Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Neljäkymmentäkaksi tuntia kotona

perjantai, 29 elokuun, 2014

On perjantai. Viimeisiä viedään kotoisassa Sodankylässä. Juurikin ehtinyt pestä edellisen reissun pyykit ja asettua taas arkeen omassa kotona. Vähän on päässä jyskyttänyt tieto, ettei täällä kauan enää omalla sohvalla bloggailla, eikä käydä Kitisen rannassa iltakävelyillä. Sunnuntai-aamuna starttaan Rovaniemen lentokentältä 8:45 ja perillä Akureyrissä minun pitäisi olla paikallista aikaa 17:10. Olen onneksi sopinut jo, että ainakin yksi tanskalainen vaihtari on minua lentokentällä vastassa.

akureyrilin(Kuva: Lin Thomsen)

Kaikki vaihtoon liittyvät asiat ovat jo kunnossa ainakin Suomen ja Lapin AMKin päässä. Olen hakenut Erasmus + apurahaa, matka-apurahaa, islantilaista ID-numeroa, kämppä on kunnossa ja takuuvuokrat maksettu, kursseille on ilmoittauduttu, laukkukin on jo puoliksi pakattu ja sisälle ostettu Islannissa tarvittavia tavaroita.

keep-calm-and-go-to-iceland-4_zps200999ac

Ehkä mie pärjään. On mulla ainakin uusi sadetakki. 🙂

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Rosita perjantai, 29 elokuun, 2014 at 16:46

  Mahtavaa matkaa ja elämää Islantiin!! 🙂

 • Reply Jenni / Globe Called Home perjantai, 29 elokuun, 2014 at 20:27

  Jos sulla on noi kaikki jo nyt hoidossa, niin varmasti pärjäät. Multa puuttui noista noin puolet (ei kurssi-ilmoittautumisia, ei kaikkia apurahoja ollut haettuna, ja kämpänkin kanssa olin onnistunut mokaamaan), ja silti pärjäsi. Ei muuta kuin mahtavaa matkaa!

  • Reply Maarit Johanna perjantai, 29 elokuun, 2014 at 21:55

   Ja voitko kuvitella, siltikin jännittää! On se jokatapauksessa hyppy tuntemattomaan. Ei osaa edes pakata tällaiselle reissulle. Kun ei se ole edes reissu vaan muutto. Tai jotain siltä väliltä. Kiitos tsempeistä 🙂

 • Reply Teea / Curious Feet lauantai, 30 elokuun, 2014 at 13:25

  Hienolta kuulostaa! Mahtavaa vaihtoa 🙂

 • Reply lena maanantai, 1 syyskuun, 2014 at 06:17

  Mahtavaa reissua, taidatkin olla jo Islannissa:)

 • Leave a Reply