Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Positiivista bloggailua

tiistai, 10 kesäkuun, 2014

Tämä matka-blogin Anna Koskela nakkasi positiivisuushaastetta tämän blogin suuntaan! Vastasin tähän jo facebookin puolella kavereiden haastamana, mutta mikäpä ettei blogissakin vois vähän ilotella jos aihettakin on. Haaste taitaa jakaantua nyt useammalle päivälle melkoisen työmäärän takia, mutta kyllä, haaste on otettu vastaan ja viidestä päivästä aion kertoa viisi positiivista asiaa 🙂 London & Beyond -Lena ja The Present is Perfect -Sandra ovat jo ainakin positiivistelleet yhden postauksen verran ja pakkohan sitä on itsekin aloittaa. Tytöt ovat puhuneet postauksissaan miten tärkeää on tuoda persoonaakin esille blogissa ja kuinka haastepostauksissa sitä voi yleisölleen vähän avata.

Siinä teille mirrorselfie!

Mie oon aika huono näissä jutuissa missä pitäisi antaa tajunnan virrata ja kertoa miltä tuntuu. Kerron mielummin mitä olen tehnyt ja mitä hauskaa on tapahtunut. Ehkä en ole vielä kehittynyt bloggaajana niin paljon, että tietäisin miten osaan parhaiten kertoa itsestäni. Mutta aina saa kysyä jos jotain haluaa tietää! 🙂 Ja kirjoittamallahan sitä varmistuu. Oikeastaan tämäkin on ihan positiivista, että huomaa kehittämiskohteita blogissa. Tämän tiistaipäivän olennaiset iloisuudet käsittelin viikonloppuna, mutta ne piristävät mieltä koko viikon!

1. Minua ilahduttaa miten blogi on taas ottanut tuulta alleen. Kirjoittaminen kiinnostaa ja kuvailu on hauskaa. Uusia ideoita tulee jatkuvasti ja luonnoslaatikossa on paljon juttuja kun aikaisemmin aiheet piti revästä tyhjästä. Pitkä katko keväällä jäi harmittamaan koulutöiden takia, olenhan kuitenki vasta aloittelija tässäkin hommassa. Nyt on onneksi aikaa ottaa kiinni!

2. 20-vuotta asuin Sodankylässä ja murkkuiästä alkaen olen halunnut pois. Nyt vain nautin kun saan viettää koko tulevan kesän siellä hassussa pienessä kylässä täynnä kaivosihmisiä. Siellähän on oikeasti niin kaunista luontoa ja elämää. (No joo, olen myös suunnitellut postausta, jossa kuvaan kaikki jumalattoman rumat talot kylän keskustasta, ja vertailen Rovaniemen kauniisiin ja moderneihin.) Tähän väliin pakko vielä mainita, että EILEN tajusin vasta että mulla on nyt tama viikko enää Rovaniemellä oleskelua jäljellä.

3. Pikkuveli käytti minua yökalalla! Mitään ei saatu mutta onki ja virveli heilui. 😀

4. Yölläkin voi ottaa aurinkoa kun päivällä ei jouda. B-) Yöllistä aurinkoa kestän muutenkin enemmän. Kuumat kesäpäivät on lähinnä ahdistavia. Haluttais käydä kymmenen kertaa suihkussa tai uimassa ja vaihtaa vaatteita. Mutta se yöllinen aurinko, sen kanssa mie olen kavereita!

5. Kaikki on niiin hyvin. Mulla on töitä, opinnäytetyön aihe, vaihto-opiskelupaikka, ihanat läheiset ja nyt on sitä paitsi kesä. Se tietää ainakin telttaretkeilyä, reppureissailua, roadtrippailua, metsämökkeilyä, kahdet häät ja rentoutumistakin jossain välissä. Ehkä.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Anna Koskela tiistai, 10 kesäkuun, 2014 at 18:45

  Yöllinen aurinko 🙁 Se voisi kyllä kadota makuuhuoneen ikkunani takaa. Kymmenen vuotta olen Oulussa asunut ja edelleen en voi ymmärtää miten ihmiset voivat nukkua, vaikka aurinko paistaa. Käytössä pimennysverhot, joita ilman en nukkuisi.

  Muuten kyllä ihanaa 🙂

  • Reply Maarit Johanna tiistai, 10 kesäkuun, 2014 at 19:03

   No joo, jos tämä olisi ollut ”keksi viisi negatiivista asiaa”-postaus olisin ehdottomasti pistänyt sen myös siihen. Riippuu vain miltä kantilta katsoo onko se ihana vai kamala! Mutta kärsin samasta ongelmasta kuin sinäkin. Finnairin businessluokasta sain kerran unimaskin, jonka kanssa olen nukkunut käytännössä kaiken valoisan yöajan siitä lähtien. Pelastus jos ei ole pimennysverhoja! 🙂

   • Reply Kthetraveller tiistai, 10 kesäkuun, 2014 at 22:18

    Juu, mullakin Finnairin busineksen unimaski käytössä, oikein näpsäkkä ja tulee tarpeeseen sillä meidän pimentävät verhot ei jostain syystä pimennä (puhinaa). Ihanan positiivinen postaus sinulta ja nättejä kuvia nätistä tytöstä 🙂

    • Reply Maarit Johanna tiistai, 10 kesäkuun, 2014 at 22:22

     Se on kyllä paras! Kiitos kivasta kommentista :))

 • Reply Elina / Narulelu maailmalla keskiviikko, 11 kesäkuun, 2014 at 04:12

  Mä voin niin kuvitella tuon tunteen, että pieneltä paikkakunnalta haluaa ensin kovasti pois ja sitten myöhemmin sinne haluaa taas kovasti takaisin (ainakin joksikin aikaa).

  Kalareissut on aina kivoja, vaikkei saalista tulisikaan 🙂

  • Reply Maarit Johanna keskiviikko, 11 kesäkuun, 2014 at 07:24

   Joo, joksikin aikaa. :p Luulen myös ettei tunne kestä kovin ikuisesti. Islannin jälkeen ehkä takaisin joksikin aikaa mikäli töitä saa. Kyllä ne on riemukkaita reissuja 🙂

  Leave a Reply