Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Kesä ja kisat osa III

maanantai, heinäkuu 7, 2014

Tähän samaan voisi melkein liittää positiivisuushaasteen seuraavan osan, mutta luulen että siitä ei tulisi kuitenkaan mitään. Saa nähdä monesko osa tästäkin aiheesta ehtii ilmestyä vielä tämän kesän aikana!

Ajattelin vinkata teille Starbucksilla Instagramissa meneillään olevasta kilpailusta. Ota kuva paikasta jossa mieluiten joisit kahvisi ja postaa se instaan. Pääpalkintona 3000€ matkalahjakortti! Me käytiin eilen pyöräilemässä lahjakortin kiilto silmissä ja otettiin matkaan hyvät eväät ja yksi Starbucks On the Go!:n Seattle Latte. En ollut koskaan noita maistanut, joten aivan uusi makututtavuus. Valio Eila Latte vetää ehkä makujen puolesta pidemmän korren. Sodankylästä Sattaseen on reilu kymmenen kilometriä poljettavaa voimalaitosaltaan reunaa pitkin ja pistettiin ennen pitkää piknik pystyyn ja kamerat kuvanotto valmiuteen. Ei siitä tullu yhtään mitään kun pysähtyessä meillä oli heti sata miljoonaa uutta kaveria. Mie sitten vihaan hyttysiä! Aina mietitään talvella miksei muisteta taaskaan että oltais otettu aurinkoa terassilla tai rannalla kotona. No, eipä noita pirulaisia aina muista. Saatiin muutamat otokset, mutta en tiiä kehtaako noita laittaa koska sehän olisi huijaamista. Nimittäin Sattasen rannasta ei todellakaan ole minun lempparikahvipaikaksi jos siellä joutuu itse heti syödyksi. Pitänee kokeilla niitä uusia Starbucksin Refresha-juomia ja lähtiä parempaan paikkaan kuvailemaan. 😀

Näin meillä siis osallistutaan kilpailuihin!

Rakas harrastus onneksi myös tuottaa tulosta, tämän vuoden saldo on jo menossa aivan överiksi. Perlana-kisan jälkeen onni potkaisi Finnairin lahjakortin muodossa myös #Sherwoodcider -kuvakilpailussa. 😀

Muistuttaisin vielä Lapin AMKin #kesäkaupunkikuva-mittelöstä Rovaniemellä, Kemissä ja Torniossa. Palkintoina 3kpl 200€ Superlahjakortteja, jotka voi siis käyttää niin reissailuun kuin shoppailuun. Jos asut tai tulet vierailemaan kesällä kyseisillä paikkakunnilla, varaa ehdottomasti hetki aikaa muutaman kesäisen kuvan ottamiseen. 🙂 Kilpailuinfon löydät LapinAMKin instagram-tililtä.

 

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply satuvw maanantai, heinäkuu 7, 2014 at 13:48

  Tässä sulle toivepostaus: mistä bongata kaikki kesän kisat (sun blogista varmaankin 😉 ) ja miten kasvattaa voiton mahdollisuuksiaan! 🙂 Olen tosin aikaisemminkin sanonut että pitäisi varmaan ensinnä ihan ottaa osaa johonkin kisaan…! Ja onnea tietty kesän kisamenestyksestä!

  • Reply Maarit Johanna maanantai, heinäkuu 7, 2014 at 14:13

   Olen juuri yrittänytkin postata silloin tällöin kilpailuista jotka olen bongaillut eri paikoista mutta kiitos ideasta! Saatampa toteuttaa 🙂 Osallistuminen tosiaan saattaa edesauttaa voittamista 😉 Kiitos!

 • Reply Jenni maanantai, heinäkuu 7, 2014 at 17:11

  Onnittelut taas voitosta! Musta on ihan selvää, että näissä ei-arvontapohjaisissa Instakisoissa sä olet vahvoilla, koska sun osallistumisista aina näkyy, että olet panostanut siihen osallistumiseen etkä vaan huitaissut jonkun kuvan jossain välissä.

  • Reply Maarit Johanna maanantai, heinäkuu 7, 2014 at 17:50

   Kiitos Jenni! Ja mun on pakko sanoa että puhut totta. Sadun ideasta postaus tulossa jossa kerron muillekin miten kaikilla on mahdollisuus päästä vahvoille missä tahansa kilpailuissa. Siihen tarvitaan vain sitä panostusta hieman 🙂

 • Reply Hanna maanantai, heinäkuu 7, 2014 at 18:46

  Onnittelut voitosta! 🙂 Itse kuulun juurikin siihen sakkiin, joka ei jaksa panostaa mihinkään kisoihin (koska ei kuitenkaan voita ja pessimisti ei pety :D), vaan skippaan kaikki sellaiset, jotka vaatii yhtään enempää vaivannäköä. Mutta ehkäpä se asenne täytyy laittaa vaihtoon, sillä olishan tollanen matkalahjakortti kiva voittaa! 😀

  • Reply Maarit Johanna maanantai, heinäkuu 7, 2014 at 18:51

   Hanna, sun kannattaa oikeasti vaihtaa asennetta 🙂 takaan että jos panostat pian julkaisemieni ohjeiden mukaan muutamaan kisaan niin tuloksia on luvassa! Mainospuheita samaan tapaan kuin ”vähän liikuntaa niin laihdut” -tyylillä 😀

 • Reply fresa tiistai, heinäkuu 8, 2014 at 13:09

  Hauska toi Starbucksin kisa, aina kiva, kun on joku idea noissa. 🙂 Vaikka itse ei oikein tule tollasiin kisoihin osallistuttua, jos pitää ihan tehdäkin jotain voiton eteen. 😀

  • Reply Maarit Johanna tiistai, heinäkuu 8, 2014 at 13:31

   Minustaki oli ihan hauska idea! Kannattaa ehdottomasti koittaa osallistua 😀 arvonnoista harvemmin voittaa kuin noista 🙂

 • Reply Katja tiistai, heinäkuu 8, 2014 at 13:54

  Onnittelut taas kerran! Minäkin oon nyt ahkerasti yrittänyt osallistua kaikkiin kilpailuihin instassa ja pakko käydä joku otos tuohon Starbucksiinkin ottamassa ! 😀
  Tosi hyvä idea tehdä se postaus miten otetaan niitä voittokuvia!!!

  • Reply Maarit Johanna tiistai, heinäkuu 8, 2014 at 15:24

   Hyvä katja! Sellainen postaus on jo työn alla ja oikeastaan melkein valmis 😉

 • Reply säppä tiistai, heinäkuu 8, 2014 at 23:50

  Ooh, kiitti vinkistä! Täytyypä yrittää ideoida joku kisakuva! 🙂

 • Leave a Reply