Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Viikonlopun positiiviset

maanantai, 16 kesäkuun, 2014

Täällä ollaan Sodankylässä!

Eka viikonloppu vasta takana. Ei oikeastaan harmita enää että pitkäaikaista muuttoa Rovaniemelle ei ole hetkeen tiedossa.

Nyt on siis hyvä aika kirjoitella toinen osa positiivisuushaasteesta.

1. Tiedän että seuraavan kahden kuukauden aikana Rovaniemellä tulee käytyä useammankin kerran, joten kauhea ikävä sinne toivottavasti ei ehdi tulla 🙂

2. Midnight Sun Film Festivalit tälle kesälle jäi melkein käymättä töiden takia. Äiti vinkkasi yhdestä uusinnasta joka tuli vielä sunnuntai-iltana. Off Horses and Men-elokuva sijoittui Islantiin ja ehdittiin sen verran mukaan festaritunnelmiin. Mahtavaa fiilistelyä ennenkuin lähdön hetki elokuun lopussa koittaa! Itse leffa oli outo eikä siinä oikein ollut juontakaan. Onneksi maisemat oli sentään hienot.

3. Tuliaiset. Serkut tuli Lontoosta ja Markku Koillis-Turkista. Mun teevarastoni alkaa olla hyvin täynnä! Ja nuo ihanat lasit oli kaiken huippu. Inspiksen noihin sain Marimenten taannoiselta Istanbulin reissulta instagram-kuvista. Voiko noita kauniimpia ollakaan?

4. Parvekkeella kasvava tomaatti. No words needed. Olen iloinen!

5. Tulevat reissut kolkuttelee. Vielä ei olla päätetty koska lähdetään Norjaan, mutta säiden suosiessa ekat telttaretket on ihan kohta edessä. Utsjoen Kevo, Ivalojoen Kultala, takapiha. Tai takaisin viime vuoden ainoalle telttapaikalle Laddjujavrin rantaan lähelle Kebnekaisea.

Ihan yks miinus tänne loppuun. Aamulla täällä oli vielä kaunis auringonpaiste ja seitsemän lämpöastetta. Puoli yhdeltätoista aukes taivas eikä sieltä tullut vettä..

Meitä odottaa talvinen juhannusviikko!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply lena maanantai, 16 kesäkuun, 2014 at 15:41

  Eikä, satoko lunta? 😀

  Mä rakastan teetä yli kaiken ja saan onnekseni aina tuliaiseksi teetä ystäviltäni eripuolilta maailmaa. 🙂 Juuri aloitin aamuni Indonesian Jaavalta saadulla teellä, kyllä meidän molempien kelpaa 😉

  • Reply Maarit Johanna maanantai, 16 kesäkuun, 2014 at 19:13

   Erilaiset teet on kyllä makumatkailua parhaimmillaan ^^

 • Reply Jenni tiistai, 17 kesäkuun, 2014 at 00:05

  Of Horses and Men oli ihan mahtava! Me nähtiin se täällä Luxemburgissa paikallisilla leffafestareilla, ja muhun se huumori iski aivan kympillä. Espanjalaisen kaverin mietteet sen sijaan oli ”öö okei selvä”. 😀 Hassua myös oli, että islantilainen elokuvaohjaaja tuli ennen elokuvaa Q&A:han ja puhui englantia niin suomalaisella aksentilla kuin olla ja voi… Jäin miettimään, onko islantilaisilla yleisesti samanlainen aksentti englantia puhuessa kuin suomalaisilla, vai oliko hänellä vaan tosi omituinen aksentti.

  • Reply Maarit Johanna tiistai, 17 kesäkuun, 2014 at 08:16

   Hahaa joo kyllä minäkin tykkäsin siitä enemmän kuin Markku, välillä sai tosiaan jopa nauraa 😀 Jäin itsekin miettimään sen erään elokuvan hevosmiehen aksenttia. Kuulosti aivan suomalaiselta!

  Leave a Reply