Suomen suurin matkablogiyhteisö
Yleinen

Kesä ja kisat! // IG Travel Thursday

torstai, 22 toukokuun, 2014

Taivaallista torstaita arvoisat lukijat sekä kanssabloggaajat!

Teitä siellä etelässä saattaa vähän naurattaa koska siellähän on jo kesät ja helteet ja niin ees päin, mutta meillä täällä Rovaniemellä vasta kaksi päivää sitten puhkesi pihakoivuun ensimmäiset pienet lehdet! Voi kuinka onnellista voikaan olla värien tuijottelu ikkunasta. Muutamana päivänä on jo ollut +25 astetta lämmintä ja sen seurauksena Lidlin hedelmämehuja, (Sherwood-sidua) ja naapurimäkkärin Sundae-jätskejä on tullut kulutettua melkolailla tarpeeksi. Elämään kuuluu muutenkin hyvää! Aurinkohan se aina eniten piristää, mutta opinnäytetyön aihe ja mahdollinen kesätyökin ehkä sitäkin enemmän.

Tämä kesän alku on ollut myös aivan järjetön sesonki erilaisille some-kilpailuille. En oikeasti ole edes pysynyt perässä kuinka moneen olen itsekin osallistunut milloin matkalahjakorttien tai muun mukavan toivossa. Kirjoittelin jopa listaa mihin kaikkiin olen osallistunut että osaan olla laittamatta luuria korvaan jos mulle jostain soitetaan 😀 Matkoja ei ole osunut kohdalle (vielä, olen optimisti :p) mutta muuta hauskaa kyllä!

Voicella on meneillään #voicekånken-kisa instagramissa, joka päivä joku voittaa uuden Kånkenin. Koska omaa kettureppuani syvästi rakastan ja se monissa kuvissa mukana seikkailee, niin toki osallistuin. Ja voitin. Heti seuraavana aamuna! Mun beige retkireppu saa kohta postissa punaisen laptop-kokoisen isosiskon! Hypin onnellisena tasajalkaa kotona ja sain serkut ja sukulaisetkin osallistumaan. Reppu ei ole vielä tullut mutta sitä jo kuumeisesti odotellaan. Otan sen vartavasten tämän kesän päivämittaisille patikkaretkille. Saatte varmasti kuulla käyttökokemuksista muutaman testikerran jälkeen.

Joku saattoikin ihmetellä tämän kuvan julkaisua instagramissa. Mutta herkkuberberiksi tunnustaudun ja siksi, oli aivan pakko 🙂 Fanipalalla on siis myös hauska kisa meneillään feissarissa ja instassa. Heillä on lista suomalaisista kaupungeista joissa on myynnissä Fanipaloja uudella designillä. Se joka kotikaupungistaan ensimmäisenä pistää instaan kuvan siitä uudesta pussista, voittaa tietenki hurjasti Fanipaloja. No miehän lähin heti tuohon naapurin supermarkettiin ja menin hyllyjen väliin piiloon kuvaamaan muka varpaitani ja sitä pussia. Hästäk Rovaniemi ja mie olin eka! Nyt ootellaan niitä Fanipalojaki 🙂

Vuoden matkakuva kilpailu 2014 ilmoittautuminen on kyllä jo loppunut mutta osallistuinpas itsekin tällä rakkausranta-kuvalla. Ehkä ensi vuonna on Islanti-reissun jälkeen enemmän huikeita otoksia lähetellä 🙂

Näistä tunnelmista kaikille vain melkoisen onnekasta kesää!

//Instagram Travel Thursday-tempauksen ovat Suomeen tuoneet inspiroivat bloggaajat blogien Running with Wild Horses (Veera)Kaukokaipuu (Nella)  ja Destination Unknown (Satu) takana. Tarkoituksena on koota yhteen Instagramissa olevia matkakuvia ja niihin liittyviä tarinoita. Omat instagram-kuvani löytyvät tunnuksen @magellant alta!//

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Anna Koskela torstai, 22 toukokuun, 2014 at 10:20

  🙂 Mulla oli joskus myös tuollainen ” osallistun kaikkiin kisoihin” tempaus. Seurauksena sähköposti oli täynnä mainoksia ja mitään en voittanut. Mutta hauskaa se jännääminen oli!

  • Reply Maarit Johanna torstai, 22 toukokuun, 2014 at 11:44

   Mun tempaus on kestänyt jo varmaan 8-vuotta ja joo, myönnän että joskus vois olla vähän vähemmän roskapostia mutta on sitä onneksi oppinut suodattamaan 🙂

 • Reply Jenni / Suurherttuan vieraana torstai, 22 toukokuun, 2014 at 12:08

  Mä vakaasti uskon, että vain osallistumalla voittaa. Kerran voitin yhden viikon aikana kolme (3!!!) kisaa: HSL:n matkakorttikisasta leffalippuja, Helsingin kaupungin energiansäästökisasta Lippupalvelun lahjakortin (kun ehdotin, että kaupungin pitäisi järjestää pyöränhuoltoklinikoita), ja kaikkein parhaimpana kolmen päivän luksusmatkan Savonlinnaan, josta käsin piti blogailla ja osallistua lehtihaastatteluihin, mutta kyllä se oli sen arvoista, kun kerran pääsi keskustahotellin luksussviittiin, oopperajuhlien VIP-huoneeseen ja pienpanimon takahuonekierrokselle. 😉 Tuon jälkeen olen osallistunut ihan kaikkeen, koska aina joku kuitenkin voittaa.

  • Reply Maarit Johanna torstai, 22 toukokuun, 2014 at 12:55

   Aamen!! Kyllä on virkistävää kuulla että sulle on sattunu kans noin hyviä tuurikausia! Tuo Savonlinnan luksusmatka kuulostaa superhyvältä. Toimii kyllä hyvänä esimerkkinä siitä miksi aina kannattaa pistää nimensä kisoihin. 🙂 Oma lemppari voitto oli ehkä joku noista kalleimmista matkoista, ei niitä elämyksiä voi oikein arvottaa paremmuusjärjestykseen. 🙂

 • Reply satuvw torstai, 22 toukokuun, 2014 at 12:43

  Siis aivan mieletöntä, täällä taas silmät pyöreänä luin sun voittokertomuksia! Mutta Jennillä on hyvä pointti, vain osallistumalla voi voittaa… 🙂

  • Reply Maarit Johanna torstai, 22 toukokuun, 2014 at 12:55

   Se on aivan tosi! Mutta vielä on kesää ja kisoja jäljellä, ei voi tietää mitä sieltä vielä tulee :p

 • Reply Kthetraveller torstai, 22 toukokuun, 2014 at 17:13

  Oi että mitä onnenkantamoisia sinulla 🙂 meinasin itse sanoa että olen voittanut vsin lippalakin ja Legopaketin nuorena tyttönä mutta napsahtihan mulle tuo Sokos Hotellien blogitarina-jutskakin. Kauhia voittoputki siis päällä 😉

  • Reply Maarit Johanna torstai, 22 toukokuun, 2014 at 20:09

   No mie olin siitä jo melkein kateellinen :p ja oli hyvät jututkin! 🙂 eli jatkossakaan ei voi estää lisää voittoja 🙂

 • Reply Katja torstai, 22 toukokuun, 2014 at 19:42

  Olet kyllä aina niin onnekas! 😀 Ja ei löytynyt mulle sitä Fanipala pussia 🙁 Mutta niin kuin sanoit vain osallistumalla voi voittaa, ehkä minäkin jotain vielä joku päivä. 😀

  • Reply Maarit Johanna torstai, 22 toukokuun, 2014 at 20:10

   Voi surku! Olis vain pitäny olla nopeampi 🙂

 • Reply Jerry / Pako Arjesta perjantai, 23 toukokuun, 2014 at 07:17

  Hahaaa, voitin muuten itsekin tuon Fanipala-kisan Lappeenrannassa :P! Taisin olla toka, joka laittoi kuvan nettiin (siis eka Lappeenrannassa), mutta ensimmäinen Instassa :).

  Hienoa, että jaksat osallistua noin moniin kilpailuihin 🙂

  • Reply Maarit Johanna perjantai, 23 toukokuun, 2014 at 09:34

   Mahtavaa 😀 hyvä että ollaan aktiivisia :p

 • Reply Kea perjantai, 23 toukokuun, 2014 at 19:00

  Toi rakkausranta-kuva on ihan mahtava! Ja Fjällräven kelpais kyllä mullekin, vaikka meillä on niitä äidin kanssa yhteishuoltajuudessa lähemmäs kymmenen. 🙂

  • Reply Maarit Johanna perjantai, 23 toukokuun, 2014 at 20:34

   Kiitos :p Oho! Siinä on kyllä reppuja muutama 🙂

 • Reply Sofia tiistai, 27 toukokuun, 2014 at 18:53

  Teidän rakkausrantakuva ansaitsisi ehdottomasti jonkun tittelin, ihana! 🙂 Ja onnea uudesta Kånkenista, ehdinkin jo Instassa ihailla 🙂

 • Leave a Reply