Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Back to Pyhä-Nattanen

sunnuntai, 27 heinäkuun, 2014

Sunnuntaita kaiffarit!

Me tehtiin uusintareissu minun blogin ihan ensimmäisestä Suomiretkeilystä Nattasen Palovartijan majalle tänään. Viimeksi oli kylmä ja kelit aika harmaat. Aurinko oli tällä kertaa meidän puolella ja kylvettiin hiestä. Minun ja Markun perheet oli kummatkin matkassa ja suunnattiinkin sankoin joukoin Sompion luonnonpuistoon seikkailemaan.

Longhaired landscape-lover Lady

Edellisessä postauksessa on jo hehkutuksia paikan kauneudesta.

Näissä kuvissa näkymät ja Thor-muodostumat tulee ehkä vielä hiukan paremmin oikeuksiinsa kuin iPadilla otetut rakeiset kuvat.

Erittäin vanha radioantennin kaveri, suuntalevy

Isoja ovat!

Olen vaikuttunut siitä, että Suomiretki on vuojen paras keksintö matkablogien maailmassa! Ohimennen luin eilen instagramissa (en muista kuka, ja oliko sanomiset juurikin näin) kun todettiin yksiselitteisesti se mitä olen itsekin miettinyt: ”Onko mitään järkeä ottaa kuvia uusista kengistään, kun joka päivä kulkee ohitse mitä hienompien ja kuvauksellisempien maisemien? Niiden katsomiseen ei tarvita kuin vaikka kumisaappaat jalkaan…” Mitäpä te tuumaatte?

Piti sieltä takasinkin lähteä. Suunnitteilla on kyllä yönyli reissukin paikalle!

Seuraava postaukseni käsitteleekin minulle erittäin tuttuja ja melkeimpä liiankin tuttuja maisemia Sodankylässä.. Stay tuned.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply satuvw sunnuntai, 27 heinäkuun, 2014 at 23:03

  Ha ha, enpä ole tainnut koskaan ottaa kuvaa kengistäni, Instagram on täyttynyt aika lailla maisemista (ja lampaista, lehmistä ja muksuista….) 🙂 Ja ihania Suomi-maisemia jälleen!!

  • Reply Maarit Johanna sunnuntai, 27 heinäkuun, 2014 at 23:08

   Satu, oikea homma! 😀 aina luonnonmuovaamat maisemat, lapset ja lampaat mukaan lukien muutamat Louboutinit voittaa vaikka olis kuinka hienot ja kalliit. Sitä paitsi ei sellaisilla hirvityskorkkareilla vois mihinkään polulle lähtiä ja nauttia niistä maisemista 🙂

 • Reply Kthetraveller maanantai, 28 heinäkuun, 2014 at 10:43

  Oi että noita maisemia. Mies tuossa justiinsa ideoi että ensi vuonna me tehtäisiin tuon kaltainen reissu elokuussa. Saas nähdä miten käy.

  • Reply Maarit Johanna maanantai, 28 heinäkuun, 2014 at 13:16

   Kannattaa! Opastin Vuotson kaupalla just eksyneitä tanskalaisvaeltajia ja niillä oli kuulemma ollu huippukivaa 🙂

 • Reply Tiina, Kinttupolulla maanantai, 28 heinäkuun, 2014 at 14:42

  Luonto ja eläimet on ihan parhaat 🙂

 • Leave a Reply