien aikakäsitys on erilainen 😀

   Jep juu, kuulokkeista en maksa toista kertaa. 🙂

 • Reply Kthetraveller lauantai, 14 helmikuun, 2015 at 20:14

  Tuota vanhoistako business-paketeista ne on rääpinyt noita tekstiilejä kasaan? On nimittäin tutun näköiset nuo sukat ja silmälappuset… Anyway, hyvä postaus. Homma ei tässä vaiheessa ilmiselvästi toimi, toivottavasti Finski pohtii Comfortin hinnoittelua/tarjottavaa vastinetta paremmin näiden postausten myötä.

  • Reply Maarit Johanna sunnuntai, 15 helmikuun, 2015 at 02:52

   Voi vitsi, olisikin saatu se sama paketti mitä bisneksessäkin jaetaan. Se on oikeasti virkistykseen kaikkine deodorantteineen. Niistä olisin melkein voinut maksaakin!
   Uskon että Annan postauksen myötä siellä on saatu jo jotain kohinaa aikaan. Ainakin tuo istuin-teksti on nyt muutettu.

 • Reply Hanna lauantai, 14 helmikuun, 2015 at 20:49

  Kiva kuulla rehellinen mielipide kokemuksesta! 🙂 Kuulostaa aika hassulta, että kauppaavat extrana tuollaista virkistyspakettia, sillä ainakin Turkish Airlinesilla saatiin sellainen ihan perusturistilipullakin :D:D

  • Reply Maarit Johanna sunnuntai, 15 helmikuun, 2015 at 03:00

   Hyvä juttu 🙂 Turkishia mun onkin pitänyt kokeilla jo pitkään, sitä on niiin monta kertaa kehuttu maasta taivaaseen. Oikeastaan siitä en ole huonoja kokemuksia kuullutkaan!

 • Reply Comfort sunnuntai, 15 helmikuun, 2015 at 00:35

  Te uskotte yhden ihmisen subjektiivisen mielipiteen heti. Ilman omaa kokemusta. Miettikääs uudelleen. Tuo rivi 22 on paras koska se on ensimmäinen rivi EC-istuimissa. Tuoli on Economy-tuoli, mutta jalkatilaa on enemmän. Ottakaa mittanauha ja kokeilkaa. Olen matkustanut EC:ssä muutamalla lentoyhtiöllä ja samaa se on sielläkin. Mitä oikein odotitte? Ei 60:lllä eurolla saa bisnespaikka, koska sen veloitus kaukolennoille on 50000 pistettä eli rahassa noin 400-500€

  Te bloggaajat luulette itse olevanne jotain mielipidevaikuttajia, mutta ainakin minä teen juuri päinvastoin mitä bloggaaja suosittelee. Sen verran metsässä useimmiten ollaan.

  • Reply Maarit Johanna sunnuntai, 15 helmikuun, 2015 at 03:05

   Blogin tarkoitus kai on jakaa vain sen yhden ihmisen subjektiivinen mielipide?
   En väitä olevani asiantuntija tai ammattilainen, vain ihan tavallinen matkustaja, joka on maksanut paketista joka ei vastannut odotuksia. Ei se tarkoita että olisin ihan ulalla kaikesta. Lukijatkin varmasti ymmärtävät ja tietävät että mielipide on vain minun ja se saattaa erota paljonkin jonkin toisen mielipiteestä. Voisin kyllä väittää että blogit vaikuttavat mielipiteisiin. Kyllä minäkin ostin EC-paikan Annan blogitekstin lukemisen jälkeen ihan juurikin siksi että halusin itse testata asiaa käytännössä. Juuri niinkuin itse olisit kommenttisi perusteella myös tehnyt.
   Rivi 22 ei ole ensimmäinen vaan toinen rivi EC-istuimissa. Ekalla rivillä olisikin ollut tilaa, mutta ne olivat varausvaiheessa jo vauvaperheille loppuunmyytyjä.

   • Reply alex lauantai, 21 helmikuun, 2015 at 16:21

    Juuri näin! Mielestäni sillä ei ole väliä onko ammattilainen vai ”tavallinen matkustaja; rahoilleen pitää aina saada vastinetta.
    Käsittääkseni aika moni seuraa blogeja juuri tämän subjektiivisen mielipiteen takia (ainakin minä). Blogeja (kuten muitakin sosialisen median kanavia) seuratessa on toki aina hyvä pitää mielessä, että kyseessä on juuri yhden ihmisen mielipide (sana ’lähdekritiikki’ pätee siis tässäkin asiassa) – arvokkaita ja erilaisia kaikki kuten me ihmisetkin. Ja mielipiteistähän on paha mennä sanomaan ovatko oikeita vai vääriä, mutta ne voivat olla erilaisia.
    Blogien arvo kuitenkin mielestäni piilee juuri tässä henkilökohtaisessa ”ihmiseltä ihmiselle” -kulmassa, joka on erilainen kun esim. kohteen tai hotellin markkinointiosaston tuottama kuvaus.
    Kun samoja blogeja seuraa kauemmin tutustuu myös paremmin bloggaajan tapaan ajatella asioita ja tarkastella maailmaa ja ympäristöä.

    • Reply Maarit Johanna sunnuntai, 22 helmikuun, 2015 at 16:21

     Kiitos hyvästä kommentista! En voisi enempää olla samaa mieltä kanssasi. Näin se nimenomaan blogimaailmassa on. Vaikka se tuotearvostelu tai vaikka nyt matkustuskokemus on vain yhden ihmisen tekemä, se voi ja varmasti vaikuttaakin lukijoihin ja heidän kulutuspäätöksiinsä. Joko juuri ostamalla tuotteen tai välttelemällä sitä tai vaikka tekemällä täysin päinvastoin kuin bloggaaja itse suosittelee.

 • Reply lena sunnuntai, 15 helmikuun, 2015 at 08:32

  Tulin Hongkongista Helsinkiin pari päivää sitten ja istuin juuri tämän Economy Comfort – rivin takana. Täytyy nyt ihan rehellisesti myöntää, että silmämääräisesti arvioituna ei jalkatilaa ollut niin paljoa enempää että olisin siitä 60e maksanut. Samalla ajattelen asian niin, että muutaman kerran kun lentää tuossa EC-luokassa, niin tuolla hinnalla alkaa kohta saada omat noise cancelling kuulokkeet. Eli mielummin omat ostan ja käytän niitä koneessa lennon aikana (vaikka omassa iPodissa, kun eivät taida viihdekeskukseen normaalilla päällä sopia). En maksaisi, kävin juuri ennen lentoa HK:n kentän kosmetiikkakaupoissa ja tuhlasin 60e muutamaan kynsilakkaan. Paljon parempi sijoitus rahoilleni on tuo kosmetiikka tässä tapauksessa.

  Ja Comfortille terveisiä: eikös blogien idea ole vähän niinkuin jakaa kokemuksia ja mielipiteitä? Sinulla on omasti ja oikeus siihen, niin on myös meillä kirjoittajilla. Jos haluat tehdä täysin päinvastoin kuin bloggaaja ihan siitä periaatteesta, että bloggaajalla on oma mielipide, niin se sinulle täysin suotakoon. Itse tykkään lukea muiden kokemuksia lentoyhtiöistä ja matkakohteista ja saada niin tietoa eri vaihtoehdoista. Näin tekee moni muukin. Ei kukaan odota 60e:n ekstralla businesskohtelua eikä se ole tarkoituskaan, mutta jotain vastinetta tuolle rahalle on kuitenkin mielestäni saatava. Onko se muutama sentti lisää jalkatilaan ja erilaiset kuulokkeet, sen voimme jokainen miettiä itse. En itse tuosta maksaisi. Varsinkaan silloin, jos nettisivuilla luvataan jotain ja totuus on toinen (penkki-asia).

  • Reply Maarit Johanna maanantai, 16 helmikuun, 2015 at 07:54

   Kiitos hyvästä kommentista. Mietittiin ihan samoja juttuja. Kuulokkeet on kohta samanhintaset ku korotus. Takaisin taidetaan lentää ihan tavallisessa economyssa ja kulutetaan se ylimenevä raha todennäköisesti taksimatkaan jonnekin Hong Kongissa. Voisin harkita EC:tä uudelleen jos palveluita vähän parannettaisiin, mutta tällaisella tilanteella ei kiitos. Ymmärrän todellakin jos ostit mieluummin kosmetiikkaa!

 • Reply Jenna / Journey Diary sunnuntai, 15 helmikuun, 2015 at 12:06

  Voi ristus mä sanon 😀 Eihän tuossa oo mitään järkeä…

  • Reply Maarit Johanna maanantai, 16 helmikuun, 2015 at 08:38

   No asiakkaan näkökulmasta ei taida ollakaan 😀

 • Reply Terhi / Muru Mou maanantai, 16 helmikuun, 2015 at 20:25

  Tosi hyvä kirjoitus, ja teki kyllä selväks, että ei tarvitse edes harkita EC:tä jos/kun Finskillä seuraavan kerran lennän. Ihan harmittaa teidän puolesta, että teillä meni rahat hukkaan 🙁

  • Reply Maarit Johanna tiistai, 17 helmikuun, 2015 at 03:32

   Kiitos Terhi! No joo, kyllä se vähän harmittaa. Mutta olisin varmaan ennen pitkää kokeillut tätä muutenkin joten parempi aikaisemmin kuin myöhemmin 🙂

 • Reply satuvw maanantai, 16 helmikuun, 2015 at 20:40

  Hmmm. Emiratesin lennolla Lontoosta Australian kautta Uuteen-Seelantiin tuo ”virkistypaketti” kuului ihan siihen perushintaan. Aikas kallista lystiä kyllä on, eipä taideta itse kokeilla. Kiitos kun toimit koekaniinina! 🙂

  • Reply Maarit Johanna tiistai, 17 helmikuun, 2015 at 03:39

   Näin tais olla melko monella muullakin yhtiöllä. Ehkä seuraavalla kerralla vois kokeilla jo jotain toista yhtiötäkin. Emiratesia esimerkiksi olisi hauska kokeilla! Ei kestä, säästin teidät muut vaivalta 😀

 • Reply Jerry / Pako Arjesta keskiviikko, 18 helmikuun, 2015 at 10:57

  Hyvä, Finnair :P! Ei nyt oikein mene nappiin tämä homma x). Harmi, että teillä kävi noin, mutta nyt ainakin tietää, ettei tuosta ole mitään järkeä maksaa.

 • Reply Keijo maanantai, 30 marraskuun, 2015 at 11:25

  Sinänsä aiheetonta valitusta sillä Seat Gurusta tuoleja kattomalla olisitte todennäköisesti välttänyt nämä huonot tuolit (ja muutenkin kannattanee pysytellä kaukana ”baby cot” paikoista. Tämän 60e olisin sijoittanut ennemmin esim. Finnairin valuelippuun jolloin on mahista saada pisteitä päivitykseen/status jossakin vaiheessa.

  Kannattaa tosiaan kokeilla Cathay Pacificin Premium Economya jos haluaa isomman tuolin. Tämä Finnairin Economy Comfort on lähinnä päivitys frequent flyereille (eikä erillinen matkustusluokka toisin kuin Cathaylla) jotka saa sen ilmaiseksi Finnair Plus Gold (Oneworld Sapphire) tasosta alkaen.

  • Reply Maarit Johanna maanantai, 30 marraskuun, 2015 at 11:49

   Kiitos kommentista! En ole koskaan Seat Gurusta kuullutkaan. Halusin ehdottomasti tätä uutta hehkutettua juttua kokeilla ja tässä olivat mielipiteeni. Harmitti vain, että ylipäänsä tällaisia paikkoja on laitettu vauvaperheiden läheisyyteen. Lensin vasta uudella A350-koneella ihan tavallisessa economyluokassa ja siinä oli kyllä comforttia tavallisellakin paikalla enemmän kuin tuossa kokeilemassani Economy Comfortissa. Toivottavasti pääsen pitkiä matkoja kyseisellä konetyypillä sitten lentelemään.
   Vinkki laitetaan korvan taakse, kiitos! Mahdollisesti reissuja Australiaan on tulossa, joten nuo vois ottaa harkintaan. 🙂

  • Reply älä luota tiistai, 22 lokakuun, 2019 at 13:19

   SeatGuru ei ole tietoinen Finnairin A330 -koneen rivin 22 ongelmista. Ei ole tämäkään mikään 100% varma keino siis.

 • Reply Alex sunnuntai, 28 helmikuun, 2016 at 16:14

  Hello, just read your review through the translator. I have still open question. The Economy Comfort seats are the same as the rest of the Economy Class seats? Does they provide more legroom at all? Does seats wider (seat pitch) compare to the normal economy seats?
  I just about to choose some seats. I’m tall (193 cm) and quite big person. Now Finnair want 75 euro per route per person for these seats. Is it worth to buy them or it’s just waist of money? Because, as I understood that it’s only provide some minor ”upgrades” compare with standard economy class. I.E.: noise cancellation headphones (I have my own, so don’t really use any inflight headphones, I think it’s waist of money), travel flight kit (never use it), priority boarding and exit (some upgrade, but is it worth?) and finally more leg room – this what I wander about.

  • Reply Maarit Johanna maanantai, 29 helmikuun, 2016 at 09:32

   Hi Alex, thanks for reading my blog 😀 I tested this economy comfort when flying with A330. Now Finnair has modernized economy comfort in new A350-planes.
   If you are so tall, I don’t really see you will get much comfort if upgrading yourself to economy comfort. With older planes the upgrade is only just priority boarding (which you will get anyways if you have Oneworld Ruby-card or better), headphones and travel flight kit. If you wish to get more leg room, A350 offers few seats where you don’t have a seat in front of you at all. Try to get one of those. They are economy comfort. 🙂

 • Reply valivalivalivali keskiviikko, 23 maaliskuun, 2016 at 18:26

  ihmevalittajia , vali , vali .ÄLKÄÄ LENTÄKÖ JOS ON VAIKEETA
  tai menkäää bisnekseen kitisemään.
  Lentokone on kuin bussi tai juna.Sinne mennään ja matkustetaan .Sitten tullaan perille ja matka unohtuu hetkessä, kun on perillä muuta tekemistä. Ihmeporukkaa täällä .
  Kävelkää niin saatte hyvän kunnon vielä kaupanpäälle.

 • Reply mie ite torstai, 28 maaliskuun, 2019 at 20:05

  nyt maksaa jo 90 euroa , ei todellakaan ole sen väärti ja lapseltsa 60 euroa, aikaisemmin 75 ja 30 , tähän kun lisätään Finnairin suhteellisen vaatimaton palvelu ja sapuskat niin ainoa syy miksi lennän ainut suora lento bangkokiin, jos menen muualle menen aivan varmasti jonkun muun yhtiön koneella se o vissi se

  • Reply Maarit Johanna sunnuntai, 31 maaliskuun, 2019 at 21:39

   No niin vain nousee äkkiä hinnat! Kiitos päivityksestä.

 • Reply testaaja maanantai, 29 huhtikuun, 2019 at 14:25

  Nyt hinta 95 euroa 🙂

  • Reply Maarit Johanna tiistai, 30 huhtikuun, 2019 at 13:14

   Niin ne hinnat vain nousee! On tuosta postauksestakin jo muutama vuosi aikaa 🙂 Pitäisi vissiin käydä uudelleen kokeilemassa onko edelleenkään 95 euron väärti 😀

  Leave a Reply