Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Kesä ja kisat, osa II

keskiviikko, 25 kesäkuun, 2014

Montakohan osapostausta onkaan vielä kirjoitettava tästä kesästä ja kaikista ihanista kilpailuista?

Perlana Suomi järjesti facebookissa keväällä kilpailun, jossa palkintoina oli 3kpl 500€ Finnmatkojen matkalahjakorttia. Kisa päättyi reilu viikko sitten ja nyt yksi niistä lahjakorteista vain odottaa pääsemistä mun luokse kesän loputtua! Viidellä sadalla saa jo melkoisesti jos malttaa odottaa varausta ja säästää sitä esimerkiksi hyvään äkkilähtöön. Ensi vuoden hiihtolomareissun budjetti on siis melkein kasassa 🙂

Tradenomiharjoitteluni Lapin AMKin markkinoinnissa loppui jo muutama viikko sitten, mutta sain onnekseni olla mukana järjestämässä kilpailua instagramiin. Surkeaakin surkeammat kesäkelit hyydyttivät alkustarttia, mutta onneksi tässä on koko kesä aikaa. Minä olen luonnollisesti jäävi osallistumaan, mutta teillä, Kemissä, Torniossa ja/tai Rovaniemellä tänä kesänä pyörivillä on vielä mahdollisuus osallistua! Nappaa siis kesäinen kuva yhdestä tai useammasta edellä mainitusta kaupungista ja postaa se instaan kera seuraavien häshtägien: #kesäkaupunkikuva , #lapinamk ja joko #kemi #rovaniemi tai #tornio.

Sanoisin, että palkinnot on sen verran hyvät että kannattaa panostaa parilla hienolla fotolla! Jaossa on 3kpl 200€ arvoisia Superlahjakortteja. Kortin voi saada yli sataan liikkeeseen tai elämykseen. Listalla valittavana muun muassa Lapland Safaris, Aurinkomatkat, Best Western hotellit, ja erilaisia vaateliikkeitä.

Mikäli siis seikkailet Lapin AMKin kaupungeissa kesällä, älä unohda tägätä hienoimpia kuvia! Kilpailuinfon löydät LapinAMKin instagram-tililtä.

Lisäksi huomasin juuri eBookers Finlandin facebook-sivulla vielä muutaman päivän voimassa olevan kilpailun, josta voi voittaa niin ikään kesäisellä kuvalla itselleen ja kaverilleen lennot Berliiniin!

Kesä on onnekasta aikaa, ei muutaku kuvia nappailemaan 🙂

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply lena keskiviikko, 25 kesäkuun, 2014 at 22:00

  Siis mitä, sä voitit taas. 😀 Onnea hurjasti, ihan huippu juttu!

  • Reply Maarit Johanna torstai, 26 kesäkuun, 2014 at 10:17

   Kiitos, alkaa kohta pyörryttää nämä kaikki 😀

 • Reply katja keskiviikko, 25 kesäkuun, 2014 at 22:01

  Mä oon nyt yrittänyt ahkerasti osallistua kaikkiin igssä vastaan tulleisiin kilpailuihin. 😀 pidetään peukkuja ja huippu juttu tuo 500 lahjakortti! Jokos teillä on jokin haavekohde tiedossa minne suunnata? 🙂
  Terkkuja Cadizista!!

  • Reply Maarit Johanna torstai, 26 kesäkuun, 2014 at 10:18

   Kannattaa! Osallistun myös niihin joista ei matkoja voita. Tuplapatukalla on vuoden loppuun asti mahdollisuus voittaa joka viikko leffalippuja 🙂 oi, teille ihanaa Espanjan kierrosta!

 • Reply Kthetraveller keskiviikko, 25 kesäkuun, 2014 at 23:50

  Wau, onnittelut! Sullahan käy munkki 🙂

  • Reply Maarit Johanna torstai, 26 kesäkuun, 2014 at 10:18

   Kiitos 😀 kyllä näemmä toisinaan ^^

 • Reply sandra torstai, 26 kesäkuun, 2014 at 22:53

  Onnittelut! Olen yrittänyt osallistua kaikkeen mahdolliseen kisaan ja arvontaan, mutta ikinä ei ole onni suosinut. Luulin jo, että palkinnot ovat vain huijausta, mutta näin ei ilmeisesti olekaan! 😀

  • Reply Maarit Johanna perjantai, 27 kesäkuun, 2014 at 09:43

   Aina kannattaa osallistua! Varsinkin sellaisiin joihin tarvii vähän aktivoitua itse, eli ottaa esim kuva 🙂

  Leave a Reply