Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Suosituimmat postaukset TOP 5

keskiviikko, 26 marraskuun, 2014

Meinasin otsikoida postauksen ”Vuoden suosituimmat postaukset”, mutta koska blogi täyttää vasta ylihuomenna vuoden niin eikös se ole vähän obvious? 😀

Google Analyticsin syövereistä löysin vihdoin ja viimein sen sivun mistä löytyy tietoa millä sivuilla on käyty eniten koko blogin olemassaolon aikana. Islanti-jutut on selkeästi kiinnostaneet porukkaa, mutta eniten klikkejä on saaneet seikkailut ja odottamattomat tapahtumat. Ihanat postaukset Islannin roadtripeistä eivät yltäneet kaikista suosituimpien joukkoon mikä oli aika yllättävää. Seikkailut joissa tapahtuu, sen sijaan on saaneet klikkejä. Kuka tahansa voi lähteä katsomaan Dettifossia ja onhan se hieno. Mutta tarinat joihin voi samaistua tai joissa tapahtuu odottamattomia ovat yleisömagneetteja. On siis selkeästi aika suosituimpien postausten koosteelle. 🙂

5. Lentopelko + Matkakuume

Silloin kun oli vielä maaliskuu ja sai suunnitella uusia seikkailuja Aruban jälkeen oli pakko kirjoittaa postaus lentopelosta. Se oli Atlantin ylittämisen jälkeen niin tuoreena mielessä. Se fiilis kun paria päivää ennen pitkää matkaa alkaa jo mahassa kiertämään ja lentoturmatutkinnat pyörimään mielessä uusintana ja toistona. Entä jos jotain tapahtuu. Ei kuitenkaan, mutta entä jos silti pelottaa. Paha olokin tulee ja kaikkea. Postauksessa selvitin miten itse selviän pelon kanssa matkalla. Oli ihanaa huomata miten aihe kiinnostaa, enkä ole lentopelon sekä matkakuumeen kanssa painiskelevana maailmassa yksin.

4. Älä lähde Santorinille jos haluat sieltä myös pois

Seikkailu Santorinilla meinasin omasta mielestä pitkittyä kun jäätiin melkein lennolta. MAAILMAN SURKEIN LENTOKENTTÄ. Hyi. Edelleen inhottaa organisoimattomuus. Mut hei, päästiin kotia!

3. 17 vinkkiä – Kuinka voittaa somekilpailuja?

Siis tämänhän pitäisi olla ykkösenä? Ultimate-ohjeet miten niitä kilpailuja voitetaan niinkuin minä. Olen myös tehnyt kaikki virheet jo valmiiksi ettei teidän tarvitse sortua niihin vaan osallistua suoraan kisoihin mitkä voi helposti voittaa. Näin. Edelleen lähes päivittäin tähän postaukseen tulee klikkejä. Selkeästi siis hyödyllinen postaus! 🙂

2. Miten vaikeaa oli päästä perille? – Matka Rovaniemeltä Akureyriin

Taas seikkailua, lentoja, odottamattomia tilanteita, myrskyjä ja rahan menoa. Heti Islantiin saapuessa sai hoksata miten oikeasti yksin onkaan vieraassa maassa ison laukun kanssa kun lennot on peruttu ja pitäisi päästä kohteesta A kohteeseen B. Sitten otetaankin taksi, nukutaan yö hotellissa ja mietitään uudelleen. Ollakseen melkein samalla leveysasteella Rovaniemeltä Akureyriin matkustaminen on tehty kohtuuttoman hankalaksi. (Nimimerkillä matkustan takaisin kotiin neljällä lennolla vuorokauden sisään.)

1. RVN-HEL // Näkymiä lentopelkoiselle ohjaamosta

Ykkönen! Paras! Eniten katseluja ja vierailuja! Myönnetään, että tämä on ehdottomasti minunkin suosikkipostauksia ja mielettömin yllätysjuttu mitä minulle on tapahtunut vuoden, ehkä koko elämän aikana. Hurja torstai elokuulta, pääsi mukaan myös #IGtravelthursday-kamppikseen ja sai aivan älyttömän määrän klikkejä. Pelkästään tätä postausta on katsottu enemmän kuin noita neljää muuta yhteensä. Vieläkin värisyttää. Melkein voisi puhua jatkumosta tuohon lentopelko + matkakuume postaukseen. Jälkikäteen voin mainita ettei lentopelko tosiaan kokonaan lähtenyt, mutta ehdottomasti nyt luotan enemmän lentäjiin ja koneiden tekniikkaan.

Jännityksellä odotan mitä ensi vuosi tuo tullessaan ja onko vieläkin huikeampia seikkailuja tiedossa! Onkos teillä jotain lempparipostausta tai mieleen jäänyttä juttua minun blogista? Olisi mielenkiintoista kuulla. 🙂

Blogin seikkailuja voi seurata facebookissa.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply lena / london and beyond keskiviikko, 26 marraskuun, 2014 at 13:42

  Tuo lentopelkopostaus oli mun ehdoton lemppari. Oli ihan superia että pääsit ohjaamoon ja sait Finnairin puolelta mitä parhaan lentopelosta-eroon kokemuksen 🙂

  • Reply Maarit Johanna keskiviikko, 26 marraskuun, 2014 at 15:25

   Niimpä. Kyllä se oli kokemuksena mielettömin. Edelleen hymyilyttää kun muistelen sitä ^^

 • Reply satuvw perjantai, 28 marraskuun, 2014 at 10:01

  Blogisi on vasta vuoden!!?? Hassua, jotenkin tuntuu siltä että ”ainahan minä olen tätä lukenut” 🙂 Itse kyllä fiilistelen sun Islantipostauksia eniten, mutta se nyt johtuu ihan siitä että sinne on niin mieletön hinku! 🙂

  • Reply Maarit Johanna perjantai, 28 marraskuun, 2014 at 13:20

   Vasta vuoden se on 🙂 Tuntuu minustakin jo pitkältä ajalta, mutta kun selaa historiaa taakse päin niin eihän täällä paljon juttuja vielä olekaan 😀
   Mie varmaan itsekin palaan Islanti-postauksiin joulun jälkeen useasti. Toivottavasti nyt pääsette Islantiin niin mun ikäväkin tänne sitten helpottaa ^^

 • Reply sarisaviranta perjantai, 30 lokakuun, 2015 at 11:44

  Ihana blogi sinulla! Olen itse juuri laittanut blogin pystyyn osana kouluprojektia ja sivuston muokkaus ei tunnu kovin helpolta. Osaatkohan kertoa, miten artikkeliin saa kuvan juuri tuohon ”otsikon alle”, pääkuvaksi joka tulee etusivulle otsikon kanssa? 🙂

  • Reply Maarit Johanna perjantai, 30 lokakuun, 2015 at 13:24

   Heippa Sari 🙂 Kirjoitatko blogia wordpressissa? Kirjoitellessasi postausta oikeassa reunassa on ”lisää artikkelikuva” ja sitä kautta saat kuvan näkymään pääsivulle 🙂
   Onnea bloggailuun!

  Leave a Reply